Eu am fost "fan" herpes.eram disperata aproape in fiecare luna faceam,la fel si frate-miu si mama,cremele cu aciclovir nu-si mai faceau efectul,pana am luat ACICLOVIR COMPRIMATE 5/ZI si ISOPRINOSINE 6/zi care este un antiviral si imunostimulator.
Cand mai simt ca apare iau repede isoprinosine si aciclovir doar o zi si am scapat.
De 1 an nu am mai facut.
Din pacate rodilemidul nu se mai face de 3-4 ani era un produs f.bun
Pt intarirea imunitatii eu am facut Cantastim. Este un vaccin destul de controversat, unii medici spun ca e apa de ploaie, altii il recomanda, cert este ca mie mi-a facut bine, nu am mai fost racita de apropoape 2 ani, iar eruptiile de herpes s-au redus considerabil(imi apare unul mic cam o data la trei luni).
http://www.egirl.ro/medicamente/display/1647/CANTASTIM.html
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ma lupt cu un herpes de aproape o saptamana... mi-am cumparat plasturii aia minunati de la compeed si acum am ditamai basica alba, pe care de obicei nu o faceam. Va rog, daca a mai folosit cineva plasturii astia, ziceti-mi si mie cat timp dureaza basica alba ca deja nu ma mai suport imi vine sa pun mana pe cutit...
merci!
Fiica mea a terminat ieri tratamentul cu acyclovir. Buza superioara unde s-au facut herpesurile ii arata destul de rau. A incercat sa-l convinga pe dr. de la armata sa o trimita sa faca analize dar...nu vrea...asa ca de 11 luni de cind e la armata nu a facut analize.
Cred ca are totusi organismul foarte slabit.