Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Bun venit in "Clubul scutecelor", dragi Dulceturi si papanasi, va ureaza fratii si surorile mai mari, "Bucuriile de sept-oct 2006"! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, iar daca mamicile voastre au vreo intrebare, suntem nerabdatoare sa le raspundem.

Semneaza Mamicile Bucuriilor de sept-oct 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by mami_so06

Bun venit in "Clubul scutecelor", dragi Dulceturi si papanasi, va ureaza fratii si surorile mai mari, "Bucuriile de sept-oct 2006"! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, iar daca mamicile voastre au vreo intrebare, suntem nerabdatoare sa le raspundem.

multumim pentru primirea calduroasa
pupici mamicilor si bucuriilor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma76 spune:

Buna fetele, tiu ca nu am mai scris de mult, dar ati fost greu de "re"gasit.

O anunt si eu pe matza mea:
Karina, data nasterii 20 septembrie 2oo7, 39 saptamani, 3.600 kg si 51 cm, nascuta prin cezariana

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi!
Eu tot racita, parca mai bine decat ieri dar sper sa-mi treaca zilele astea pana la botez si sa nu ii dau si dulcetei mele. Azi si ieri nu am scos-o din casa, fiind eu racita, dar maine o s-o rog pe amam sa o scoata macar 30 min prin jurul blocului, ca isi strica programul de somn afara.

Eu ii dau suzeta fetitei de vreo 2 saptamani. La inceput am incercat sa ii dau cand avea colici, dar o scuipa. Acum am inceput sa-i dau pt ca nu mai vroia sa stea la plimbare in carut, vroia numai in brate,o adormeam si cum o puneam in carut plangea, asa ii dau suzeta si adorme la loc. Si i-o mai dau cand e foarte agitata si nu vrea tzizi. Stiu ca nu e cea mai buna alegere dar o calmeaza de multe ori.

Noi avem urmatorul program:seara adormit pe la 8-10, dormit vreo 11-12 ore cu 2 pauze de 15-20 min de tzizi. De la 8 dimineata trezirea, jucat cu caruselul, mancat, mai doarme o ora si pe urma sta cam treaza, daca o duc la plimbare dorme 2-3 ore afara, si mai doarme cate 30 min in brate ziua, cum o pun in pat cum se trezeste

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by mami_so06

multumim pentru primire! Multa sanatate bucuriilor!!

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mandarinutza super program ai mamico!! Pai si o scoti acum afara cate 2-3 ore, pe vremea asta?
Noi avem urmatorul program: seara baita la 8-9, apoi tzitzi de voie pana la ora 11-12, dormit legat 7-9 ore, mancat 30 min, dormit inca 3 ore apoi trezit, mancat cam 1h, joaca de voie cam 1h, apoi tzati pana la 16-17, iar daca avem noroc un somnic de 3 ore, apoi tzitzi, baie, etc....

Bebe Mario a "botezat" azi salteaua si nu stiu cum sa o spal....am inteles ca se usuca destul de repede, dar cat de repede. E ok daca o pun sub dus?. Este saltea din fibra de cocos? Acum domnul doarme in mijlocul patului meu

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

deci... cat e normal sa doarma un bebe de 2 luni si 1 saptamana pe zi?

David al meu doarme noaptea, in patutul lui, de la 10 pana pe la 4, apoi de la 4,30 la 8. Multumesc lui Dumnezeu, cred ca este OK.
Uneori se trezeste si la 5 jumate dimineata.

Insa peste zi - uite de ex azi a dormit asa: de la 14 la 15 si de la 16,30 la 17.30. in rest nu a vrut, a stat de "vorba", a plans... a mancat.... si aceste ore de peste zi le doarme in pat langa mine.
cum vi se pare?

eu daca vad ca e prea agitat si incepe sa planga imi vine sa il pun langa mine la somn, sau in brate pentru ca stiu ca asa il linistesc. gresesc??? mi-e sa nu doarma pe urma prea mult... daca tot il pun asa sa doarma...

am vazut la una din fete ca zicea ca baietelul ei face numai cu termometrul. a rezolvat cumva??
David e constipat, face cu termometrul, la 2-3 zile, cand il vad ca se screme.
uneori face singurel dar putin si apoi il ajut eu.
el mananca humana.
de 2 zile i-am cumparat, tot de la humana un produs care se pune in lapte (produs natural, pur, din lapte).
Milchzucker se numeste. este recomandat de pediatra, si scrie si pe el ca e pentru constipatie la orice varsta, nu da dependenta, contine lactoza. L-A MAI FOLOSIT CINEVA?
va spun daca are efecte....

va pupic

andreea

Mergi la inceput