Spaga, plicul, politicienii, presa, noi, justitia

Spaga, plicul, politicienii, presa, noi, justitia | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

M-au socat aseara clipul cu spaga, plic, politicieni nesuferiti si ... unele comentarii gingase facute de o parte a politicienilor.

Dupa ce am asistat la o faza aparent comuna in randul politicienilor romani - unii au avut tupeul sa intrebe ... cum isi permite televiziunea publica sa dea pe post asa ceva?

Cum adica? O televiziune publica nu este indreptatita sa arate ce si cum se spaguieste in randul oamenilor politici care ne reprezinta?
Eu ma intreb insa - unde este justitia in Romania?
Sunt absolut convinsa ca practici vazute in clipul Remes de aseara - se intampla foarte des in randul politicienilor din Romania. De orice culoare. De ce insa ... nimeni nu merge dupa gratii?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Mirela, tu visezi inca la separarea puterilor in tara romaneasca ?!

cele bune,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ah - a meritat sa pun un asemenea subiect - ca sa raspunda si tata lui toma!

Ma bucur sa te revad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cica nu erau bani ..erau 2 dosare plic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

personajul si-a dat demisia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

De ce nu e nimeni dupa gratii? Pai corb la corb nu-si scoate ochii...

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Da Anda, si-a dat demisia ca-si facuse probabil suma si or mai fi si altii carora le e foame, saracutzii ...

pup dra.Irina !
v

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Cica nu erau bani ..erau 2 dosare plic

ligeea

Nope!
...faceau oamenii schimb de retete de GOGOSARI!!!!

Acum pe bune, pe mine m-a minunat intrebarea reporterului, care vroia sa stie daca in plic erau bani , la ce se astepta domne' sa spuna dl. in cauza: am primit un plic cu bani!!!!???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ar trebui sa ne face tricouri cu "Jos Guvernul Penibileanu" si pe burta sa ne punem cate-un plik :)) Sa ne tinem acolo retetele de gogosari,evident

Mergi la inceput

Si io, daca nu pun gogosari, ce sa fac ?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

M-au socat aseara clipul cu spaga, plic, politicieni nesuferiti si ... unele comentarii gingase facute de o parte a politicienilor.

Dupa ce am asistat la o faza aparent comuna in randul politicienilor romani - unii au avut tupeul sa intrebe ... cum isi permite televiziunea publica sa dea pe post asa ceva?

Cum adica? O televiziune publica nu este indreptatita sa arate ce si cum se spaguieste in randul oamenilor politici care ne reprezinta?
Eu ma intreb insa - unde este justitia in Romania?
Sunt absolut convinsa ca practici vazute in clipul Remes de aseara - se intampla foarte des in randul politicienilor din Romania. De orice culoare. De ce insa ... nimeni nu merge dupa gratii?

Inainte de a ma gandi cum si de ce au ajuns imaginile la televiziune, ma intreb:
De ce nu s-a organizat un flagrant?? Ce am vazut noi acolo este doar un filaj. Atat. Daca cineva ar fi fost sigur ca in plic erau bani, de ce nu s-a finalizat operatiunea speciala?
Personal, am un singur raspuns: toata istoria a fost crosetata doar mediatic. Altfel, s-ar fi mers pana la capat, iar justitia ar fi avut si proba. Remes (care mi-e total nesuferit) va ramane cu imaginea tuflita, Cabinetul nu se simte bine, si gata.
Avem aici de a face cu greseli si incalcari de procedura flagrante, cu buna stiinta, tocmai pentru ca scopul este cel de sus.
Pana cand justitia se va putea pronunta pe baza unui film vom uita povestea asta. Dar maniera de instrumentare imi arata ca scopul nu a fost flagrantul in sine, deci nu intereseaza pe nimeni finalizarea, ci doar acest moment mediatic.

Mergi la inceput