Spaga, plicul, politicienii, presa, noi, justitia
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina71/alina71.jpg)
P&ANA spune:
din pacate ar trebui sa ne mai nastem inca o data pentru a pute fi eradicat acest fenomen-
alina71
a fi om e lucru mare...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Lona
Inainte de a ma gandi cum si de ce au ajuns imaginile la televiziune, ma intreb:
De ce nu s-a organizat un flagrant?? Ce am vazut noi acolo este doar un filaj. Atat. Daca cineva ar fi fost sigur ca in plic erau bani, de ce nu s-a finalizat operatiunea speciala?
Personal, am un singur raspuns: toata istoria a fost crosetata doar mediatic. Altfel, s-ar fi mers pana la capat, iar justitia ar fi avut si proba. Remes (care mi-e total nesuferit) va ramane cu imaginea tuflita, Cabinetul nu se simte bine, si gata.
Avem aici de a face cu greseli si incalcari de procedura flagrante, cu buna stiinta, tocmai pentru ca scopul este cel de sus.
Pana cand justitia se va putea pronunta pe baza unui film vom uita povestea asta. Dar maniera de instrumentare imi arata ca scopul nu a fost flagrantul in sine, deci nu intereseaza pe nimeni finalizarea, ci doar acest moment mediatic.
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
Lona, flagrantul trebuia efectuat cu bani marcati pe care sa scrie "mita", ca altfel ar fi spus ca Muresan a avut si el o datorie la Remes sau ca Remes are si el nevoie de bani si ia cu imprumut de la un prieten, ce e cumva ilegal?
Problema cu datul la TV este ca sunt probe intr-o ancheta in curs si nu se fac publice in mod normal.
![](images/user_woman.png)
papadie spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Si io, daca nu pun gogosari, ce sa fac ?!
_
Take me home, country roads
Tu pui un buzunaras "frigorifik" pt. caltabosi si branza :))) si ce mai intrara in bucataria doamnei Remes de la acelasi Ciorba.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Cica nu erau bani ..erau 2 dosare plic
ligeea
Sirimie creka nu e online, ca altfel iti atragea imediat atentia ca sigur in plic erau niste donatii pentru un azil de batrani sau pentru fro biserica.
Oricum e un circ pe care romanii il asteaptau de multa vreme la teveu
papadie spune:
da' vedeti penibilu' situatiei? Ciorba si-a bagat caltabosu' in bucataria doamnei ministru' si facu o mare branza...
Lona spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by Lona
Inainte de a ma gandi cum si de ce au ajuns imaginile la televiziune, ma intreb:
De ce nu s-a organizat un flagrant?? Ce am vazut noi acolo este doar un filaj. Atat. Daca cineva ar fi fost sigur ca in plic erau bani, de ce nu s-a finalizat operatiunea speciala?
Personal, am un singur raspuns: toata istoria a fost crosetata doar mediatic. Altfel, s-ar fi mers pana la capat, iar justitia ar fi avut si proba. Remes (care mi-e total nesuferit) va ramane cu imaginea tuflita, Cabinetul nu se simte bine, si gata.
Avem aici de a face cu greseli si incalcari de procedura flagrante, cu buna stiinta, tocmai pentru ca scopul este cel de sus.
Pana cand justitia se va putea pronunta pe baza unui film vom uita povestea asta. Dar maniera de instrumentare imi arata ca scopul nu a fost flagrantul in sine, deci nu intereseaza pe nimeni finalizarea, ci doar acest moment mediatic.
Lona, flagrantul trebuia efectuat cu bani marcati pe care sa scrie "mita", ca altfel ar fi spus ca Muresan a avut si el o datorie la Remes sau ca Remes are si el nevoie de bani si ia cu imprumut de la un prieten, ce e cumva ilegal?
Problema cu datul la TV este ca sunt probe intr-o ancheta in curs si nu se fac publice in mod normal.
Corect! Si atunci, despre ce vorbim? Despre un film cu doi oameni si un plic. De cate ori nu te-ai intalnit cu cienva care ti-a dat un pachet?
(Aud acum ca imaginile nu provin de la DNA, deci mi se confirma banuielile.)
E fara indoiala ca pe lumea asta exista mita, spaga, trafic de influenta. Probabil si aici despre asta este vorba. Dar din pacate, maniera de instrumentare reduce povestea la o fumigena mediatica. Tot din pacate, in cateva zile Remes va ajunge o victima a "malversatiunilor lui Basescu".
![](images/user_man.png)
tata lu Toma spune:
Vai Papa ce urat vorbesti !
Bre Mamaruto, adicatelea io daca nu asteptam un nou circ d-asta inseamna ca nu-s roman ?!
_
Take me home, country roads
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
quote:
Originally posted by mamarutaquote:
Originally posted by ligeea
Cica nu erau bani ..erau 2 dosare plic
ligeea
Sirimie creka nu e online, ca altfel iti atragea imediat atentia ca sigur in plic erau niste donatii pentru un azil de batrani sau pentru fro biserica.
Oricum e un circ pe care romanii il asteaptau de multa vreme la teveu
Pai deja a zis dnul Muresan ca de fapt era un dosar pentru o biserica din Blaj nu shpaga. Ce-o avea agricultura cu biserica?
Opinia mea e ca ei urmaresc telefoane si fac filaje ca se se "aiba la mana" cu diverse murdarii si eventual sa-si plateasca niste polite, nu ca sa se faca cumva justitie, ca justitia nu se face la TV cand e ancheta in curs.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Bre Mamaruto, adicatelea io daca nu asteptam un nou circ d-asta inseamna ca nu-s roman ?!
Ejt Taticule, numa ca nu ejt dintre ai mai aprigi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
cat de tampiti poate sa ne considere dl Muresan sa spuna ca era dosarul unei biserici in Plic? si tot dl Muresan sa spuna ca e un colaj facut cu ajutorul programelor media....
gisaz
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/