Preferati vreo activitate sexului?

Preferati vreo activitate sexului? | Autor: nemo

Link direct la acest mesaj

Sotia mea prefera televizorul si rugaciunile sexului. Pentru mine, in schimb, sexul e pe primul loc, desi imi place foarte mult sa citesc. Ma intreb care dintre noi este cel neobisnuit. Eu sint destul de convins ca pentru vasta majoritate a oamenilor sexul e pe primul loc. Daca puteti, va rog sa confirmati sau sa infirmati, precizind daca sinteti barbat sau femeie (poate ar trebui mutat subiectul la sondaje de opinie). Ma refer la sexul cu partenerul stabil, nu la aventuri (eu nu am avut niciodata).

Eu am mai cunoscut o singura femeie in viata mea in afara de sotia mea si pentru fosta mea iubita nu exista vreo prioritate fata de sex. Acum e drept ca pentru fosta iubita am fost prima si marea dragoste, ceea ce nu cred ca e cazul cu sotia mea. Dar in trecut sotia mea manifesta mult mai mult interes fata de sex. De citiva ani, am renuntat sa mai initiez eu sexul - mi se pare mult mai suportabil sa am parte de el in din ce in ce mai rarele ocazii cind mi-l ofera sotia mea din proprie initiativa decit sa initiez eu ceva si sa fiu refuzat - indiferent de motiv, e foarte umilitor. Eu, in schimb, nu am refuzat-o niciodata si i-am spus clar in repetate rinduri ca o gasesc foarte atragatoare fizic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sincer...prefer o multime de alte actvitati.
In primul rand o carte buna. O plimbare. Merge si un film.
Oi fi defecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Sotia mea prefera televizorul si rugaciunile sexului

Poate nu i-o place ce ii spui in acele momente, si se apuca de rugaciuni..(a se vedea alt subiect initiat de acelasi autor)

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cred ca depinde de cheful fiecaruia din acel moment...

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

DA! ShoppinG! Doar se stie ca punctul G se afla in coada cuvintului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ha, de ceva timp prefer orice activitate... da' eu sunt gravida nu defecta...

Ioana
20+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Pai vezi cauzele pt care s-a intamplat asa. Poate a disparut atractia (ai facut burta?), poate atunci cand faceti, faceti doar sport si nu dragoste, poate pt ea nu e ok si ia sexu ca obligatie (cu cat mai rar cu atat mai bine), poate altu' ti-a luat locu'.

Asa ca, vezi ce s-a intamplat in trecut, discuta cu ea sincer. Poate iti zice si tie ca "te-ai transformat" (mai era un subiect p-aici)

"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

De obicei, DA. Si sunt fomeie, daca vrei sa stii. Si nu ma consider defecta, pur si simplu libidoul meu e mai scazut decat al machomanului meu. A fost mai greu pana am inteles amandoi chestia asta.

poze
poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Si eu cred ca sunt putin mai altfel... Spun asta pentru ca prefer orice alta preocupare decat sa fac sex din obligatie, ceva de genul " esti sotia mea si trebuie sa o fac cu tine ". O hartie , adica un certificat de casatorie nu ma poate obliga sa fac ceva atunci cand nu-mi place. Daca se va intampla , atunci asta ma va indeparta mai mult de el. Da, vreau sa fac dragoste dar trebuie sa imi doresc acest lucru si asta depinde de barbatul de langa mine. Depinde de felul cum stie sa obtina ceea ce isi doreste. Este si asta o "arta", nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

Multumesc pentru raspunsuri (dar mai puteti adauga).

M-ati convins: problema sint eu, nu sotia mea. O sa vad daca pot face ceva in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Io zic sa meri la vecina :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput