Preferati vreo activitate sexului?
Raspunsuri - Pagina 2
dianocica spune:
eu da. oricare ![]()
el nu. niciodata....
usor exagerat dar cam asa sta treaba ...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Lorenza spune:
Daca am chef de
,nu prefer altceva,daca n-am chef,n-o fac din obligatie.Nici sotul nu vrea daca n-am eu chef,zice ca nu mai e la fel.Prefera ceva de calitate.Oricum nu-l las sa astepte prea mult.Acum nu mi-am pus problema vreunui clasament,n-as renunta la nicio placere,mi-e foame mananc,s.a.m.d.
Oliv75 spune:
buna
Nu stabilirea prioritatilor sotiei e o problema (asa cum ai sugerat initial) ci constientizarea motivelor care au dus la asta. In sensul ca sotia ta priveste casatoria ca un sacrament (din punct de vedere religios) in care este prezenta morala conjugala ce implica anumite virtuti.
E absurd sa-ti judeci sotia daca nu o intelegi. Mai bine intreab-o de ce alege sa nu faca uneori dragoste cu tine; in mod cert (daca e ceea ce presupun) exista un "tipar" al castitatii. Sper ca dupa o discutie cu ea cel putin sa intelegi de ce nu vrea sa faca sex cu tine pt ca asta e singura pb care o aveti.
Si eu incerc sa nu fac sex in post, recuperez apoi la greu...![]()
soarelemeu spune:
Eu cred ca in fiecare cuplu un partener e mai activ si celalat mai pasiv. Si e normal fiindca sunt fiinte diferite.
Acum depinde cat de activ e cel activ si cat de pasiv e cel pasiv.
Important e sa te simti bine atunci cand se intampla.
Acum si daca cel activ vrea sex de trei ori pe zi ...celalalt oricat de mult i-ar placea dupa o perioada va mai si refuza.
Totodata daca unul nici dupa o sapt, doua sau o luna nu are chef ..atunci probabil e o problema undeva si trebuie discutat.
Eu personal nu as refuza niciodata. ![]()
Acest lucru nu inseamna ca as vrea de trei ori pe zi...
Eu cred ca dorinta permanenta presupune o neimplinire pe alt plan, pe care unele persoane incearca sa o compenseze prin sex.
Oricum fiecare cuplu e diferit de celelalte.
Clover spune:
Evident nu lipsesc raspunsurile la misto.
E o problema de diferenta de libidou. Nu prea pricep ce cauta rugaciunile in peisaj. E habotnica?
x% dn femei prefera ciocolata sexului, deci interesul barbatilor e oricum mai mare. Ramane sa vad barbatul care alege ciocolata in loc de sex
Solutia e sa iti rezolvi problema singur. Nu lua refuzul ei ca pe o umilinta personala. Pur si simplu ai o sotie fara chef de sex.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
marius spune:
Pe romaneste "nashpa". Numai ca eu sunt barbat deci... "nashpa nashpa"![]()
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
Ramonika spune:
depinde de varsta, ca daca esti intre 20-30 de ani (aprox.) poate e sexul pe I loc, desi nu la toata lumea. dupa o varsta, dupa ce ai copii, poate nu mai e sexul pe I loc.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
redai spune:
si la mine a scazut. Mai ales dupa nastere.Mai bine dorm .
Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108
Eleni spune:
Nemo,
eu o sa printez acest topic si o sa il uit prin casa... ca sa citeasca jumatatea. caci si eu prefer un somn bun...
si am niste discutii cumplite pe aceasta tema... nu vreau sa intru in amanunte ca nu mi-e prea comod, dar cu siguranta vreau sa ii iau apararea doamnei tale...
Nu e nici unul defect, doar ca amandoi aveti o frecventa a nevoilor diferita si e bine sa ajungeti sa intelegeti acest lucru fara "strigaturi".
E.
szivarvany spune:
Inainte de bb, nu, nu preferam altceva.
Dupa bb votam si eu cu somnul o perioada de timp.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)