Preferati vreo activitate sexului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Preludiu exista? Multe femei se racesc in viata intima sau isi cauta alte preocupari din lipsa preludiului...

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by nemo

M-ati convins: problema sint eu, nu sotia mea. O sa vad daca pot face ceva in privinta asta.

Nu e neaparat numai problema ta.

In mod normal eu nu il refuz. Chiar daca unori nu sunt in cea mai buna forma stiu ca pofta vine mancand.
Dar si eu prefer sexului o ciocolata sau un somn bun... atentie: DACA ma face prin atitudinea lui sa il refuz (se intimpla f rar).
In sensul ca sa nu ma ajute cind am mare nevoie, sa nu ma bage in seama o zi intreaga, nu tu pupici sau o imbratisare sau sa nu ma intrebe 'cum ti-a fost ziua?', sa nu zica ' merci de masa' si sa fuga la calculator, etc - chestii d'astea... si la sfirsitul zilei unei zile ca asta sa mai astepte sa sar pe el!?

Incearca sa vezi ce o deranjeaza pe sotia ta, s-ar putea sa aiba ceva pe suflet si nu iti spune. Si asteapta sa ghicesti tu.

Nu cred ca o sa te refuze daca ii areti ca o iubesti.
Surprinde-o din cand in cand cu o floare. Cu gesturi tandre.
Multumeste-i des pt tot ce face pentru tine. Fa-i complimente.
Chestii mici dar care incita mult.

Succes! Comunicati cat mai mult si veti rezolvata problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns offen spune:

buna nemo
sunt femeie,parerea mea este ca tu esti ok,mi se pare normal sa vrei,si sotia ta ar fii bine daca ti-ar impartasii dorintele,intr-un cuplu este ff importanta armonia intima,este parerea mea ,am observat asta in casnicia mea.eu zic sa nu te dai batut,sa o surprinzi cu ceva nou.bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns offen spune:

am vazut ce ti-a scris MINDY,ff adevarat si ia aminte,te poate ajuta.

Mergi la inceput