dupa nastere..no sex

dupa nastere..no sex | Autor: demiankiki

Link direct la acest mesaj

S-a mai intamplat cuiva ca dupa nastere sa nu mai aiba relatii sexuale pt ca sotului nu-i plac kg in plus cu care ai ramas?
Mi se intampla mie si a trecut 1 an de cand am nascut.Este adevarat ca am ramas cu multe kg.dar in tot acest timp mi-a spus ca e absolut normal sa fie asa....si totusi nu m-a mai atins.
Aseara am provocat o discutie si mi-a spus ( cu greu)ca" DA, ASTA E MOTIVUL!TE-AI INGRASAT!U TI-AM SPUS ACUM PT CA NU AM VRUT SA TE JIGNESC!!"
CE sa fac?Sa slabesc!Daaaaa!!!
Dar sunt numai eu de vina?
Toate celelalte femei au devenit mai suple dupa ce au nascut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu mai am 3 saptamani pana nasc , sunt ca o balena esuata . La celalat copil m-am ingrasat 20 de kile , si am slabit 17 cam int-un an ( 7 la nastere si retsul dupa )

Nu stiu ce sa zic...eu nu cred ca el are asa o perioada lunga de abstinenta
In alta ordine de idei , daca nu ai alte probleme medicale , trebuie sa slabesti , nu numai pentru sotul tau dar in primul rand pentru tine - e vorba de sanatate si apoi de aspectul fizic .

Multa vointa , eventual u nutritionist si gimnastica -chiar si acasa poti face abdomene si intinderi
Eu nu spun ca sotul tau are dreptate dovedeste-i ca greseste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mi se pare josnic si lipsit de caracter, nu te supara ca spun asta. Dar nu meriti un asemenea raspuns din partea lui. Ai nascut un copil, copilul lui, sarcina e o perioada in care corpul sufera transformari mai mici sau mai mari, unele femei se ingrasa mai mult altele mai putin, unele slabesc mai usor, altele mai greu dupa nastere. Insa esti in continuare sotia lui, cea cu care a facut un copil si nu mi se pare corect sa se poarte asa cu tine.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Vrei sa spui ca timp de un an de zile sotul tau te-a ignorat? Nu te supara, dar am impresia ca de vina nu sunt numai kilogramele tale. Nu cumva asta e o scuza pentru sotul tau care iti ascunde altceva? Nu vreau sa te supar, dar cum spunea si ligeea, un an de zile e o perioada de timp cam lunga pentru ca un barbat sa "abstineze".
Parerea mea este ca se mai cere o discutie cu el.
Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ai mai deschis un subiect cu aceeiasi tema in care spui ca din momentul in care ai ramas insarcinata,sotul n-a mai vrut sa intretina relatii sexuale cu tine.Scuza-ma,ori n-ai spus tu tot,ori totul este doar o poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Excluzand cazul in care sotul tau e un control freek , cred ca povestea asta cu ingrasatul e ...poveste.

Si ca un P.S: in timpul sarcinii te ingrasi cu maxim 12 kg , mai mult nu e bine. Stiu ca circula vorba din batrani ca femeia insarcinata trebuie sa manance tot ce are chef dar nu este sanatos.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Stiu ca nu e bine dar ce sa fac ? Am mancat multe dulciuri -si asa am glicemia 53 .
Slabesti , daca ai vointa , nu e greu . In plus am o piele norocoasa , n-am facut vergeturi deloc -nici macar una .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

XIO eu m-am ingrasat in timpul sarcinii 222 de chilograme si 2 mese pe zi imi erau din fructe.E adevarat ca eram exagerat de slaba si acum mai am numai cateva kg de dat jos. dar sotul ma iubeste si ma doreste chiar asha. Eu cred ca trebuie discutat cu sotul sa nu fie alceva.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by redai

XIO eu m-am ingrasat in timpul sarcinii 222 de chilograme si

Sigur nu e o greseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Superdraguta ai fost cu 222 de kg
Nu contest faptul ca acel comportament al sotului este execrabil , puneam doar desore ingrasatul acesta din timpul sarcinii , ca unul este adevarul si altele sunt povestile.

Alea 2 mese de fructe au contribuit la ingrasat

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite cum vad eu problema. Dupa cum se pare ai luat mult prea mult. In mod cert sotului tau ii provoci dezgust. Nu te superi daca sunt direct. Ca sa faci dragoste cu cineva trebuie sa ai un minim confort. Din ceea ce citesc el are un maxim disconfort si personal consider ca TU trebuia sa faci ceva demult de tot cel putin pentru tine daca nu si pt cel de langa tine. Ca nu vei fi fiind ca la X ani e ceva cert dar... este se pare mult prea mult ce faci si ce anume ceri.
Imi pare rau dar e o chestiune si de respect atat fata de tine cat si fata de el. Ok?
Si situatia inversa este la fel de regretabila. Nu poti sa acuzi o femeie ca nu poate, efectiv nu poate sa faca dragoste cu un barbat daca nu are un minim de confort (minimul acesta din experienta mea este deja spre mediu sau chiar mai mult pe bune). Vrei sa fie Ok? Trebuie sa incepi cu tine. Nu uita ca ti-a precizat ca nu a vrut sa te jigneasca deci departe ideea de a nu fi fost corect. Sorry suntem oameni. Si sper din tot sufletul sa nu te superi.Ok?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput