Oare cam cate zeci de kg sa aiba fata,de provoaca asa o retinere din partea sotului?
Ca nu cred ca are peste suta,totusi.....; nu stiu de ce cred eu ca alta-i buba !?!
Kasi si Victoria
In celalalt sub. pe care l ai deschis scriai 2 ani si cum ca de cand ai ramas insarcinata nu s a mai intamplat si aici scrii 1 an si de cand ai nascut.
Te hotarasti????
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Da ,corinadana, ma hotarasc! Este adevarat ce am scris si in celalalt sub., ca dealtfel si in acesta,-relatiile au incetat de cand am ramas insarcinata- ,
si nu ,Lorenza,din pacate, nu este doar o poveste ci pur si simplu aici m-am referit doar la perioada de dupa nastere
In timpul sarcinii scuza a fost " sa nu pateasca bb ceva" desi i-am explicat ca n-are bb nici o treaba cu asta, dar am zis atunci "saracutul,ii e frica pt bebele lui,hai sa-l las in pace!"
Sa precizez: am 77 kg si m-am ingrasat 20 in timpul sarcinii,nu am dat jos decat vreo 8 la nastere pe care apoi le-am pus la loc.
Marius-MULTUMESC!DUR DA CU EFECT DIRECT!
Am copiat la celalalt subiect mesajele de aici, nu sunt acceptate subiectele duble si e si mai potrivita sectiunea pentru tema discutiei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!