Diferente parfumuri false si originale

Diferente parfumuri false si originale | Autor: dianas

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema si sint asa de furioasa ca nici nu stiu cum sa-mi incep expunerea. Pe scurt, ma aflu in curatenie generala (zugraveli) iar aseara, unul dintre zidarii care-mi fauresc apartamentul a plecat cu unul dintre parfumurile mele!!!!!! Era un D&G THE ONE, ma dadusem o singura data cu el (l-am primit la inceputul saptamanii, de ziua mea). Am dat telefoane toata noaptea si am facut crize de nervi (era un parfum original cred, tinea foarte mult, mirosul era foarte intens si nu doar pe piele, ci si pulverizat in aer). In final s-a descoperit hotul si seful zidarilor mi-a spus ca mi-l inapoaza azi.

Problema mea este ca sint aproape convinsa de faptl ca nu o sa-mi mai primesc parfumul meu ci un fals de pe taraba. Cum sa-l deosebesc???? Din fericire am pastrat inca cutia parfumului, are un cod pe ea, dar nu sint sigura ca acel cod ar trebui sa se regaseasca si pe sticla.... habar n-am.... nu mai am liniste... ce legatura ar trebui sa fie intra sticla de parfum si cutia in care a fost ambalat???

Please heeeeelp!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna,
am si eu un D&G si m-am uitat acum cu atentie pe sticla si pe cutie
Este un cod format din 4 cifre, scris cu negru pe fundul cutiei care se regaseste in acelasi loc si pe sticla.
Sper sa ti-l inapoieze pe cel care trebuie!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Cele doua coduri trebuie sa fie identice. Asta e cam greu de falsificat. In plus, uita-te la sticla. Un parfum original va avea pulverizatorul foarte bine finisat,totul este ermetic. Unul contrafacut, de regula se da de gol prin faptul ca sticluta curge. Mirosul se pierde foarte repede la cele contrafacute, chiar daca nu poti sa descoperi nici o diferenta intre mirosul original si cel aiurea.
Iti urez sa iti primesti inapoi parfumul.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaela78 spune:

asa mi s-a intamplat si mie, fata care ma ajuta la curatenie m-a "usurat" de un dior ...l-am recuperat, dar faza e super naspa cand a trebuit sa-i zic in fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mai,dar astia ce-au crezut,ca nu se observa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu am patit o faza asemanatoare, cand am vrut sa cumpar o sticla de "Dune" de la Dior... noroc ca aveam acasa o sticluta originala care mai avea ceva in ea... cel mai bine se vede la pulverizator. Mirosul era aproape identic, dar se "schimbau" diferit, evident ca originalul tinea mai mult. dar mi-a trebuit o zi sa-mi dau seama. Pana la urma l-am dat inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Exact, codul de pe fundul sticlei este foarte important. Daca mai ai cutia la el, literele tiparite trebuie sa fie clare si egale, la cele contrafacute sunt sterse sau inegal tiparite. Capacul parfumului sa fie finisat bine, nu cu bucatele de plastic neslefuit. Mirosul sa persiste o zi intreaga la EDT si daca este parfum original persista si dupa ce te speli. De aia nu suport eu straini in casa... Mai bine le inchideti sub cheie, parfumuri, cosmetice de firma si mai ales bijuterii.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie de unde sa-mi achizitionez un parfum ORIGINAL . Ma chinuie gandul ca as putea sa dau o gramada de bani pe unul contrafacut si parca n-as prea vrea, ca sunt bani munciti din greu. Pe la noi la serviciu vine un tip cu o geanta plina cu parfumuri, toate la 100 ml, cica originale, toate casele posibile. Multe colege si-au luat si sunt multumite. Si totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie de unde sa-mi achizitionez un parfum ORIGINAL . Ma chinuie gandul ca as putea sa dau o gramada de bani pe unul contrafacut si parca n-as prea vrea, ca sunt bani munciti din greu. Pe la noi la serviciu vine un tip cu o geanta plina cu parfumuri, toate la 100 ml, cica originale, toate casele posibile. Multe colege si-au luat si sunt multumite. Si totusi...
Buna!
Nici eu nu sunt tocmai adepta achizitionarii parfumurilor din magazine din cauza preturilor. De aceea, de cativa ani imi cumpar parfumuri de la o singura persoana. Nu pot sa spun ca sunt la jumatate de pret sau alte aiureli dar sunt mai ieftine intr-adevar. Preturile difera si la el, dar iti gasesti si la 150 lei un parfum bun, EDP 100 ml. Depinde de casa. De ex Chanel-ul meu preferat Mademoiselle m-a costat 200 lei fata de magazin unde e aproape 400 lei. Daca vrei, iti dau nr. lui de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Salut! Mai puteti incerca, daca aveti un card Visa sau mastercard (chiar in lei) pe www.strawberrynet.com sau pe site-ul romanesc www.esente.ro, destul de convenabil si de incredere (parf. vin prin curier. Eu chiar am comandat ceva deosebit, din care aveam si original luat din Franta si a venit exact acelasi lucru!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

de pe esente am comandat si eu un parfum...dar inca ma indoiesc de originalitatea lui, mirosul nu persista pana seara. (am mai avut acelasi parfum primit din italia si mirosul persista o zi intreaga).

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput