Diferente parfumuri false si originale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, ce-ai facut pina la urma, ti-ai recuperat parfumul?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Eu cred ca cele mai sigure locuri de a achizitiona un parfum original sunt magazinele de specialitate (care cred ca sunt prezente in majoritatea oraselor). Sau... va indoiti de originalitatea lor?

O alta varianta ar fi (daca nu-ti arde buza) sa prinzi pe cineva care pleaca afara si trece printr-un duty-free.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Addiana, o fi fost mai vechi parfumul... al meu a tinut o zi intreaga si dupa spalare cu apa (la incheietura mainii)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

manumanu...tot ce-i posibil, dar de platit tot l-am platit, plus taxele de curierat... pe cine prind ca pleaca din tara il pun la cumparaturi,cel mai sigur!
diana si eu sunt curioasa daca ti-ai recuperat parfumul!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Buna fetelor, multumesc pentru raspunsuri :) Mi-am recuperat parfumul, a doua zi mi l-a adus chiar seful zidarilor iar codul de pe sticla a corespuns cu cel de pe cutie. M-am invatat minte de acum, nu-mi mai tin lucrurile la intamplare, cat despre parfumuri... pana nu termin sticla, nu arunc cutia :D

In plus, pentru a descoperi un parfum original de unul fals am descoperit ca, la o simpla pulverizare pe o coala de hartie, cel original se evapora si lasa in urma un parfum care se simte de la o oarecare distanta fata de nas. In schimb, cel fals (am eu unul d-asta acasa si stiu sigur ca e fals) nu se evapora de pe hartie, hartia se uda si se inmoaie, se pateaza ingrozitor, iar pentru a putea simti mirosul trebuie sa bagi hartia in nas, altfel nu simti miros decat de hartie uda, imbibata cu ceva parfum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Diana, ma bucur ca ti-ai recuperat parfumul in stare "originala"! E bine nu numai sa pastrezi cutia, dar sa pastrezi si sticla in cutie, deoarece lumina poate afecta calitatea parfumului...

Mergi la inceput