Diana, ce-ai facut pina la urma, ti-ai recuperat parfumul?
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Eu cred ca cele mai sigure locuri de a achizitiona un parfum original sunt magazinele de specialitate (care cred ca sunt prezente in majoritatea oraselor). Sau... va indoiti de originalitatea lor
?
O alta varianta ar fi (daca nu-ti arde buza) sa prinzi pe cineva care pleaca afara si trece printr-un duty-free.
Va pup.
Addiana, o fi fost mai vechi parfumul... al meu a tinut o zi intreaga si dupa spalare cu apa (la incheietura mainii)...
manumanu...tot ce-i posibil, dar de platit tot l-am platit, plus taxele de curierat... pe cine prind ca pleaca din tara il pun la cumparaturi,cel mai sigur!![]()
diana si eu sunt curioasa daca ti-ai recuperat parfumul!
diana, denisa si raisa
poze
Buna fetelor, multumesc pentru raspunsuri :) Mi-am recuperat parfumul, a doua zi mi l-a adus chiar seful zidarilor iar codul de pe sticla a corespuns cu cel de pe cutie. M-am invatat minte de acum, nu-mi mai tin lucrurile la intamplare, cat despre parfumuri... pana nu termin sticla, nu arunc cutia :D
In plus, pentru a descoperi un parfum original de unul fals am descoperit ca, la o simpla pulverizare pe o coala de hartie, cel original se evapora si lasa in urma un parfum care se simte de la o oarecare distanta fata de nas. In schimb, cel fals (am eu unul d-asta acasa si stiu sigur ca e fals) nu se evapora de pe hartie, hartia se uda si se inmoaie, se pateaza ingrozitor, iar pentru a putea simti mirosul trebuie sa bagi hartia in nas, altfel nu simti miros decat de hartie uda, imbibata cu ceva parfum...
Diana, ma bucur ca ti-ai recuperat parfumul in stare "originala"! E bine nu numai sa pastrezi cutia, dar sa pastrezi si sticla in cutie, deoarece lumina poate afecta calitatea parfumului...