cat de des va spalati pe par?

cat de des va spalati pe par? | Autor: b.daria

Link direct la acest mesaj

prin toate filmele la care ma uit, tot vad ca se spala pe cap zilnic...pe de alta parte, am auzit foarte des ca nu e bine sa te speli asa de des, pt ca se ingrasa si mai rau...

si tot vorbind de par gras, stie cineva (din prop experienta sau din auzite) ce e de facut cu parul care se ingrasa repede?am parul lung si f des, asa ca imi e greu sa stau toata ziua sa il usuc si sa il aranjez... ma spal la 3 zile, dar incepe sa mi se ingrase chiar din a 2a, a 3a treb sa il tin in coada....

voiam sa vad voi ce faceti, ce sampoane folositi si pana la urma, e bine sa te speli asa des sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu incerc sa trag de el cit mai mult si sa ma spal la 5 zile, din lipsa de timp (pitica) si ca se usuca greu, dar deja din a3-a zi tot asa, turbez, ca nu se mai poate purta decit prins..se ingrasa la radacina si in rest este deteriorat, dupa suvite si mare...am auzit si eu povestea ca intai sa folosesti un sampon ptr. par gras si apoi unul pentru par uscat la o spalare, dar nu am testat...si pe mine m-ar interesa ceva bun pentru parul meu, am cam testat tot ce am crezut de cuviinta, dar nimik nu a rezolvat problema..

www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu ma spal odata la 5 zile, si eu am parul lung si nu pot sa-l spal toata ziua buna ziua. Cred ca ar trebui sa folosesti un sampon si o masca de par pentru par gras.

Mie imi plac produsele de la Aslavital, de ex samponul cu argila, si masca de par de la Kallos.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de b.daria

prin toate filmele la care ma uit, tot vad ca se spala pe cap zilnic...pe de alta parte, am auzit foarte des ca nu e bine sa te speli asa de des, pt ca se ingrasa si mai rau...

si tot vorbind de par gras, stie cineva (din prop experienta sau din auzite) ce e de facut cu parul care se ingrasa repede?am parul lung si f des, asa ca imi e greu sa stau toata ziua sa il usuc si sa il aranjez... ma spal la 3 zile, dar incepe sa mi se ingrase chiar din a 2a, a 3a treb sa il tin in coada....

voiam sa vad voi ce faceti, ce sampoane folositi si pana la urma, e bine sa te speli asa des sau nu?

eu ma spal zilnic, si parul meu e lung, des si ondulat. daca vei proceda si tu asa, n-ai mai avea cand sa mai vezi ca se ingrasa des, nu? :-)) dar de ce nu e bine sa te speli in fiecare zi?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mah, la ce filme va uitati io? In alea la care ma uit io, nimeni nu se spala pe cap! Umbla asa...soioshi....ca-s in oras, insula....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ma spal ori zilnic, ori din 2 in 2, am parul gras si arata oribil asa, murdaricios, la nervi mi se ingrasa si mai si ... dar dc nu e indicat sa te speli des ? Si cand aveam parul pana la dos tot asa de des ma spalam .

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Ma spal zilnic..este drept, lung si cu fir subtire..umblu cu mainile prin el mult..si se ingrasa repejor.....cat au fost caldurile astea crunte de vara il spalam si de 2 ori pe zi (sampon, balsam, tot tacamul).

Imi place parul curat. Eu cred ca cel mai bine este sa il speli cum il simti, chiar si zilnic la nevoie.

Avem tipuri diferite de par si in nici un caz nu putem generaliza.

Stilistul meu nu prea e deacord ca-l spal zilnic, dar chiar nu pot altfel.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Din doua in doua zile. M-am obisnuit asa, si chiar daca nu se ingrasa, de la produsele de styling arata imbacsit si nu imi place.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De 2 ori pe saptamana, dar eu am si parul scurt..se murdareste mai greu. Plus ca nici prea multe produse de styling nu folosesc, tocmai ptr ca fiind scurt se aseaza destul de bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu ma spal din 2 in 2 zile.

Stiam ca nu e bine sa te speli zilnic atunci cand folosesti sampon agresiv pt par, dar sunt sampoane (cele mai multe de pe piata) care sunt speciale concepute pt spalatul zilnic. Desigur trebuie ales unul pt tipul respectiv de par

Par curat, sanatos si bogat va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Il spal din 3 in 3 zile,nu este foarte lung insa si al meu se ingrasa si arata urat.Am auzit ca daca te speli zilnic parul se subtiaza??? Folosesc samponul revalid si blasamul de la plant activ,nu neaparat ca nu se mai ingrasa dar parca este mai stralucitor

Mergi la inceput