Relatiile intime si... copiii nostri

Relatiile intime si... copiii nostri | Autor: dora78

Link direct la acest mesaj

Mie si sotului meu ni s-a intamplat in vreo trei randuri sa fim surprinsi in timp ce faceam dragoste de fiica noastra. In primele situatii era mai micuta, am reusit sa salvam aparentele fara ca ea sa isi dea seama ca suntem dezbracati... Ultima oara a fost insa cam... rau... Era noaptea, destul de tarziu, Ami adormise de vreo 2 ore. Dormitoarele noastre sunt fata in fata. Si la noi, si la fata erau inchise usile. N-am auzit cand a deschis usa la camera ei, in schimb a dat navala pe usa peste noi... iar noi tocmai ne iubeam cu foc. Si ma intreaba "mama, ce-ai patit???" Probabil ca auzise ea ceva gafaieli de-ale mele (sa nu credeti ca fac abuz de sunete, din contra... ca la puscarie... mai mult pe muteste!)... Si zic si eu ce-mi trece prin minte: "m-am inecat si tusesc rau!" "Dar tu, tata, ce-i faci lu' mama?" Si sotul: "Pai o ajut sa respire, ca s-a inecat!" El, saracu, era deasupra si nu putea sa se miste deloc, apucasem in disperarea noastra un colt de cearceaf care ne invelea pe amandoi, daca se misca vedea fi-mea tot... In fine, Ami s-a dus imediat la baie si ne-am "echipat" si noi ca s-o bagam inapoi in pat...
Stie ca trebuie sa bata la usa dormitorului, dar n-am putut s-o cert, era pe jumate adormita... Oricum, nasol...
Si de atunci si eu sunt stresata cand facem dragoste, stau cu urechile ciulite la usa in loc sa-mi vad de... treaba!
Voi ati patit asa ceva? Cum ati scos-o la capat?

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu as inchide camera cu cheia in timpul ..... e cel mai simpul, cred eu

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

chiar ar fi ca la puscarie!

Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Nu am patit asa ceva, dar cred ca cea mai buna solutie este sa incui usa cu cheia, chiar daca nu iti place, mai bine te simti ca la puscarie decat sa ramana copilul socat. Tu ce preferi? Alte solutii nu prea exista.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

incuiat usa .... fara discutii!

c-am avut o perioada cind stateam cu parintii in apartament, si maica-mea era obisnuita sa deschida usile fara sa gindeasca ... de 2-3 ori ne-ar fi gasit in plina actiune daca nu era incuietoarea. asa, si-a vazut de treaba si s-a facut si ea si noi ca n-a fost nimic.

fiica=mea era la un moment dat intrigata de ce ne-am incuiat eu cu ta-su in baie, ziua 'namiaza mare (avea doar vreo 3 ani asa ca misterul era adinc).

Mergi la inceput

Voi vorbiti serios cu cheia? Voi asa faceti? Nu se sperie micutii cand dau de o usa blocata? Normal ca nu vreau sa ramana socata, altfel nu deschideam topicul... Doar nu-s intr-o dunga...

Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

fetele mele,eu am 2 baieti unul are13 ani ,celalalt 8ani.ascultati ce va spune o veterana in "momente penibile" incuiati usa cu cheia ca altfel riscati sa dati explicatii pana la majoratul copiilor.puteti vedea si partea buna a lucrurilor;VEDE COPILUL PE VIU CEEA CE DOAR A AUZIT DE PE ICI COLEA!plus ca daca mai aveti impresia ca-i mai pacaliti cu explicatii puerile riscati sa va auziti niste replici de ramaneti cu gura cascata:"bai frate astia ne cred prosti?"

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

daca ti se pare ca e socant sa gaseasca usa inchisa, ii poti explica ceva....ca s-a blocat, nu ca e inchisa....ma rog...se pot gasi explicatii in momentul ala...asta pana mai creste copilu' si se prinde de figura, ca nu tre' sa dea buzna peste voi

sau, ma rog, poate mai sunt si alte solutii....ne gandim si iti spunem, ca si pe noi de intereseaza solutia perfecta

sau orientati patul in asa fel incat sa nu fie direct in vazul celui care intra pe usa....macar mai castigati cateva secunde, ca sa va dati jos unul de pe altul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

asta cu s-a blocat usa... patul dupa usa tine cat tine dar dUpa aceea sa vezi distractie cand cresc copii si nu mai ai nicio sansa cu explicatii. usa incuiata ,ore cat mai innaitate SI PE MUTESTE!

dana

Mergi la inceput

Cu cheia se poate rezolva, in cazul nostru... Cu mutatul patului... nu prea. E din acela "de mijloc", troneaza in mijlocul camerei... Am si usa la balcon pe peretele opus usii de la camera... Nope.

Ore inaintate... da, normal, da' pitica mea se trezeste cam noapte de noapte sa se duca la pipi. Si intai si-ntai face inventarul... ca-i mai simplu sa vina la noi direct inainte din usa de la ea decat sa coteasca dreapta spre baie...

Solutii perfecte? Stiu eu doua: ori aspirina, ori in momentele "home alone". (perfecte pentru pitici... )

Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu cred ca e destul de mare cat sa ii explici ca mami si cu tati se iubesc fizic, ca nu nimic rau, dar e ceva numai intre parinti. Inchizi usa si cu asta basta. Copilul stie ce faceti si o sa se duca inainte de inventar direct la baie. Daca nu ii spui tu in maxim 2 ani afla de la scoala si se prinde ea ce e cu scenele pe care le-a vazut. Daca ii explici tu ca e ceva natural mi se pare mai normal si fara sechele.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput