oua stricate
![](images/user_woman.png)
Nu pot sa cred.Azi am cumparat 10 oua de la un magazin(intamplator al primarului),am venit acasa,am facut maioneza din 2 oua,pareau diferite de cele de casa,dar m-am gandit ca fiind de magazin se poate.Dupa un timp am vrut sa fac si o omleta.La cel de-al doilea ou,surpriza:gri si cu un miros pe care parca inca il mai simt
.Nu-mi venea sa cred.Pana atunci nu mi se mai intamplase.Mai sparg unul si din nou stricat
.Asta chiar a pus capac.Am sunat la opc,dar era 18 si probabil terminasera programul,asa ca am lasat un mail si astept sa fiu contactata.
e incredibil.Ma gandesc ca e posibil sa nu se ia masuri prea drastice,deoarece primarul are destula influenta,dar parca e prea de tot.Tata a patit ceva asemanator cu niste pulpe,dar parca nu pot sa cred....
Tot ce stiyu e ca nu voi mai cumpara niciodata din acel magazin.
Ne imbolnavim si nu stim de ce!Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Theodora/Theodora.jpg)
Theodora spune:
WAW!!! Primarii au magazine in Romania? Asta e stire pt mine!!!!
Cat despre oua,sigur nu e de vina primarul...avea data de expiratie? Poti merge la magazin sau unde se fac reclamatii cu ambalajul si ce a mai ramas...un mic sfat,nu stiu cum e la voi,cautati mereu sa luati produsele din fundul raftului,ca in fata sunt alea mai vechi...orice ...lapte,oua,iaurt...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Nu poti sa spui ca este vina primarului ci a celui care face comanda de produse pt magazin.Se intampla sa faca o comanda prea mare si daca primarul le-a spus ca il intereseaza ce fac si cat comanda atata timp cat se vindau.In cazul asta stau cu produsul la vanzare pana cand se vinde.
Mai poate sa fie si de la furnizori,pun data de expirare prea mare ca sa isi faca vanzare si atunci cad la mijloc vanzatorii.Sau poate au avut vreo fisura de la transport si atunci daca prind aer se strica imediat.Dar cu pulpene nu prea gasesc nici o scuza...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Alina922 spune:
Daca ai bonul si ouale, reclama cu incredere la OPC...am patit-o si eu odata, tot cu oua stricate, si s-a rezolvat problema...si-au luat o amenda frumusica!
julax spune:
Ouale aveau termen de valabilitate pana pe 21 august,deci teoretic ar fi trebuit sa fie in regula.
Chiar ma intrebam daca mai am bonul(ca uneori il mai arunc),dar de data asta l-am pastrat.
De la OPC Bacau mi s-a spus ca inspectorul care se ocupa de caz e plecat pe teren si urmeaza sa ma contacteze.Astept...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
ligia13 spune:
Suna la OTV
Imi si imaginez titlul emisiunii: Primarul din Buzau are oualele stricate!
Eu si Raducu
(22.04.2005)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Suna la OTV
Imi si imaginez titlul emisiunii: Primarul din Buzau are oualele stricate!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
La OTV o sa zica...de oua am inteles..sint sensibile si fragile...dar caltabosul e okay?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Am patit si eu in Bucuresti. Cred ca e de la conditiile proaste de depozitare ale magazinelor.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
julax spune:
Astazi m-a sunat un inspectorul OPC,cu care am mers la respectivul magazin.Nu m-am mai mirat(totul e posibil in zilele noastre)cand am vazut ca nu mai erau nicaieri oua cu termenul de valabilitate pana la 21.08.Primisera altele aseara la 18,valabile pana pe 27.A luat cateva si din acelea si am mers la sediul firmei.Acolo am spart toate ouale,inclusiv cele 4 care imi ramasesera de ieri si erau in regula.Interesant,nu?
,,Amuzant"mi s-a parut cand si sefa de magazin si patroana mi-au ca puteam rezolva si altfel problema :intorcandu-ma la magazin si returnandu-mi banii.Asta e pentru ele rezolvare.Incredibil!De parca pe mine asta ma interesa.Faptul ca sanatatea mea si a familiei e in pericol nu prezinta nici un interes .Tupeu maxim.In fine...
Pana la urma va fi tras la raspundere furnizorul,deoarece in magazin nu s-au gasit probe incriminatorii.Si acolo alte magarii si probabil ca mare lucru nu se va rezolva.Astept sa fiu contactata pentru a mi se aduce la cunostinta cum s-a incheiat cazul.
Aveti grija ce si de unde cumpararati!Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
ina_nz spune:
e dificila asta cu ouale
cum sa cauti primaru la oua? sau cum sa-l intrebi: Domnule primar aveti ouale proaspete?
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cred ca mai bine pui mana si le controlezi singura, pentru siguranta
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)