oua stricate
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_man.png)
Adilushu1 spune:
posibil sa mai fi postat pe aici - cand s-a deschis primul carrefour din Romania am cumparat oua in ziua de 19 august produse pe 20 august...super circ la casa pentru ca le vroiam gratis pe motiv ca nu exista inca...am reclamat la ei si evident au pasat-o la producator. Mult mai tarziu am aflat din "interior" ca un anume producator eticheta ouale pe masura ce le vindea si nu atunci cand erau produse...asa ca ce incredere sa mai ai?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by ligia13
Suna la OTV
Imi si imaginez titlul emisiunii: Primarul din Buzau are oualele stricate!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
La OTV o sa zica...de oua am inteles..sint sensibile si fragile...dar caltabosul e okay?
quote:
e dificila asta cu ouale
cum sa cauti primaru la oua? sau cum sa-l intrebi: Domnule primar aveti ouale proaspete?
Ina
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
acum serios...unde erau plasate ouale in magazin? la rece? s-or fi alterat daca au fost expuse la caldura (in timpul transportului etc...)
poate ar fi bine sa avertizezi magazinul sa le retraga macar din vanzare...pana intervine opc-ul...
numai gandul ca mai cumpara si altcineva si poate sa la vreun copil...brrr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Oameni buni! Terminati ca era sa lesin de ras!
Doamne , doamne ca nu sunteti normali!
Aida - mama de pisica mica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
De-bea asteptati un subiect despre oua si cu oua.
O fi batran primarul de erau ouale alterate?
Sa continui si eu cu gluma...
La noi in Romania te poti astepta de la multe si nu ma prea mira ca se mai gasesc asa ceva prin magazine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
julax spune:
quote:
posibil sa mai fi postat pe aici - cand s-a deschis primul carrefour din Romania am cumparat oua in ziua de 19 august produse pe 20 august...super circ la casa pentru ca le vroiam gratis pe motiv ca nu exista inca...am reclamat la ei si evident au pasat-o la producator. Mult mai tarziu am aflat din "interior" ca un anume producator eticheta ouale pe masura ce le vindea si nu atunci cand erau produse...asa ca ce incredere sa mai ai?Adilushu
Sunt de acord cu tine.E foarte probabil sa se fi intamplat si asa,dar ei stiu sa iasa basma curata si au aruncat vina in curtea vecinului,respectiv a producatorului.Posibil.Julax @ Alex
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](foto.gif)
ligia13 spune:
Dar ce te faci daca producatorul este tot primarul? Sau o fi curca de nevasta-sa?
Eu si Raducu
(22.04.2005)
julax spune:
Cica nu e nici una nici altaJulax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Sapt. trecuta am gasit si eu un ou gri cand am vrut sa il cojesc dupa ce l.am fiert. Era cumparat de la un magazin turcesc.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
julax spune:
quote:
Sapt. trecuta am gasit si eu un ou gri cand am vrut sa il cojesc dupa ce l.am fiert. Era cumparat de la un magazin turcesc.Monica
Cum adica?Albusul era gri?Galbenusul cum era?Julax @ Alex
![](copilas.gif)
Miniclip
Poze si filmulete
![](foto.gif)