Heritage E-lite
Buna fetelor,a slabit careva din voi cu Heritage,merita banii,ce efect au ?.Va rog,detalii..Merci!
O seara placuta si numai bine
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Raspunsuri
anky spune:
Chiar nimeni..?![]()
laurahadade spune:
Buna.Eu am incercat vreo o luna,dar sincer nu prea a dat rezultate. Adica parca pe haine se simtea o oarecare subtiere...dar pe cantar nici vorba. Acuma nu stiu ce sa zic...fiecare organism raspunde sau nu diferit la medicamente. Eu am inceput reductil de 6 zile si nu simt nici un efect advers.
O sa vedem, daca nu da rezultate nici asta...nu stiu ce am sa fac, ca timp de sala nu am. Eventual ar trebui sa imi iau o bicicleta medicinala si sa incep sa fac "ture".
Cam atat.
Mercedes spune:
anky-eu am slabit cu heritage impreuna cu superdieta zic eu destul de mult in timp foarte scurt.Concluzie merge dar doar cu dieta si bineinteles cu multa apa.
V. Erica spune:
Si eu am luat vreo 2 luni. N-a avut un rezultat spectaculos: am slabit cam 3.5 kg per total, dar n-am tinut nici dieta, nici sport, doar ceva masaj.
Insa stiu persoane care au slabit f. bine cu Heritage-ul.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
anky spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Si eu am luat vreo 2 luni. N-a avut un rezultat spectaculos: am slabit cam 3.5 kg per total, dar n-am tinut nici dieta, nici sport, doar ceva masaj.
Insa stiu persoane care au slabit f. bine cu Heritage-ul.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Trebuie musai sa tii o dieta,e normal si trebuie sa faci putina miscare.
Mercedes,cam cite kile ai slabit si in cit timp?.Iei combinat,noapte si zi?

anky spune:
Ah..mai vreau sa te intreb ai inceput sa iei cite o jumatate de pastila pina ai ajuns la 4 sau poti sa iei si mai putine?
Giova spune:
si eu am slabit cu heritage 3 kg si vreo 10 cm, masurat pe tot corpul.
dar nu am tinut nu stiu ce dieta, beam 2 l de apa/zi. acum iar vreau sa mai fac o cura.
am inceput cu jumate de pastuiluta, si dupa 3 zile am trecut la una, pe urma maream doza cu jumate de pastila si tot asa.eu am ajuns la 4 pastile/zi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anky spune:
quote:
Originally posted by Giova
si eu am slabit cu heritage 3 kg si vreo 10 cm, masurat pe tot corpul.
dar nu am tinut nu stiu ce dieta, beam 2 l de apa/zi. acum iar vreau sa mai fac o cura.
am inceput cu jumate de pastuiluta, si dupa 3 zile am trecut la una, pe urma maream doza cu jumate de pastila si tot asa.eu am ajuns la 4 pastile/zi.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
In cit timp ai slabit 3 kilograme si ce reactii adverse ai avut,am citit ca contine efedrina.
Ai avut palpitatii sau tensiunea crescuta?.Le-ai luat combinat zi/noapte.?Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Giova spune:
sunt si de noapte?
eu luam pastilele pana in ora 15 cum scrie pe cutie. nu am avut palpitatii sau tensiune mare. aveam uneori greturi, adica mancam cu pofta si dintr-o data imi venea sa
. atata tot.
Oricum iti taie si din pofta de mancare, asta am simtit si eu. dar cica e bine macar o masa sa iei, caci te anemiezi daca nu.
am slabit in 2 luni, atat m-a tinut, prima cutie(sper sa nu ma-nsel).
chestia e ca de 3 sapt. nu mai iau, sunt in pauza, dar nu m-am ingrasat deloc, si mananc orice. nu in cantitati mari si ca alta data, dar oricum sunt multumita pana acum. astept sa-mi aduca cineva o alta cutie de Heritage ca sa incep iar.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anky spune:
quote:
Originally posted by Giova
sunt si de noapte?
eu luam pastilele pana in ora 15 cum scrie pe cutie. nu am avut palpitatii sau tensiune mare. aveam uneori greturi, adica mancam cu pofta si dintr-o data imi venea sa. atata tot.
Oricum iti taie si din pofta de mancare, asta am simtit si eu. dar cica e bine macar o masa sa iei, caci te anemiezi daca nu.
am slabit in 2 luni, atat m-a tinut, prima cutie(sper sa nu ma-nsel).
chestia e ca de 3 sapt. nu mai iau, sunt in pauza, dar nu m-am ingrasat deloc, si mananc orice. nu in cantitati mari si ca alta data, dar oricum sunt multumita pana acum. astept sa-mi aduca cineva o alta cutie de Heritage ca sa incep iar.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Da,sint,se numesc Heritage E-Lite Nite.Astea de noapte nu contin efedrina.