Heritage E-lite
Raspunsuri - Pagina 2
V. Erica spune:
Palpitatii am avut si eu. Asta e si motivul pt care m-am oprit.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Giova spune:
Dar astea pt. noapte se iau doar de pers. care se trezesc si vor sa mamance noaptea? sau pt. oricine?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anky spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dar astea pt. noapte se iau doar de pers. care se trezesc si vor sa mamance noaptea? sau pt. oricine?
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Pentru oricine...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
cornelia_laura spune:
anky, pana la urma ai luat HE? Au dat ceva rezultate?![]()
Tare ma bate gandul sa iau si eu macar sa-mi mai taie din pofta asta exagerata de mancare.
Fetele din Bucuresti, aveti idee de unde as putea lua deocamdata cateva pastile? Sa vad cum ma simt cum ele? Vreun plafar???
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
cornelia_laura spune:
Eu am tensiunea mica de obicei, de aceea ma gandeam sa incerc pastilele. Poate imi dau si un pus de energie. Am inteles ca sunt contraindicate hipertensivilor si cardiacilor. Poate mai scrie cineva care le-a incercat ca sunt tare curioasa. Inca nu am gasit sa cumpar la bucata.
Anuska spune:
Uite www.naturaplant.ro/contact.php" target="_blank"> de aici poti lua la bucata; parca e 1 ron.....
Ai locatia explicata si gasesti destul de usor; eu de acolo am luat mai demult.
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
anda spune:
mai fetelor...nush ce sa zic. eu am luat. n-am terminat bidonul pentru m-am plictisit.
singurul efect a fost ca mi-au mai taiat pofta de dulce.
dar la pofta asta rezultate minunate am avut cu garcinia. asta taie si pofta de mancre.
in rest...efect inspre zero si costa si o gramada de bani. si da, am avut si eu palpitatii usoare si parca o doza mai mare de energie.
io zic ca nu merita.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
cornelia_laura spune:
Anuska, multumesc mult de informatie
, ma duc maine pana acolo sa incerc. Eu stiam de magazin dar ma gandeam ca vand ca si pe site, numai la flacon.
anda, garcinia de care ai luat? Si cum?
cornelia_laura spune:
anda, mai ai restul de pastile din bidon? Nu le vinzi?
anda spune:
cornelia, cre ca le mai am, da oricum nu au mai ramas multe si nu le-as da ca poate ma mai apuca vreodata.
garcinia am luat de la forever. si am facut si ambele cure de slabire de la ei. si am dat jos in total cam 10 kg. dar garcinia acuma iau cind ma mai apuca bazdacii cu dulciurile si cind simt ca vine o perioada de sarit calu...gen sarbatori si alte chefuri. si imi taie poftele.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea