Buna!Alaptez, bebelina mea are 6 luni jumate, si de vreo saptamina am sindrom premenstrual. Am fost la medicul ginecolog si, dupa un consult mi-a prescris Duphaston, 2 tablete pe zi timp de 5 zile. Am terminat cu ele aseara. Vrea sa stiu cind va veni menstruatia?
DR sustinea ca dupa terminarea lor va aparea.Dar inca nici urma de ea.
E posibil sa intarzie cateva zile , cred ca pana intr-o saptamana.Am luat in mai multe randuri Duphaston si intotdeauna a venit imediat sau la cateva zile , bine eu nu sunt mamica
.Stai linistita ca o sa vina.
denisabia, deja ma vad cu al treilea bebe.:( Am simptom premenstrual,dar am si o greata........ ma gindesc la prezervativele astea. Ar trebui sa protejeze 100%.Sau nu?
Multumesc mult ptr incurajari!
Ai avut ciclu regulat pana acum?Daca v-ati luat toate masurile de precautie , prezervativul nu s-a rupt , n-ai de ce sa-ti faci griji.In cel mai rau caz asteapta pana poti face un test de sarcina sigur sau o analiza a sangelui.Ia uita-te pe efecte secundare la medicament , n-oi fi avand de la el greata.
Suntem alaturi de tine , sa ne tii la curent.
Test am facut de doua ori pina acum. Rezultatul:negativ. Unul saptamina trecuta si altul facut de dr ginecolog in spital, ca sa fie sigur ca imi prescrie Duphaston. La consultatie mi-a zis clar ca nu sunt modificari la nivelul colului uterin. Deci el exclude o sarcina. Mai astep citeva zile si va dau de stire.
A doua zi de cind nu mai iau Duphaston.Simptome de ciclu:dureri de burta si de sale. Greturile au disparut(semn bun).
Cicluri menstruale am avut regulate inainte de a ramine insarcinata cu ambele fete.Dar dupa nastere, nu am mai avut deloc, asta si din cauza ca alaptam.
va tin la curent cu noutatile!
Lavinia, daca alaptezi, e normal sa nu ai ciclu regulat. Nu te agita, insa protejeaza-te in continuare daca nu vrei bb3:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Da, Gabi, ma protejez. Doamne fereste de bb3.Ajung 2 in zilele de azi.Ma tot gindesc ca au luat-o razna hormonii mei?
de la noi!