DUPHASTON?

DUPHASTON? | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna!Alaptez, bebelina mea are 6 luni jumate, si de vreo saptamina am sindrom premenstrual. Am fost la medicul ginecolog si, dupa un consult mi-a prescris Duphaston, 2 tablete pe zi timp de 5 zile. Am terminat cu ele aseara. Vrea sa stiu cind va veni menstruatia?
DR sustinea ca dupa terminarea lor va aparea.Dar inca nici urma de ea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

E posibil sa intarzie cateva zile , cred ca pana intr-o saptamana.Am luat in mai multe randuri Duphaston si intotdeauna a venit imediat sau la cateva zile , bine eu nu sunt mamica.Stai linistita ca o sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

denisabia, deja ma vad cu al treilea bebe.:( Am simptom premenstrual,dar am si o greata........ ma gindesc la prezervativele astea. Ar trebui sa protejeze 100%.Sau nu?

Multumesc mult ptr incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ai avut ciclu regulat pana acum?Daca v-ati luat toate masurile de precautie , prezervativul nu s-a rupt , n-ai de ce sa-ti faci griji.In cel mai rau caz asteapta pana poti face un test de sarcina sigur sau o analiza a sangelui.Ia uita-te pe efecte secundare la medicament , n-oi fi avand de la el greata.
Suntem alaturi de tine , sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Test am facut de doua ori pina acum. Rezultatul:negativ. Unul saptamina trecuta si altul facut de dr ginecolog in spital, ca sa fie sigur ca imi prescrie Duphaston. La consultatie mi-a zis clar ca nu sunt modificari la nivelul colului uterin. Deci el exclude o sarcina. Mai astep citeva zile si va dau de stire.

Mergi la inceput

A doua zi de cind nu mai iau Duphaston.Simptome de ciclu:dureri de burta si de sale. Greturile au disparut(semn bun).
Cicluri menstruale am avut regulate inainte de a ramine insarcinata cu ambele fete.Dar dupa nastere, nu am mai avut deloc, asta si din cauza ca alaptam.
va tin la curent cu noutatile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lavinia, daca alaptezi, e normal sa nu ai ciclu regulat. Nu te agita, insa protejeaza-te in continuare daca nu vrei bb3:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Da, Gabi, ma protejez. Doamne fereste de bb3.Ajung 2 in zilele de azi.Ma tot gindesc ca au luat-o razna hormonii mei?
de la noi!

Mergi la inceput