cadou pentru o mama la 60 de ani

cadou pentru o mama la 60 de ani | Autor: Mariaa

Link direct la acest mesaj

ca un brainstorming... va lansesz si eu o intrebare adiacenta celei de la alt subiect de pe generale
in cateva zile mama face 60 de ani si dupa cum stiti probabil, e foarte bolnava; dupa mine i-as aduce toata sanatatea din lume cadou, dar nu se poate...ce ii poti face cadou unui om care nu se poate deplasa, oboseste repede, nu sta in picioare mult, nu mai are putere de a se bucura de prea multe chestii ?
sa fie doar o plasa de medicamente ?!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

uite ce as face eu, in ideea ca e bolnava si nu se poate deplasa,as rasftza-o un pic, as lua-o cumva cu o masina si as duce-o la coafor, manichiura si pedichiura dupa care as merge cu ea la un restaurant;poate face macar citiva pasi sustinuta?
daca nu poate merge i-as chema coafeza acasa;

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Uf, Maria, multa sanatate mamei tale!
Cand am vazut intrebarea, fix la o mica excursie ma gandeam ca m-ar incanta pe mine la asa o varsta... Din pacate nu stiam ca se simte atat de rau :( Sper sa fie bine!
Ma gandesc ca ar fi frumos sa aduni cateva din vechile ei prietene, asa, fara sa-i spui ei absolut nimic si sa gatesti ceva ce ei ii place foarte mult si tort, sampanie etc... Si flori multe, bineinteles :D
Multa, multa sanatate! Sunt sigura ca orice i-ai pregati, o va face oricum foarte fericita.

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

I-as lua un animalut de companie care se ingrijeste usor. Sau un dvd si multe filme pe placul ei. Sau o iesire intr-un peisaj minunat, unde nu a fost niciodata, sau unde a fost acum multi ani si a ramas impresionata atunci. Sanatate multa si multumim mult pentru postarile tale!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mariaa, nu stiu ce sa iti zic, dar transmite-i mamei tale acest mesaj de la mine: "La multi ani si cat mai repede sanatate maxima sa se bucure de viata si sa fie fericita laaturi de tine!"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

quote:
Originally posted by melina34

uite ce as face eu, in ideea ca e bolnava si nu se poate deplasa,as rasftza-o un pic, as lua-o cumva cu o masina si as duce-o la coafor, manichiura si pedichiura dupa care as merge cu ea la un restaurant;poate face macar citiva pasi sustinuta?
daca nu poate merge i-as chema coafeza acasa;

M.

dev xero ellinika...

Da, musai sa o aranjezi, trebuie sa fie cea mai frumoasa de ziua ei, mai ales daca ar veni si oaspeti neasteptati.
Sa nu uit: La Multi ani, mami de Maria!!! Aveti o fata minunata!

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sunteti tare scumpe, saru'mana, multumim de urari!

Medeea sa le insiruiesc : 2 bucati caini talie medie, 3 bucati pisici, pui de catei pe drum (gestatie) da' sunt toti la solicitari, deci promisi, asa ca m-am scos la noi cand iesi afara, in curte, stem ca la animal planet
da-i iubim si avem loc mult pentru toti asa ca nu-i problema si mai ales in conditiile astea, fac parte din terapie :)

mi-ar place si mie o excursie cat de mica dar pentru ca abia face fata la un drum de o ora pana la medic si inapoi, o sa zic pass pentru vremuri mai bune insa ideea cu prietenele ei pe care nu le-a mai vazut de mult, e superr;
trebuie sa vad cum le programez ca a avut cateva vizite la un moment dat si stateau respectivele si 5-6 ore si uitau sa mai plece...nu ma intelegeti gresit...dar e ca la copii...pe bolnavi ii oboseste extraordinar de tare o vizita prelungita prea mult si chiar ii da peste cap foarte tare; sper sa inteleaga si sa fie suficienta o vizita de vreo 3-4 ore, o fi ok?

lyme suport romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

invita-le dimineata la dejun sau seara la cina asa incat sa nu stea peste program. sau la prinz si dupa iesiti intr-un parc (sau afceti picnic)- desi e f cald nu stiu cat se poate asta.

La multi ani, Mama Mariei

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

saru'mana papadicu !

variabilele ar fi starea ei din ziua respectiva si vremea, insa da, cred ca un picnic seara pe la orele 17-18 in curte, ar fi ok...
saru'mana

lyme suport romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu i-as aduce coafeza si pedichiurista acasa, ca sa nu se oboseasca prea tare. La multi ani si sanatate doamnei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Da, votez pentru picnic cu prietenele + sedinte de rasfat la domiciliu (masaj terapeutic, reflexoterapie).

Cred ca i-as mai cumpara pe linga astea si-un "talisman", un obiect pe care sa-l poata purta mereu si pe care sa inscriptionez: "te iubesc, mami!"

Qi

Mergi la inceput