Mai nervosi?
![](images/user_woman.png)
ati observat cumva ca in ultima vreme ca va enervati mai usor si va manifestati mai agresiv ca de obicei? mie personal si parca si celor din jurul meu ne "sare mustarul" din orice;pana si cainele nu se mai intelege cu nimeni.eu stiu ca temperatura ridicata da astfel de stari dar observ ca si la umbra suntem
Raspunsuri
laura_dimitris spune:
Subscriu!!
nu stiu daca caldura este de vina ....
Eu de la un pachet si jumatate de tigari pe zi inainte la O tigari acum.... am niste nervi !!!!!!
Lasa ca ma urc acum la volan si mi vars pe colegii din trafic !!!!!
Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
petaluda spune:
exact la asta ma gandeam si eu ieri, ca nu stiu ce am de imi sare tandara asa usor ( nu neaparat pe forum ci in general ). Si culmea e ca aici nu e cald deloc, ba din contra... Dar daca vad ca e fenomen international ma mai linistesc :)
Laura: mi-esti draga pe forum pt ca stiu ca sotul tau e grec ;) ti-am vazut emoticonul cu burtica si vroiam sa te felicit pt sarcina!
daniella4 spune:
Intru in club!
..cu toate ca nu cred ca e de la caldura; io-; nervoasa de la AC-ul de la serviciu care ma bate fix in cap! De parca exact asta imi mai lipsea!
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Intru in club!
..cu toate ca nu cred ca e de la caldura; io-; nervoasa de la AC-ul de la serviciu care ma bate fix in cap! De parca exact asta imi mai lipsea
Baga un carton ca sa redirectionezi vantu'
laura_dimitris spune:
Scuye pentru off topic, dar:
Petaluda
Multumesc mult !!
Petaluda inseamna fluture, nu?! Nu am realizat pana acum deoarece puneam accentul intr-un fel ce nu-mi spunea nimic nici in romana, nici in greaca!!!
Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003
DOR spune:
Hahaha...daniela si io-s nervoasa tot din cauza AC-ului de la serv...dar in cazul meu pt ca nu functioneaza!
Si n-a functionat o zi macar de nou-nout! L-a vazut un nene de la firma care asigura service-ul si a spus ca n-are freon, il rezolva ei....luni.Care luni? Dupa Miercurea Ciuc.
light spune:
Da da da da da da da. Ma gandeam ca doar sunt intr-o perioada nashpa, da cam lunga perioada asta.
daniella4 spune:
Mamaruta, lucru intr-un birou mic si nu stiu cum l-as putea directiona ca sa nu bata in cap pe cineva. La mine asa s-a nimerit sa fie locul
Dor, nu vrei sa facem schimb de job-uri?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
quote:
Initial creeata de b.nica
;pana si cainele nu se mai intelege cu nimeni.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
da,si eu abia astept vacanta...
![](icon_smile.gif)
pisimuky spune:
Moi aussi. Nervoase, nervoase, da' cum ne tratam, fetelor ?! Ca eu tare imi doresc sa fiu mai calma dar, din pacate, nu prea imi iese....
Mamica de nazdravan Rares si
Mihnea
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]
[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]
Good things last forever.