cum tratam juliturile

cum tratam juliturile | Autor: aniroc77

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de un an jumatate a cazut si si-a julit ambii genunchi rau .Cu ce as putea sa o dau sa i se usuce repede.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Si baietelul meu a cazut alaltaieri de pe masinuta in fata blocului si s-a julit la fata...eu l-am dat cu bepanthen si e mai bine...insa ieri si-a mai facut si in frunte un cucui...of,

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

daca te consoleaza asta e doar inceputul.
curatat bine rana, cu apa oxigentata, sau rivanol, un pic de betadina si multi, multi pupici ca trece mai repede.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

Apa oxigenata, betadina, crema de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Asocilin, crema de la farmacia veterinara. Contine antibitotic si inchide foarte repede orice rana, fara sa ramana semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by miriama

Asocilin, crema de la farmacia veterinara. Contine antibitotic si inchide foarte repede orice rana, fara sa ramana semne.

Chiar daca respectiva crema e pentru uz veterinar?! Cum s-o folosesti la un copil?!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by miriama

Sper ca glumesti....Era vorba despre un copil, nu un animal...si in afara de asta este o crema cu antibiotic. Nu va jucati cu astfel de lucruri!!! Chiar am vazut, nu demult, la tv. un reportaj despre adolescentele care folosesc astfel de creme impotriva acneei si erau specificate acolo si riscurile majore la care se expun utiliznd-o. Totusi aceste creme sunt pt. uz veterinar, sunt testate pe animale pt a fi utilizate doar pe animale, nu pe oameni...

Asa cum spuneau si fetele, apa oxigenata sau rivanol si o crema de galbenele sau bepanthen sunt suficiente.

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Dupa toaleta ranii se poate aplica si propolis spray. Ramane un pic colorata zona, dar e un remediu natural excelent, care contribuie la cicatrizare.

Pentru copii, eu va recomand cu caldura pansamentele lichide, fie sub forma de spray, fie sub forma de gel la tub, care formeaza o pelicula deasupra ranii. Eu momentan folosesc Nexcare (nu l-am luat din Romania, dar cred ca se gaseste si la noi in farmaciile mai "rasarite"), dar sunt mai multe marci care au acelasi produs.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Mai nou am inteles ca rivanolul face rau la ranile deschise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu am in casa Arnigel - special pentru contuzii, vanatai.
homeopat (scos de Boiron), bun si pentru adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am mai raspuns odata... cred ca s-a sters sau am apasat eu aiurea

Eu folosesc Rivanol si pe urma Baneocin praf. Daca rana imi pare mai urata folosesc Bioxiteracor spray.

Despre Asocilin - unguent cu antibiotice pentru uz veterinar - am citit prima data in "Formula AS" unde era recomandat pentru acnee. am folosit si eu pentru niste cosuri si a fost OK. Dar totusi la copil nu as avea curaj...

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput