cum tratam juliturile

Fetita mea de un an jumatate a cazut si si-a julit ambii genunchi rau .Cu ce as putea sa o dau sa i se usuce repede.
Raspunsuri

hcclara spune:
Si baietelul meu a cazut alaltaieri de pe masinuta in fata blocului si s-a julit la fata...eu l-am dat cu bepanthen si e mai bine...insa ieri si-a mai facut si in frunte un cucui...of,
Claudia
Poze

katik spune:
daca te consoleaza asta e doar inceputul.
curatat bine rana, cu apa oxigentata, sau rivanol, un pic de betadina si multi, multi pupici ca trece mai repede.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

miriama spune:
Asocilin, crema de la farmacia veterinara. Contine antibitotic si inchide foarte repede orice rana, fara sa ramana semne.

liadorian spune:
quote:
Originally posted by miriama
Asocilin, crema de la farmacia veterinara. Contine antibitotic si inchide foarte repede orice rana, fara sa ramana semne.
Chiar daca respectiva crema e pentru uz veterinar?! Cum s-o folosesti la un copil?!

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

nastasika spune:
quote:
Originally posted by miriama
Sper ca glumesti....

Asa cum spuneau si fetele, apa oxigenata sau rivanol si o crema de galbenele sau bepanthen sunt suficiente.
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Candy spune:
Dupa toaleta ranii se poate aplica si propolis spray. Ramane un pic colorata zona, dar e un remediu natural excelent, care contribuie la cicatrizare.
Pentru copii, eu va recomand cu caldura pansamentele lichide, fie sub forma de spray, fie sub forma de gel la tub, care formeaza o pelicula deasupra ranii. Eu momentan folosesc Nexcare (nu l-am luat din Romania, dar cred ca se gaseste si la noi in farmaciile mai "rasarite"), dar sunt mai multe marci care au acelasi produs.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.

herra spune:
eu am in casa Arnigel - special pentru contuzii, vanatai.
homeopat (scos de Boiron), bun si pentru adulti.

ingridnen spune:
am mai raspuns odata... cred ca s-a sters sau am apasat eu aiurea
Eu folosesc Rivanol si pe urma Baneocin praf. Daca rana imi pare mai urata folosesc Bioxiteracor spray.
Despre Asocilin - unguent cu antibiotice pentru uz veterinar - am citit prima data in "Formula AS" unde era recomandat pentru acnee. am folosit si eu pentru niste cosuri si a fost OK. Dar totusi la copil nu as avea curaj...
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni