AC Karisa?!

AC Karisa?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Fetele care luati aceste AC cum va simtiti dupa ele? Caci au am incercat mai multe tipuri si de la toate imi era greata....parca imi e si groaza sa iau acum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am o prietena care aluat ac Karisa si s-a simtit foarte bine dupa ele.Pana nu incerci nu ai de unde sa stii.Fiecare reactioneaza altfel dar e neparat sa consulti un medic inainte de a lua.

Sanatate multa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu am luat Karissa ptr vreo 3 sapt., metoda temporare pana la montarea steriletului, mi le-a recomandat ginecologul ca pe niste pilule care nu ingrasa. M-am simtit OK, nu am avut reactii adverse.

Daca doreste cineva, ofer gratuit o folie din care lipsesc doar cateva pastilute, sunt in termen de garantie, eu nu le mai folosesc. Singura problema e ca sunt din Sibiu, dar nu e imposibil de gasit o solutie pentru fetele din alte localitati.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Poate ma gindesc sa incerc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by asi

Am o prietena care aluat ac Karisa si s-a simtit foarte bine dupa ele.Pana nu incerci nu ai de unde sa stii.Fiecare reactioneaza altfel dar e neparat sa consulti un medic inainte de a lua.

Sanatate multa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Oare despre mine vorbeai?

Angelinne, eu am luat Karisa pt 5 luni; m-am simtit f bine de la ele; mi-au f recomandate ca fiind f usore, cu hormon putin; si asa le-am si perceput, ca f usoare (am mai luat o singura data AC cu vreo 6 ani in urma, 3 luni si m-am simtit ca un balon de la ele).
Iti doresc sanatate.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Daca nu ai mai folosit anticonceprionale pana acuma sau daca ai avut o perioada lunga in care n-ai luat asa patesti. Pentru ca oricat de putina ar fi doza de hormoni ea exista si trebuie sa se adapteze organismul cu ea.

In concluzie, este o reactie normala trebuie doar sa continui sa le iei. In cateva zile nu vei mai avea aceasta senzatie.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am mai luat acum vreo 10 ani si atunci tare greu m-am obisnuit dar acum am incercat 3 feluri cam cite o saptamina fiecare apoi le-am intrerupt caci mi se pareau luni.... dar daca sunt asa usoare poate ma incumet sa le incerc si pe astea. Problema mea e ca am colecistul strangulat si se pare ca de acolo am greturile.

Mergi la inceput