Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :) | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 37

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects/1012466" target="_blank">Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Mariamunteanu --- ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria - ???(ultima postare 14/06/06)
* Mariamunteanu --- PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel - ???(ultima postare 26/12/06)
* bonsai --- DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Medias - ???(ultima postare 01/06/06)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* dadym --- ROBERT - 04.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 07/05/06)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* tzumpiloi --- ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA - ???(ultima postare 17/12/06)
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 22/12/06)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta - ???(ultima postare 29/06/06)
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* ICorina --- MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/05/06)
*Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* mihamiha --- LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 16/06/06)
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* mikka --- IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/07/06)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* Simonaeus --- ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/06/06)
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)
* Speranta nu moare --- JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 27/10/06)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* gabitrifan --- LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/08/06)

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Deci, dupa cum spuneam in capitolul precedent, sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar imi permit sa postez aici un caz umanitar.

Cititi daca aveti timp, daca credeti ca puteti s-o ajutati, stiti adresa mea de mail, daca nu, nu e nici o problema, treceti mai departe, nu-i cu suparare .

Va dau intai un link de la o postare mai veche de-a mea, unde am povestit mai pe larg situatia ei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=79217

O sa va fac un scurt rezumat. Are aproape 28 de ani acum, 3 copii, traieste la limita subzistentei (veniturile ei lunare sunt de vreo 4 milioane de lei) este despartita de barbat dar din pacate din cand in cand mai reapare inviata ei nechemat si-i face zilele un calvar. Pana de curand statea cu chirie intr-o camaruta mica undeva in Ferentari, dar proprietareasa a dat-o acum afara; va dau mai jos mesajul care l-am primit astazi de la o prietena care pastreaza legatura cu ea:

" Iata ce a intervenit in viata Florinei in luna asta. A venit tatal copiilor care a luat-o pe Elena, fetita cea mai mica, fara stirea mamei ei si a tinut-o la el timp de 4 zile, undeva in Bragadiru. Florina a reusit sa o recupereze cu ajutorul politiei, insa dupa cateva zile a venit din nou acolo unde locuia, a batut-o, a spart geamuri, un intreg scandal, in urma caruia proprietara a dat-o afara impreuna cu copiii. A stat cateva nopti la sora ei al carei sot a dat-o apoi afara. S-a dus la mama ei la Afumati, insa si acolo fratele ei nu a vrut sa o primeasca. A primit-o sa mai stea la ea (pana cand isi gaseste o alta camera cu chirie) persoana la care o cautam noi pe telefonul fix. Florina si-a tot cautat un alt spatiu de locuit, insa peste tot i se cere chiria in avans pe cel putin 6 luni. Pana la urma ne-a sunat ieri ca a gasit o camera, chiria costa 2 milioane lunar si i se cere suma pentru urmatoarele 4 luni. Florina a spus ca are stransi 4 milioane, insa mai are nevoie de o diferenta. Imi pare rau ca situatia ei, desi se stabilizase intr-un fel e din nou ravasita.."
Eu o cunosc personal de un an jumatate, am ajutat-o ori de cate ori am putut, si pot garanta pentru ea.
In momentul de fata, am reusit sa adunam diferenta de bani ca sa isi poata inchiria acea camera, insa pana la sfarsitul lunii viitoare va fi aproape muritoare de foame, asa ca orice ajutor din punctul asta de vedere i-ar prinde nesperat de bine. Cred ca de alimente va duce cea mai mare lipsa acum, asa ca daca vreti si puteti s-o ajutati, ar fi super.

Pentru mai multe amanunte despre ea, despre situatia ei, despre orice alte informatii va astept pe PM sau mail .

PS: am si 2 poze, dar sunt vechi, de la mutarea de acum 1 an, una cu fetita cea mica, si una cu florina cand lua in primire canapeaua donata de cineva. Le gasiti aici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elly, ma bucur ca ai revenit. Las' ca te reintegrezi, nu e nevoie sa citesti tot, recuperezi pe parcurs.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Margott - succes maine la operatie si sa scapati usor si fara probleme!
Elly - bine ai revenit!
Lucas - sanatate multa lui Matei! referitor la mare, noi mergem intotdeauna la adriatica pe coasta cuprinsa intre trieste si venetia, sunt niste statiuni faine (Caorle, Bibione, Lignano Sabbiadoro, Lido Jesolo), servicii calumea, plaje spatioase si amenajate (au si jocuri ptr copii), preturi decente...singura chestie nefericita e apa: calda, mica si cam jegoasa (se varsa vreo 3-4 rauri in mare in zona aia)...pentru copii e ideal, primele datzi m-am socat sa vad atatea carucioare si puradei la un loc. in sud si insule marea e mult mai faina dar mai periculoasa, nu am fost desi am vrea tare insa nu ma incumet la drum lung. zi-mi daca te intereseaza ceva anume si incerc sa caut.
Loreen - m-ai omorat cu crema de calcaie! a mea e fan sapunuri si sampoane, daca cumva scapa la ele le linge de face bulbuci la gura!
OlgutzaM - bine ca s-a adaptat Maya la fusul orar, imi inchipui ca nu i-a fost usor! la noi e aiurea situatia, n-am mai dormit o noapte intreaga de cand eram gravi...nu credeam ca-i posibil asa ceva. eu sunt o fire exagerat de calma dar imi mai pierd rabdarea uneori cu Alyssa, faza e ca face tot cum vrea ea si uneori simt ca-mi scapa educatia de tot din mana.
Elisor, si eu vreau sa vad poza cu tine!!! mi-a scapat sau n-ai pus-o inca? ma bucur ca te-a mai linistit doctora aia cu furunculii, sper sa scapati definitiv de ei!

Fetelor, aici e inuman de cald, azi mi s-a facut rau si ma chinuie inca o durere de cap de urlu la stele...la ora asta am 28 de grade in casa si nu se respira, in seara asta aducem sus pinguinul ca nu se mai poate! nici mancare n-am facut, abia deschid aragazul si se incinge toata atmosfera, in mod negativ evident.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta chiar daca nu apuci sa citesti eu vreau sa-ti spun ca nu te-am uitat si ca sunt alaturi de tine in aceste momente cand stiu cat de incarcata sufleteste esti...ma voi gandi si ruga pentru tine ca sa fie totul cum trebuie,sa poti sa te intorci acasa la MArutu mic si sa te bucuri de o noua viatza fara dureri si suferintza...
As vrea sa poti anunta cum mai esti...

Iulia si voua va doresc o zi fara incarcatura sufleteasca prea mare desi stiu ca nu-i posbil...va trece ai sa vezi si cum spuneau si povesteau fetele care au suferit alalturi de puiutii lor operati se recupereaza atat de repede incat nici nu ne dam seama...va tin pumnii stransi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgutaM multumesc de urari si felicitari!

Iulia ma voi gandi si eu maine dimineata la David si la tine, sa treceti cu bine peste operatie, sigur va fi bine. Cand ai timp intra si povesteste-ne cum a fost.

Elly de multe ori m-am gandit la voi (am mai si intrebat dar vi s-a pierdut urma), mi-a ramas in minte blondina ta delicata si finuta, sa ne pui poze sa vedem cum mai aratati.
Mare lucru nu prea am priceput ce-i cu tine, dar sper sa se aseze in curand toate. Sa nu mai dispari ca acusica e si ziua ta.

Atat din vechiul capitol, restul maine ca trebuie sa inchid urgent pisiul ca tuna si fulgera mai ceva ca la potop.

Sa aveti o noapte linistita! Va pup pe toate!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Maine Bianca pleaca in excursie la Bucuresti...nu vad ce-i de vazut in haosul ala,dar pentru ei este o distractie.Nu si pentru noi parintii care stam si asteptam...si nu pot sa zic ca-mi va fi usor mai ales dupa cate accidente vad si aud in ultimul timp ... ma gandesc ca mie nu mi se poate intampla niciodata nimic rau...

Binenteles ca Bianca s-a dat iarasi in spectacol putin si era cat pe ce sa si-o ia de la mine cu simt de raspundere...avea de gand sa se imbrace ca ultimul boschetar si nu pentru ca nu are haine ca doar geme dulapul,dar erau prea multe jegoase si nepuse la cos iar pe restul nu le suporta din diverse motive desi le-a vrut...
In final s-a ales praful ...eu una nu mai rezist cu nervii cu copilul asta capos...
Iar tac-su este al doilea ...noroc ca numa Delia ma intelege si ma pupa ca sa-mi treaca...

Elly daca-i stii cat am intrebat de tine...ne gandeam cum sa dam de tine cand au facut ziua copilasilor...nu aveam nici un telefon...sa nu mai pleci ...
Tati unde-i ?!Cum de ati ramas la Capitala?!
Tu cum esti?!Anselies ?!

Andra poti sa te linisteti cu explozia ca au infirmat astia orice zvon,chiar au facut o detaliere legata de cine si cum anunta...

Da la naiba cu prostia din capul meu ca am mai vrut sa zic ceva si canci...s-au saturat si neuronii mei ...simt cum vor baga divort unul de altul si vor pleca la casa lor si m-a lasa in voia inculturii

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Va multumim frumos pentru urari. Sunteti cele mai bune prietene pe care le-am avut vreodata. O sa salez mesajele voastre si cand Alexia va fi mare i le voi arata.

Iulia, tarie si calm. Va tinem pumnii stransi pentru maine. DD o sa vegheze sa fie totul ok.

Gusta sa fie totul bine.

Elisor, intrebai de ghimbir? vroiam sa spun ca nu stiu cum sa il folosesc. poate daca dai o cautare gasesti ceva retete.

Loreen, pentru tine. banuiesc cat de greu e ca nu pot sa spun ca stiu cum e.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Margott sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste operatie.

Gusta si tu tot miine te operezi, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si refacere rapida.

Elly bine ai revenit.

Lucas noi in fiecare an mergem in Calabria, apa e foarte curata, se papa bine, cu cazarea nu stiu ce sa-ti spun ca noi ne cazam la rudele sotului .

Teddy si la noi e foarte cald, cu motata ies la plimbare de la orele 9 la 11, ca dupa aia nu se poate respira. Toata ziua am avut o durere groaznica de cap, cred ca iar mi-a scazut tensiunea, in casa nu se poate respira nici seara, avind in vedere ca, muntele e in spatele casei . Cica de miine vine ploaia, speram...

Olga M

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Flore! Cu intarziere dar din suflet.

Merci mult Elisor. Esti o scumpa si m-ai socat de-a dreptul.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI EMA ELENA ...

...esti atat de perfecta ca nici nu stiu ce sa-ti mai doresc... sa ai tot ce-ti doresti tu ...

LA MULTI ANI ANDREI STEFAN ...

... flacau drag si scump sa ai numa zile insorite, sa fii voinic si sanatos, sa aduci lumina in viatza parintilor tai iar cand pleaca mami sa-i aduci alinarea dorului cu gandul...

Mergi la inceput