Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el..

Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el.. | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Servus.
Am afalt de ceva timp ca re cancer, de 2 ani stie insa nu a vrut sa ne impovareze cu problema lui. Initial a crezut ca se opereaza de hemoroizi, dar de fapt acestia erau cancerosi si ... s-a operat de cancer la intestin, situatie in care i-au rezectat 10 cm. A facut se pare chimio, apoi a trebuit sa inceapa sa isi faca dializa, de 3 ori de saptamana, nu stiu daca s-a extins. Apoi i-au aparut polipi pe vezica, s-a operat, au inceput durerile de picior, se pare ca erau metastazele osoase.
NU am rezultatele analizelor lui. Dar de o saptamana vomita continuu si a slabit 10 kg. Am inteles ca are metastaze si la plamani... Medicii din Buzau spun ca nu mai are sanse, insa eu si altii ne incapatanam sa credem ca exista cineva care sa faca imposibilul. Poate ne ajutati sa il ajutam.
Unde sa ne ducem, pe cine sa mai intrebam?
Azi merg matusa mea si celalalt unchi la dl. Fulga in Bucuresti, incearca sa intre si la dr. Sinescu sa ii arate analizele... Vrem sa incercam totul. Ce sa mai facem?
Va multumesc din suflet.
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Nicoleta, imi pare rau pentru unchiul tau, ii doresc sanatate multa si sper sa existe o solutie salvatoare.
Cred ca tratamentele alternative ar putea fi ajutatoare, am inteles ca pentru bolnavii de cancer se recomanda gelul de aloe de la Forever. E intr-adevar cam scump, insa merita incercat.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Criss, stiu si eu de acest gel, numai ca el vomita de cateva zile, nu stiu cat l-ar ajuta. Le voi propune si varianta asta.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Fff multe informatii gasesti la subiectul remedii pt metastaze 1 si 2. Sunt acolo o multime de tratamente date de diverse persoaneincercate sau nu de persoanele care au scris acolo.
Dar de ce vomita? Ati intrebat un medic? Sa ii dea ceva care sa ii ia strea asta, o perfuzie cu ceva. Vomita si sange ?

Multa sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

NU vomita sange, vomita un lichid galbui, fiere se crede.
Am reusit sa ii obtinem o programare la gastroenterologie, la Fundeni, sa se vada exact de ce.
Unde este acest subiect?
Nicoleta

Mergi la inceput

Cred ca acum e la pag 2 aici la clinica virtuala iar partea 1 o gasesti in linkul atasat in partea a 2a, primul mesaj.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Din pacate la ora actuala nu exista minuni in sfera asta . Daca are metastaze osoase nu se mai poate face nimic, doar remedii naturiste ca sa nu se mai chinuie atat, sa se simta mai bine, morfina impotriva durerii sau alte medicamente.....si voi alaturi de el

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Crinutz, nu gasesc nicicum subiectul de care spui, te rog, pune tu un link in subiectul meu.
Multumesc, suntem disperati.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95074

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Partea I http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68580
Partea II http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95074

Pentru metastaez osoase mama facea la un moment dat BONEFOS care cica e foarte bun si nu da nici reactii adverse. Intr-adevar nu exista minuni in medicina dar poate exista minuni de la Dzeu. Oricum fiti alaturi de el si nu ii aratati ingrijorarea. Fiti optimisti in fata lui.

sanatate!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru linkuri, am citit cate ceva, eu as fi vrut solutii si am vazut numai cazuri triste, imi pare rau...
Mai astept si alte idei, va multumesc,
Nicoleta

Mergi la inceput