Bronzant foarte bun

Bronzant foarte bun | Autor: Ira

Link direct la acest mesaj

Hey, girls,

aveti incercat vreuna dintre voi vreun bronzant cu adevarat bun ?

Usor de aplicat, care sa nu faca pete (nici pe piele nici pe haine)
si care sa nu fie exagerat de inchis...

... peste bronzant se da cu crema UV or not ?

Cum se sincronizeaza bronzantul cu depilatul si hidratarea pielii ? Crema se da inainte sau dupa ?

Merci, irina

Sofie :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Asa,asa!Astept si eu cu interes raspunsurile (in timp ce-mi admir petele superbe de pe picioare,"reusite" cu www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=257875" target="_blank">servetelele de la l'oreal-recunosc ca la a doua aplicare s-a mai uniformizat).Am mai incercat Avon,www.jergens.com/products/index.asp?action=viewProduct&id=" target="_blank">natural glow de la Jergens (asta e oarecum ok,insa dupa mai multe aplicari se cam ingroasa stratu' iar la epilat sau ras zastru') si spuma de la Neutrogena (dificil de aplicat si portocalie).Am respectat mereu indicatiile cu exfoliat inainte,hidratat bine cateva zile inainte dar nu chiar inainte de aplicare,bla-bla,da' degeaba.Ultima data am pendulat intre spray si servetele,da' servetelele mi s-au parut mai usor de manuit.M-am inselat;urmatoru' va fi spray,despre care-am auzit numai lucruri bune!Aaaaa,am uitat de www.tanningpills.com/" target="_blank">tanning pills care,din nou,suna promitator.
Ideal ar fi ca-n orice forma s-ar prezenta autobronzantul asta,sa fie colorat ca sa-ti dai seama ce faci;altfel e cam la ghici!Sa nu mai spun ca zone ca degetele si incheieturile picioarelor,genunchi si coate pot deveni un adevarat dezastru daca nu le tratezi cum trebuie!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, eu am folosit pana acum l'Oreal spray si neste no name-uri, de care nu-mi mai aduc aminte, avon, whatever. Am avut parte de fel de fel de peripetii.

Bronzantul mi se pare o inventie geniala, pielea arata superb iar sanatatea noastra nu ne este afectata, ca dupa razele de soare in exces.

O sa dau o tura prin magazine intr-un we, si o sa fac o lista, o postez aici si dupa aia dezbatem.

Aici s-a facut cald, numa' ca ploua. Dar tot e bine, vine primavara, si f curand o sa trecem la fustite.

Am folosit si crema alba, si intr-adevar era cam la ghici, a doua zi m-am trezit cu pielea ca un morcov, si m-am frecat 3 ore ulterior in cada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

eu nu as mai incerca nici un autobronzant...ori solar , ori soare adevarat ori alba ca branza...decat cu pete ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Irina, din cate am citit eu, inclusiv o revista foarte respectata in Germania care testeaza periodic diferite produse si servicii (Stiftung Warentest)nu exista pana in prezent un autobronzant cu adevarat multumitor. De orice marca ar fi ele.
Eu iti recomand sedintele la solarium, pana la sezonul de plaja, rezultatele sunt satisfacatoare si de durata. Daca te expui cu moderatie ( ma rog nu e 100% sanatos!)n-ai de ce sa te temi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

tocmai ma vazut 'final destination3".nu cred ca voi mai avea sedinte de bronzat curand.no way.

Mergi la inceput

Merci everybody...

nici eu nu vreau sedinte de bronzat...e totuna cu soarele, ça veut dire cancerigen
..se fac quebecoisele mele de la scoala cu solarium, masina unde te bagi ca sa te puna la prajit , si la 20 de ani au riduri cat mine la 29.

bronzantul nu dauneaza in schimb, si arata cool atunci cand e bun.

..o sa-l descopar eu vreunul bun si dupa aia va comunic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

din experienta mea cu autobronzantele , cele mai bune mi s-au parut cele de la Garnier si L`0real. In special spray-ul ( dar si uleiul si crema sunt ok) . Secretul evitarii petelor e sa aplici produsul intr-un strat foarte foarte subtire si sa nu insisti la genunchi , calcaie coate glezne. daca aplici produsul in strat f. subtire , rezultatul se vede doar dupa 2-3 aplicari dar eu zic ca merita asteptarea. Evident, e nevoie in permanenta de o noua aplicare o data la 3 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Personal, nu sint adepta autobronzantelor, ca pielea iti devine portocalie si artificiala...dar ultima data cand am fostin Cuba, stiu ca mi-aum luat un gel Sun Care superb de la Clarins...racoritor, care nu se intinde pe piele, se absoarbe instantaneu...super, ti-l recomand cu caldura

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Asta,Khris?

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Ce idei superfaine mi-ati dat ! O sa le incerc.

Merci Michelle pentru pontul aplicarii.

Pai nici eu nu as fi adepta, Kris, da' decat sa fiu precum alba ca zapada in toiul verii, mai bine ma fac portocalie.

Cat despre soare, vara umblu cu ochelari din aia imensi, frantuzesti, si cu palarie, sa nu cumva sa ma arda soarele.

Am fost de vreo cateva ori la plaja anul trecut, dar am pus crema solara cu protectie 60, pentru BB-i, si nu m-a prins deloc.

Mergi la inceput