Bronzant foarte bun
Raspunsuri - Pagina 2
lavinai spune:
GARNIER - comfort brauner, No trace bronzeur!!
eu sunt destul de multumita de acest autobronzant!! (L'Oreal nu am incercat , dar am de gand!!)
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
MaryP spune:
Fetelor! Eu am folosit si Garnier si L'Oreal si nu spun ca nu sunt bune, dar totusi lasa pete daca nu ai rabdare sa le folosesti cum trebuie. Eu sunt SUPERMULTUMITA de cel de la Oriflame
pentru ca are un avantaj foarte mare: este maro si vezi cum intinzi, are o consistenta mai buna decat spray-urile care curg in jos...si are un aspect foarte placut dupa vreo 20 minute.
Incercati-l! Va recomand cu caldura!
Maria
si Razvan Mihai in burtica (27 sapatamani)
nunta mea
daniela_b spune:
Eu am incredere in aceste produse:
http://www.pizbuin.com/english.htm
PIZ BUIN imi este familiara de pe vremuri, aceasta firma se ocupa de produsele autobronzante exclusiv, nu e o gama atotcuprinzatoare de zeci de produse cosmetice, vopsele de par, etc. si din acest motiv eu cred ca depun mai mult efort sa aduca pe piata ce e mai nou si mai bun.
Parerea mea.
Chiar sint curioasa daca si voi le-ati folosit si daca ati fost multumite..
De asemenea, pe site veti gasi un step by step guide folositor in aplicarea oricarui alt autobronzant:
http://www.pizbuin.com/selftan/english/stepbystepguide.asp
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
lavinai spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Eu am incredere in aceste produse:
http://www.pizbuin.com/english.htm
PIZ BUIN imi este familiara de pe vremuri, aceasta firma se ocupa de produsele autobronzante exclusiv, nu e o gama atotcuprinzatoare de zeci de produse cosmetice, vopsele de par, etc. si din acest motiv eu cred ca depun mai mult efort sa aduca pe piata ce e mai nou si mai bun.
Parerea mea.
Chiar sint curioasa daca si voi le-ati folosit si daca ati fost multumite..
De asemenea, pe site veti gasi un step by step guide folositor in aplicarea oricarui alt autobronzant:
http://www.pizbuin.com/selftan/english/stepbystepguide.asp
ce preturi au????
daniela_b spune:
Eu nu am cumparat din Romania desi am vazut reclame prin reviste si asta inseamna ca exista dar nu am gasit prin magazinele din oras.
Mie mi le aduce cineva cu 20 de euro, e un pret aproximativ, exista mai multe tipuri de self tanning PIZ BUIN.
lavinai spune:
daniela_b, mersi de raspuns!
michelle7 spune:
Fetelor am gasit cel mai bun autobronzant incercat de mine pana acum
NEUTROGENA MicroMist Tanning sunless spray. este airbrush - nu trebuie intins cu mana, doar aplicat in jet uniform de la 20 cm. nu lasa dungi daca sunteti atente sa nu dati de 2 ori in acelasi loc , sau cand schimbati directia sa nu dati dublu jet in acelasi punct. dupa 4 ore arata super . a fost nevoie de 2 aplicari ( 2 zile ) ca sa obtin bronzul ideal pt mine. eu am ales nr 2 care e cu 2 tonuri mai inchis dar exista si nr 3 cu 3 tonuri mai inchis.
Veve spune:
Michelle,substanta care iese din spray e colorata,sa-ti dai seama cam pe unde-ai dat?Ai dat de mai multe ori sau doar de 2 ori?Si cum se comporta la spalat?Ultima experienta (servetele L'oreal),m-au facut sa jur ca nu ma mai ating de asa ceva;in casa parea ok,cand iesem la lumina soarelui insa..
Nu mai zic ca dupa mai multe aplicari parca se forma un fel de pelicula care la un frecat mai insistent sub dus lasa dare-darisoare...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lena spune:
mey deci nici la mine nu reuseste absolut deloc metoda asta, pana acu 2 ani cand am descoperit un lapte de corp de la nivea cu efect de stralucire, deci nu glossy ci mai mult asa cum sa zic ca v-ati da cu fond de ten pe picioare, dar ca o cafea cu lapte, ca si cum am fi fost acum la plaja
...si incepe sa se pun bronzul, nu este autobronzant, ci pur si simplu ceva ajutator pentru persoane foarte albe la piele
care se bronzeaza greu, eu stau cam 3 saptamani in soare pana sa inceapa procesul asta de bronzare...este nemaipomenit de aplicat sa zic cand vrem sa purtam o fusta dar inca nu ne-am bronzat...acuma vad ca a aparut si la dove ceva asemanator, se cheama Summershine...ce-mi place la el este ca un lapte de corp obisnuit deci nu metode extraordinare de folosire
si la urma te alegi si un pic "colorata" finutz si "hidratata" pe picioare.
asta de la nivea arata www.worldwildlife.org/polarbears/index.cfm" target="_blank">asa din pacate este in site-ul in olandeza, caci vad ca in state nu-l aduc.
michelle7 spune:
Veve nu e colorata dar luceste pana se evapora. ideea e ca dai rapid jetul de sus pana jos si latimea jetului e cam de 8-10 cm asa ca practic dai cam 4 jeturi ca sa inconjori gamba ( intelegi ce spun
). eu dupa ce am dat cele 4 jeturi am trecut repede cu ambele maini ca sa fiu sigura ca s-a uniformizat. la spalat se comporta foarte bine. trebuie folosit cam de o data la 4 zile ca sa se mentina. pt fetele din america de nord., eu l-am luat de la Costco au cel mai bun pret( 17$/2 tuburi)
PS E foarte important sa respecti distanta de 20 de cm intre spray si piele si daca te opresti, opresti si jetul altfel iti faci buline pe corp.
eu m-am dat la nimereala si pe spate sa vad ce ravagii face. ce-i drept nu a iesit perfect acolo dar nici atata de rau incat sa nu pot purta maieu nu a fost.
PS . revin cu info. tocmai am facut un dus mai lung si mi se pare ca s-a cam dus dib bronz. spun mi se pare pt ca s-a dus uniform si nu-mi prea dau seama,deci tot bine e.