Sa vorbim de epilat??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ForemanElf misto cu ceara aia. Se pare ca nu are nici unul din defectele de care de plangem noi: nu trebe incalzita, nu ramane sticky pe tine si nici in casa.

miti2004 am vazut aparate din alea si aici in RO. Nu am folosit dar sunt convinsa ca de fapt sunt simple aparate de epilat doar ca au capul de smuls mai mic pentru a fi folosit in zona respectiva.

Eu ma fac total pubian dar raman la aparatul de ras electric, nu mai am curaj sa ma bag la ceara ca ma umplu iar de bubite. Aparatul asta are 2 sisteme: unul care ia chiar deasupra pielii deci ramane zona curatica si putin tepoasa si altul care ia exact ca o lama de ras doar ca nu este asa de agresiv cu pielea.

Cat despre picioare, am incercat sa ma rad dar se stramba barbata-meu asa k m-am intos la cosmeticiana.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ForemanElf pai nici ceara mea nu trebuia incalzita si tot asa, se ia cu apa. Dar nu smulge mai nimic. Poate nici nu stiu s-o folosesc. Tocmai m-am uitat pe cutie ( am luat-o din gunoi ca am aruncat-o aseara de nervi ) si tot cu zahar, aloe vera si acid citric ( parca ) e facuta.

Azi cred ca o sa cumpar un aparat din ala subtire pt bichini...o sa va tin la curent.

Tot cu ceara normala, sistemul vechi, e cel mai bine pt mine...dar cum v-am zis, nu mai pot face atata fum si miros din cauza copilului.
La cosmetica in tara ma facea cu ceara de unica folosinta si benzi...acum cred ca si-ar blestema zilele daca m-as duce, ca am tot folosit si lama si s-a intarit radacina

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by XIO

O data pe luna epilat cu ceara traditionala: picioare , maini , inghinal,pubian.
n-am probleme si dupa asta pielea imi este fina ca matasea
mama-mea ma epileaza , ca e si cosmeticiana si eu di cand in cand.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Exact asa e si pielea mea. Doar ca ma fac singura.

Ileanna ,Firele care cresc sub piele........probabil procedeul de epilare nu e corec . Mai sunt inca multe persoane la noi care se numesc cosmeticiene, dar fara sa fi facut o scoala si fac totul dupa ureche. Sper ca n-am ofensat pe nimeni.

Cat despre aparatul epilator = lame de ras. Firele cresc mult mai dese si groase.

Cea mai buna metoda ramane totusi ceara fierbinte. Dupa mai multe sedinte o sa vedeti si rezultate pozitive, dar mergeti la o persoana specializata, si nu la coltul blocului, unde cineva lucreaza doar ca a auzit ca se castiga bine si habar n-are ce face.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Si inca ceva Ileanna, ceara nu se retopeste si se strecoara, asa cum multa lume face la noi, pt. economie, se arunca. Gandeste-te cate persoane s-au epilat inaintea ta cu aceeasi ceara, chiar daca-i strecurata, si nu sti cine ce fel de probleme are, mai ales in partea pubiana-inghinala.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

A, si inca ceva. Sunt unele contraindicatii. Fetelor , dupa epilat, nu aveti voie :
-dus sau baie 12 ore,
-inot 24 ore
-nu aveti voie sa stai la soare, solar, sauna cel putin 24 ore,
-fara sapunuri parfumate, creme de corp, bronz fals 12 ore
-fara deodorant ( sub brat )12 ore
-fara sprayuri vaginale 12 ore
-fara haine stramte , pe corp( sub brat si inghinal) 12 ore
-fara make-up 12 ore, pt. cele care se epileaza si nu se penseaza.
Incercati si o sa vedeti diferenta.

Apoi, pt. posibilele fire de par care cresc sub piele, cauzele pot fi:
-pielea uscata
-lipsa de umezeala naturala a pielii
-barberitul usuca pielea
-parul ne e epilat cum trebuie si este rupt , nu smuls
-lipsa exfolierii pielii
-purtatul hainelor f. stramte in zonele epilate

Pt. a evita aceste neplaceri, inceracti:
- exfoliati zona epilata regular,
-pastrati pielea umeda, adica beti multa apa , ca pielea sa nu fie uscata
-nu stoarceti cosuletele care apar pe firele de par
-tamponati zonele epilat cu tea tree oil, daca aveti fire crescute sub piele
- si intrebati la farmacie , sunt unguiente/prafuri speciale pt. cosuletele formate, care usuca si trece fara sa ramane semne.

Sper ca v-am fost de folos.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Irlandezaaa, bine zis!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Miti2004, ceara 'minune' e fara aloe vera. E intr-o cutie gri, ca un cub, si o gasesti la Shoppers -sper ca nu se considera reclama :))
Acum, eu am o tona de par, dar de la 14 ani tot plivesc la el, asa ca i s-a slabit radacina. Dar tot mult a ramas :D

irlandeza, eu recunosc ca ma dau cu deodorant imediat dupa ce ma epilez la subrat. N-am ce face, fiindca ma epilez imediat dupa dus, inainte sa plec de acasa.

In cazul meu,
-aparatul smulge mai bine / mai fara dureri daca il folosesc imediat dupa dus;
-invers cu ceara din apa si zahar; daca o folosesc dupa dus, nu se lipeste prea grozav. Asa ca intii ma epilez, pe urma fac dus si curat cu apa si sapun resturile de ceara.

Da' tare as vrea sa nu mai am atita par!!

Laura

Mergi la inceput

Laura, este contraindicat sa te epilezi inainte sau dupa dus, trebuie respectate cele 12 ore, altfel.........

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

mi-am cumparat aparatul ala ca un pix mai gros ca marime, dar nu smulge, ci e ca o masina de tuns dar subtire. Asa ca mi-am tras TEAPA singura . Sper sa-l pot returna ca tot nu l-am folosit, doar am desigilat cutia.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Floreman multumesc de pont ( sincer, in Montreal nu stiu daca avem magazinul asta, dar probabil se gaseste si la alte magazine ). Insa mi-e frica de un alt esec.
of-of, mai-mai...

POZE_Alex

Mergi la inceput