Sa vorbim de epilat??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu cu ceara traditionala peste tot, picioare, brate, pubian, etc. Imi lasa pielea fina .

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Eu am incercat toate metodele,aparatul de ras- creste imediat, iar dupa 2 zile, se inflameaza porii, ma irit, nu mai zic ca imi apar bubitze, si un prurit ingrozitor; crema de epilat- aproape la fel,la cosmetica- cu ceara calda, nu au rabdarea necesara.. asha ca cel mai bine acasa, fie cu ceara calda, fie cu aparatul cu perle de ceara de la Rowenta...intr-adevar, deranj mai mare, mai mazgalesc toata baia cu ceara din cand in cand, dar merita.... piele fina, 3 saptamani uit de epilat, fire sub piele shi iritatzii..asha ca.. ceara calda..pentru mine solutzia ideala.
O zi buna tuturor.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ileannadupa epilatul cu ceara, la cateva zile(5-7) ar trebuie sa faci o exfoliere ca sa eviti cresterea firelor sub piele. Si eu m-am lovit de prb asta, si am observat ca putin atentie intre epilari conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am incercat benzile si mi s-au parut un esec. Pe langa "ceara" care ramane pe picioare si se ia super greu cu servetelele alea imbibate in nu stiu ce ulei, solutie, nici nu smulg parul cum trebuie, imi dau senzatia ca il rup.
Asa ca am revenit la ceara cu care ma epilam si inainte.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Eu ma epilez cu aparatul pe picioare, la axile si sub buric...dar din pacate am un fir f gros si de culoare inchisa si trebuie sa reper operatiunea chiar si de 2 ori pe sapt....mai cresc si fire pe sub piele, mai raman si semne.....frumusetea cere sacrificii! Inghinal ma fac cu crema depilatoare...incerc cu aparatul doar pana la o limita de suportabilitate
catus76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Multumesc [red]CRIXIA[/red]. M-am gandit si eu ca ar fi o solutie dar nu m-am tinut niciodata de treaba suficient cat sa ma conving dc merge au ba.

Inghinal si pubian insa ... nu m-as mai baga cu altceva decat cu aparat de ras ... Acolo e tragedia cea mai mare.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pai acolo vorbesc! Incearca intai pe picioare si apoi, daca esti multumita, aplica si mai sus!
E atat de fina pielea dupa epilat, si apoi se incarca destul de repede! Eu folosesc exfoliant local, unde stiu ca se poate irita, chiar la cateva zile dupa epilat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

tocmai am iesit din si m-am ras ca de obicei pe picioare. Insa inainte de asta am avut a 2-a oara esecul de a nu putea sa ma epilez inghinal ( imi place sa ma fac total ) cu ceara care nu necesita incalzire si benzi. Deci, abia de a smuls cateva fire si am ramas cu "ceara" aia pe mine. Am incercat doar pe o parte.

Ma gandeam sa ma duc maine sa-mi iau un aparat de epilat pt bichini, arata cam ca un pix gros, dar nu stiu daca e bun sau nu.

In Ro ma duceam la epilat doar inghinal total si chiar daca durea in 20 minute eram gata ...aici nu am mai ajuns si pana pe la mijlocul sarcinii anul trecut ma faceam eu cu ceara, apoi am renuntat...iar acum nu am timp, plus ca se face fum si miros si e copilul prin casa.

Voi ati auzit de aparatul ala mai subtire, pt bichini ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

-cu aparatul pe picioare si la subrat;
-cu aparatul pe miini;
-cu ceara, inghinal;
Din fericire, in Canada se gaseste o ceara mai speciala, Persian Wax o cheama, facuta din zahar cu apa. E foarte usor de intins, nu trebuie incalzita si smulge tot - si la mine chiar are ce smulge . In afara de asta, daca te lipesti sau o intinzi prin baie, se spala cu apa.
De ras, nu m-am ras in viata mea, ca mi-e frica sa nu ma tai :) Si la cit de repede imi creste parul, probabil ca ar trebui sa ma rad de doua ori pe zi. Asa ca noroc cu aparatul si ceara :))

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce nu rabdam noi la frumusete

Mergi la inceput