Sa vorbim de epilat??
Eu sunt in categoria celor carora le cresc fire pe sub piele si tot timpul la 3 zile dupa ce vin de la epilat incep sa creasca altele care nu iesisera inca.
Nu mai zic ca de epilat inghinal m-am lasat dupa ce am vazut ca par nu am in schimb semne cu duiumul. Acum am un aparat de ras din ala barbatesc de fo' 700 ron si cu el ma aranjez. Sigur, partea naspa e ca la 2 zile am de lucru. Dar macar nu mai sunt plina de bube
.
Oricum mi se pare un calvar sa stau de 6 sa fiu mereu epilata si cu manichiura curata. Sa nu mai zic ca nici nu am rabdare sa ma duc la cabinete ca mi se pare ca ma tin alea cu orele si mi se increteste parul de plictiseala.
Voi??? Cat de simplu este?
Never say NEVER.
Raspunsuri
kitzy spune:
Eu ma epilez acasa cu ceara pe maini si pe picioare, m-am invatat de una singura si n-am de gand sa ma duc pe la cine stie ce cabinet sa astept sa fiu luata si seama apoi sa-mi ia si pielea jos cand trage ceara
Inghinal, cu aparat de ras, altfel ma irit toata.
Vorba ta, mai bine ma muncesc mai des decat sa fiu plina de bube.
Fire de par care cresc imediat dupa epilat am si eu, asa ca nu esti singura.
XIO spune:
O data pe luna epilat cu ceara traditionala: picioare , maini , inghinal,pubian.
n-am probleme si dupa asta pielea imi este fina ca matasea![]()
mama-mea ma epileaza , ca e si cosmeticiana si eu di cand in cand.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
ileanna spune:
Xio sa-ti fie rusine
. Mai ales pt faza cu "pubian" si "pielea ca matasea" te urasc. Uff ... cred ca e o chestie genetica ... de reactie a pielii. Adica ma indoiesc ca m-ai putea ajuta cu vreo reteta fantastica.
Cat despre epilat acasa cu ceara ... kitzy am incercat
. Si pentru siguranta tututor nu o sa o mai fac. Am dat foc la ceara in cateva rinduri, o data era sa dau foc la toata casa. Si in general ajungeam sa incalzesc ceara de n'spe ori si tot nu ma epilam. Asa un chef si dexteritate simteam, de nu ma mai apucam. Ca sa nu mai zic de faza cu topeste ceara, strecoar-o ...
Never say NEVER.
kitzy spune:

Ileanna m-ai amuzat bine. Cum ai reusit sa dai foc la ceara?
Si intr-adevar e un pic mai multa munca cu epilatul acasa, iti trebuie chef si sincer nici mie nu-mi prea place faza cu reincalzitul si strecuratul.
capra cu trei iezi spune:
dar cu benzi epilatoare s-a facut cineva? (acasa, nu la salon) cum este si cat costa pe luna? eu ma fac cu epilatorul, dar nu prea sunt multumita ca-mi cresc fire de par pe sub piele de parca sunt tuleie de rata.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
kitzy spune:
Eu nu m-am facut niciodata cu benzi epilatoare, dar am auzit ca sunt bune. In privinta costului, chiar nu stiu.
ileanna spune:
Cum am dat foc??
Uhh ... atat de simplu. Era o cutiuta din aia mica de ceara si am lasat-o pe foc pana s-a aprins complet. Cand am vazut para de foc am reactionat cu o intelijenta deosebita si am ... turnat apa
. Focul a busit pana in tavan si a coborat la loc in oala, moment in care yo eram deja pe holul blocului si cu un oki la aragaz, gandindu-ma dc sa urlu sau inca nu. Am amanat urlatul si l-am sunat pe prietenul meu de pe vremea aia, intrebandu-l ce sa fac k sa nu ia foc blocul. La care el mi-a zis ceea ce trebuia sa stiu si eu adik sa pun o patura pe aragaz.
Benzi de ceara?? Eu am incercat. Doar m-am mozolit cu ceara si nu s-a luat calumea. Dar ... poate n-am avut rabdare sau n-am stiut tehnica. Ca si pret nu mai stiu, nu erau foarte convenabile dar nici nu te uscau.
Cat despre epilator ... am renuntat la el de muulti ani, oricat de comoda era operatiunea. Se pare ca nu se poate si frumoasa si fara chin / bani / timp / deranj in casa ...
Never say NEVER.
XIO spune:
Din pacate tine de piele. Stiu ca am o prietena care daca se epileaza ce ceara , aparat pur si simplu i se ia pielea, asa ca foloseste doar lama.
Cu benzi am incercat si eu , nu sunt bune , nu scot bine si doare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
claudela spune:
Fetelor, eu vreau sa va spun ca am aparat de epilat dar care tot in cutie sta. Asta pentru ca imi ia foarte mult timp pana reusesc sa ma epilez. Plus de asta, sunt perioade cand nu il suport...am impresia ca e cea mai groaznica tortura.
Asa ca o varianta comoda si mereu la indemana ramane ...aparatul de ras!!! Nu ma lasa la greu!!!
Ceara e intr-adevar o metoda, dar seamana cu aparatul de epilat asa ca...mai bine ma lipsesc!!!
kitzy spune:
Ileanna ai avut ceara in cutiuta?
Aaa! Eu am avut granule de ceara pe care le-am pus intr-un ibric si o plita pe aragaz si le-am lasat la topit. Asa eviti focul cu succes.