Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB bravo , felicitari pt vestile bune..si lasa ca nu conteaza ce este, sa fie un bebe sanatos si mancacios!! FELICITARI MAMI!!!

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

BB, daca ai 15 saptamani, inseamna ca tocmai ai intrat in luna a 4-a. Pacat ca nu stii inca ce e bebe, dar mai important e sa fie sanatos si bine, ca pana la 20 sapt mai e un pic si vei afla si ce e.
Eu tocmai am citit ca sexul lui bebe se definitiveaza intre saptamanile 11-15. Acum chiar ca mor de curiozitate daca la 13 sapt ca voi face eu eco, imi va spune ce e bebe.

11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by dany26

nu ma baga nimeni in seama.....

Dany, ce vrei sa zici? Chiar m-am dus cateva pagini mai in urma sa vad daca ai intrebat ceva si nu ti s-a raspuns. Poate nu am gasit eu mesajul respectiv, despre ce era vorba?

11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Dama, eu stiu ca la 16 sapt intru in luna 4! si din cate am citit e o marja de eroare destul de mare inainte de 20 de sapt la baieti si 24 de saptamani la fetite! cine stie poate peste 3 sapt , la 18 se va vedea.....

akum ma bucur ca e bebe bine!!!

eu am plecat la plimbarica!!

pupici

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

iar sunt necajita...
dupa sangerari si clamydia , azi m-a mai lovit o veste :ureaplasma
va rog, linistiti-ma cu ce informatii mai stiti si voi
eu am citit ca poate produce avort spontan
dr a zis "ne vedem luni , pt tratament!"
abia luni ?
si tocmai imi luasem inima in dinti sa plec si eu doua zile la munte , la o pensiune
acum nu o s aam decat ganduri si temeri
linistiti-ma cu ceva informatii daca le aveti
sunt foarte ingrojorata

kiva11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, dragelor. Fetelor, eu m-am facut tare mofturoasa, nu mai stiu ce vreau, nu mai stiu ce sa mininc, nimic nu-mi place. Nu-mi place chestia asta.

Fetelor, barbatul meu a-nnebunit!!! Isi cumpara flori in ghivece (are vreo 5 pina acum), cumpara ghivece separat, pamint, ca le schimbe, le boteaza pe fiecare in parte si le pune etichete cu numele: Roza, Mica etc. Mi le-a arata aseara pe toate pe messanger, ca asa vorbim in fiecare zi. Si e tare mindru de florile lui! Spuneti-mi si mie ce parere aveti.

Mergi la inceput

Dany26, ce draguta esti! Pai tocmai de aia beau cafea, ca sa nu ma constip, fiind mie nu prea-mi place cafeaua, dar o beau de nevoie. Asta iti ziceam in acel mesaj. Si-ti mai ziceam si ca daca bei o ceasca de cafea pe zi nu e nici o problema, asa ca poti bea linistita.

Mergi la inceput

Creem, eu ma epilez si acum cu ceara si nu cred ca voi schimba metoda. Oricum de cind sunt insarcinata nu-mi mai creste asa repede parul, desi eu inainte aveam o problema, trebuia sa-l epilez des. Si apropo de par, fetelor, mie nu mi-a crescut par pe burtica si nici nu mi-a aparul linia inchisa la culoare. Inseamna ceva?

Jasmin 11+

Mergi la inceput

Calatoare, nu ai pt ce. Am vazut ca vei fi in saptamina 16 pe 11 iunie si mi-am dat seama ca ai vrea sa ajungi mai repede, ca sa afli de bebele tau si eventual sa te poti incadra in timp ca sa afli parametrii aia care nu se pot masura decit pina la 14 saptamini. Si eu imi doresc sa aflu cit mai multe si cit mai repede, asa ca te inteleg.

Mergi la inceput

Yasmi, ma bucur ca bebe e sanatos, nu conteaza ca nu aflat inca ce e.

Fetelor, nu mai e nimeni? Vorbesc singura?

Mergi la inceput