Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 30
Gina M spune:
quote:
Originally posted by anacami
Ce am inteles eu din postarile tale este ca celelalte trebuie sa accepte toate parerile tale.
FALS!Esti departe de adevar Anacami.Te indemn sa recitesti mesajele mele cu atentie si te vei comvinge singura de aceasta.
Credinta fiindu-mi diferita insa, cu anumite lucruri pot agrea pe cand cu altele, nu.La momentul potrivit,am dat si explicatiile cuvenite "de ce asa".
Poze & My Baby Development!
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo !!!!!!!
Am revenit de la cumparaturi ... m-am ales cu o bluzita flu-flu ... adica de vara ... frumusica. Dar inca nu am vizitat magazinde de gravide ... ca sigur as fi achizitionat mai multe.
bb - merci de ... pupacioasa mica ce esti !!! Deci nici tie nu a vrut sa iti spuna sexul lui bb ... lasa ca trece curiozitatea asta ... gandeste-te doar sa fie bine si sa nu ai probleme ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pussi spune:
petroeu am fost sapt. asta la cumparaturi si mi-am luat hainute de ...Am o burtica asa de sus..o sa-l rog pe tati sa-mi faca poza sa vedeti si voi! ai primit rezultatul de la DT?
BBtu de ce faci TT?? ca esti tinerica??a! si referitor la haine de ..e un magazin Mall in spate la Miniblue, au niste haine superbe!..sigur mergi sapt. viitoare ca esti libera
Sheriam primit ardeiii..au fost extraodinari
kivaimi pare rau, eu zic ca daca ai scapat de clamidia, scapi si de ureaplasma cu bine!! Fi calma si nu te ma gandi la tot ce citesti!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, dragelor. Fetelor, eu m-am facut tare mofturoasa, nu mai stiu ce vreau, nu mai stiu ce sa mininc, nimic nu-mi place. Nu-mi place chestia asta.
Fetelor, barbatul meu a-nnebunit!!! Isi cumpara flori in ghivece (are vreo 5 pina acum), cumpara ghivece separat, pamint, ca le schimbe, le boteaza pe fiecare in parte si le pune etichete cu numele: Roza, Mica etc. Mi le-a arata aseara pe toate pe messanger, ca asa vorbim in fiecare zi. Si e tare mindru de florile lui! Spuneti-mi si mie ce parere aveti.
eu zic ca-i de bine, are activitati caznice..creste florile si le ingrijeste...se pregrateste pt. BB.
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
adra_bell spune:
Fetelor terminati cu ardeii aia ca ma omorati aici!
BB, triplu test cost 220 lei. Eu il fac la Albu, dar inca nu m-am prins daca trebuie sa ma duc doua zile la rand, una pentru recoltat sange si una pentru eco. Ar fi cumplit ca n-am chef de plimbari pe caldurile astea
De pe forumul de sept-oct, am inteles ca ar mai fi in magazin de gravidutze pe la Lujerului. Il stie cineva?
adra_bell
12+
Kiva spune:
andra bell ai 12 sapt si faci TT? eu sapt viitoare o sa am 11s si 4 zile si mi-a zis sa fac dublu test!!
oare o fi normal ?
pussi mersi de incurajari , dar e tare greu sa fii calma cand constati bacterie dupa bacterie! si mai ales cand citesc ca au ca si efect "avort spontan" ma ingrozesc
tocmai am mancat niste ecapsuni si cred ca de la ele am ceva crampe
si ma gandeam or fi de la capsuni sau de la ureaplasma?!
nu e usor de loc !
nu sunt o mamica tocmai tanara si vin dupa ani de asteptari si o extrauterina..
kiva11+
adra_bell spune:
Nu , scuze. Fac TT in iunie, dar imi imaginez ca o sa fie si mai cald atunci. Oricum , exprimarea mea a fost alambicata, dar nu sunt eu de vina ca mai am doar o mana de neuroni
adra _bell
12+
Jasmin012 spune:
Pussi, deci nu a-nnebunit? Oricum, vad ca si tu rizi, ca si mine, de cite ori ma gindesc cum aducea florile alea, una cite una, sa mi le arate.