Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Of, Kiva, cite complicatii mai ai si tu. Imi pare rau, nu stiu prea multe depre ureaplasma, nu stiu cum sa te ajut. Nu pot decit sa-ti spun sa te ingrijesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Creem, mersi de raspuns. Asa am inceput si eu , la 5 sapt. cu , dar pe mine nu ma ajuta prea mult nici sucurile, nici greful , nici lamaia, nimic-nimic. O sa urmaresc in continuare sa vad daca sunt deshidratata. Dar dupa perfuzii ti-a fost mai bine o perioada, sau tot asa ai tinut-o ?

Noi 2 singurei

6+

Sa stii ca imediat dupa perfuzii era foarte nasol, si trebuia sa stau neaparat in pat. Cam dupa trei zile de perfuzii se amelioreaza simptomele de rau si greata pentru vreo saptamana, 10 zile, apoi iar incepe rau de tot. Ce e mai nasol e ca eu am o salivatie excesiva, si stau numai cu servetele pe langa mine, prosoape, batiste, etc. Nu ma lasa decat in somn - care si ala e ca vai de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Pussi, deci nu a-nnebunit? Oricum, vad ca si tu rizi, ca si mine, de cite ori ma gindesc cum aducea florile alea, una cite una, sa mi le arate.

eu am ff multe flori...decand sunt nu cred ca le-am udat odata, tot el le uda, le-a scos afara, le-a schimbat pamantul, le face tratament, stie care sufera ca e afara, careia ii merge bine de asta nu ma mir!

pot sa deschid eu noul capitol???

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu ma pot loga la user comun

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ramonella, sa stii ca sare catelul meu pe mine, dar nu e chiar foarte mare (are vreo 22 kg), dar la fel cum ai zis si tu, e doar socul de moment. Pe mine ma doare mai rau burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, sau cand ma intind - iar in ultima vreme am o pofta sa imi intind toate oasele, dar nu prea pot.

Nu stiu la voi cum e, dar eu chiar daca am slabit 7 kg, mi s-a rotunjit burtica. Incep sa arata a gravida
Si am mai sesizat ca mi-a crescut pulsul, de vreo trei zile am 82, iar eu aveam de obicei 68 - 72. O sa il intreb pe dr. luni, sa vad ce imi zice. Voi ce simptome mai aveti? Ce fac BB-ii vostri?

Pupici
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by pussi
pot sa deschid eu noul capitol???

Sigur! Te asteptam Pussi.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ai parola corecta da?!
Hai ca ti-o mai scriu eu inca o data.
*P.S: Ti-am trimis. Vezi ca acum, trebuie sa mearga.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

fetelor , de balonari suferiti? ca eu simt ca plescnesc!
e drept ca mananc dupa pofte, nu ca la carte....
de exp acum am mancat capsuni
stiam caasa o sa patesc
abia respir
si asta in fiecare zi

kiva11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

va astept la un capitol norocos aici

Mergi la inceput