Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 24
catus76_ro spune:
Buna dimineata burtici!
Eu am implinit ieri 8 sapt iar semnele de sarcina nici nu prea au dost ...doar usoare stari de greata care treceau repede si un pic de somnolenta mai spre seara
Dar voi ce credeti....daca avem anumite preferinte culinare, de exp daca simtim nevoia de sarat sau acru va fi baietel????
Astept cu nerabdare si parerile voastre, eventual si de la mamicile care au deja un bebe
8+
catus76_ro spune:
va intreb pt ca o colega avea aceleasi preferinte si a facut un baietel care face poimaine 3 anisori
calatoare spune:
Jasmin012 multumesc mult pentru informatie.
M-am programat la Polisano tot pe 25 mai ora 10:30. Poate apucam sa ne vedem, cand o sa ies eu din cabinet. Ce bine-mi pare ca ``m-ai rezolvat`` ca muream de curiozitate cine misca in burtica.
[12+]
loub_erika spune:
Buna ziua burticilor,mi sa facut dor de niste discutii intre burtici..,v-am admirat burticile,sunteti niste frumusele..si mie mi-a crescut burtica chiar binisor..,am sa pun si eu niste poze in curand..,in rest parca abia acum incep sa ma mai lase greturile..,in rest am observat ca in special dimineata am pofta de o inghetata..,ca de apa..,azi primul lucru cand m-am trezit afost sa deschid congelatorul ,sotul radea de mine,pana acum am pus doar 1.5kg pe mine sper sa o tin tot asa...,incet da bine!
Luni merg sa imi vad bebelusul si sa aflam ce este,se pare ca aici sunt mai multe mamici de fetite decat de baietei,sau ma insel?! Fetitele sunt la putere,se pare,mie inca nu mi se vede acea dunga neagra pe burtica,dar am mari probleme cu cosurile pe spate..,abia astept sa stau la soare,poate dispar,bine ca nu le am pe fata!!,apropo era sa uit voi.. v-ati decis unde vreti sa nasteti?! ce parere aveti despre euroclinica?!
va pup pe toate si aveti grija de voi,pe curand!!!
8+
loub_erika spune:
am uitat sa schimb perioada de sarcina!! de la 8 la 13+,ce mare am crescut asa?!
13+
anacami spune:
Erika, stii ce am mancat eu de dimineata? o inghetata!!! si nu prea ma omoram inainte dupa ea! acum am si preferinte: cu lapte si fructe, nu imi plac cele cu cacao/ciocolata!
Linia pe burtica nu am avut-o deloc la Sebastian, nici acum nu mi-a aparut (sau poate deocamdata).
Eu in proportie de 90% ma gandesc la Euroclinic, restul de 10% la Municipal/CFR2 (functie de doctorul la care ma hotarasc sa raman).
M-am gandit sa fie nastere naturala (ca si prima data), asta binenteles daca nu apar probleme care sa necesite cezariana.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
loub_erika spune:
anacamiasa cred si eu ca euroclinica e locul ideal unde sa imi aduc pe lume minunatia,peste 2 sapt,vreau sa imi fac o programare la ei sa le fac o vizita sa vad c-am tot ce se poate vedea,etc! Vreau sa va spun ca pe mine cand ma doare capul tareeee,mananc o inghetata si imi trece,daca imi e greata mananc o inghetata si imi trece...,tare as vrea sa stiu cine e pofticiosul,sa incercati inghetata tip sorbet care are mai putin zahar ,de lamie ,o gasesti mai greu,dar e o bunatate si facatoare de minuni,cui ai plac lamaiile,eu am gasit-o la Gima,parca e facuta de Cart d"or,mmmmm,hai ca acum ma duc sa mai imi pun o cupita si sa fac ceva curatenie...,va doresc o zi frumoasa!!!
13+
anacami spune:
Erika, am omis sa iti spun ca aseara pe post de cina tot inghetata am mancat: Nirvana cu migdale, dar mi s-a cam aplecat..nu cred ca seara este o idee prea buna. Cred ca o voi incerca si pe cea din Gima, de fapt bb
Eu mi-am facut o programare pt. saptamana viitoare la Euroclinic la dr. Gherasie (lucreaza si la CFR2); pana acum am mers la dr. Grigoriu la CMU (este si la Municipal).
Sa vad ce va mai fi...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
dany26 spune:
Fetelor as vrea sa ma primiti si pe mine in lista aceea de inceput...... DN=02.05.1981, UM=08.02.2007, DPN=01.12.2007, Dr Ina Moldovan, Municipal....
Apropo stie cineva ceva de aceasta dr?dar de spital ce ati auzit de el?de bine sau de rau??!!
Va pup!!
12+