Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooooo !!!!!!
Ce harnicute ati fost ....
Ieri am fost sa fac DT (sau bitest cum am vazut ca ii ziceti voi) ...am facut prima eco abdominala ... da' ce m-a durut ca ma apasa cu aparatul ala ... Partea buna e ca a durat mai mult si l-am vazut pe bb mai mult ... pe cat de activ era la ultima eco, ieri dormea ... abia a reusti dr. sa il masoare. Pliul nucal e 1.7 ... ceea ce am citit ca e bine, nu? Iar marti am rezultatele finale ...
Am venit ieri acasa si am zis ca mor de durere de cap ... era o cladura, zapuseala ... si aveam iar starile alea de greata ... oooofff ....
Azi ma duc si eu ca bb sa fac shopping cu o prietena . Bafta, bb la dr. ... da' sunt suparata pe tine ca nu m-ai inclus pe lista pupicilor ... am zis eu ca nimeni nu ma vrea ... la Milano nu vreti sa veniti, o puneti de intalneli numai pe la voi pe-acasa ...
Ma duc sa vad ce voi pregati la pranz ... ne mai auzim mai pe seara ... o zi buna tuturor burticilor !!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Mai fetelor, se pare ca hormonii tuturor au luat-o razna!
haideti sa mai discutam si de ceea ce chiar ne intereseaza : BBei nostrii!!
Deci, de ce nu-mi raspundeti si mie?! Chiar numai eu sunt asa de bine?? Nu ma doare nimic, nu mi-e rau, nu mi-e somn! Doar sanii sensibili si lipsa menstruatiei imi arata ca sunt
Mai este cineva ca mine?
Si mai am o intrebare: ce vitamine luati? (daca luati?)
dana vio 6+
Dana_vio - si eu sunt exact in aceeasi situatie ca tine desi am deja 3 luni si e adev ca imi cam fac griji din cauza asta...dar am auzit ca la multe fete abia dupa 4 luni apar simptomele sarcinii...
Eu am incepu sa am o pb...care nu e chiar noua....imi cade cam mult par....(din cap... ;-P0....nu stiu ce sa fac....
dany26 spune:
aaaaaa...si ca vitamine....dana_vio....mie mi-a dat Dr sa iau 1 pastila "Elevit pronatal" si o pastila de acid folic pe zi.
ancadragoman spune:
Cami si mie mi s-a facut greata ieri de la Nirvana.
Petro nu ti-a zis ce este?
Pliul nucal este f bine.
anca 14+
Maria
poze
pet.cost2005 spune:
anca - nu mi-a zis ... da' deja am incetat sa sper ca imi va zice curand ... prin iulie a spus ca o sa-mi dezvaluie secretul, la eco morfologica de trim. 2 .... asta e. Era mai mult de curiozitate ... ca preferinte nu am ... sa fie sanatos si voios asta imi doresc ... si va doresc si voua si puiutilor vostri ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pussi spune:
petroeu vin la cumparaturi la Milano!sa fie si rezultatele de azi ff bune!! tin pumnii!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
loub_erika spune:
anacami vrei sa spui ca dct.Gerasie lucreaza si la euroclinica!? cea de la Mednewlife si CFR!? oare sa fie ziua mea norocoasa!? ar fi bine sa fie ea,ptr. ca ea ma asistat si la Fertizarea in vitro,ai numele complet sa fiu mai sigura,iti raman datoare!!!
13+
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pussi
petroeu vin la cumparaturi la Milano!sa fie si rezultatele de azi ff bune!! tin pumnii!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussilici - stiam eu ca totusi cineva tine la mine . Te duci azi la dr?
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
anacami spune:
eu ma duc la dnul dr. Gherasie Cristian-sotul ei dupa cate am inteles. Ea este mai specializata pe fertilitate, el mai mult pe obstretica-ginecologie (desi ambii sunt capabili in amandoua).Dupa cate am inteles ei lucreaza in echipa, chiar daca este inscris doar dansul la Euroclinic vine si dansa la nasterile lui (si el merge la ale ei...).Apoi, poti veni la Euroclinic cu ce doactor vrei, chiar daca nu a mai colaborat cu ei, cu conditia sa semneze nu stiu ce intelegere. Cel mai bine intreab-o!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
loub_erika spune:
ancadragoman gasesti toate preturile si detalile despre euroclinica pe www.spitaluleuroclinic.ro,dar in mare o nastere pe cale naturala ajunge in jur de 5000 ron,iar cu cezariana 7000 ron!!dar am auzit ca se merita ,iar rezrevzlz am inteles ca sunt foarte curate si utilate!!
13+