litoral

litoral | Autor: oachi_79

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva de hotel Tomis din Mamaia? Ceva impresii?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

vezi ca mai este un subiect AICI poate gasesti ceva interesant

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am fost eu anul trecut, si nu il recomand nimanui. Are 3 stele probabil pentru marmura si canapelele de musama rosii din hol, ca in rest e nasol. Sa iti spun nemultumirile mele: camerele sunt foarte, foarte mici. Piticului meu i-am dus patutul pliant si caruciorul si eram in camera ca in puzzle. Trebuia sa gandim dinainte miscarile ca sa putem merge la baie, la dulap sau sa iesim . Cameristele, de altfel foarte dragute cu copilul, de cate ori il vedeau, faceau permanent (adica intre 7 dimineata si 4 dupa-amiaza) o galagie insuportabila pe hol: tranteau usile, strigau una la alta din capatul culoarului, ce mai nu se prea putea odihni piticul peste zi. Am platiti suplimentar pentru vedere la mare: aveam vedere la mare dar fix in fata geamului era o piscina in constructie si se lucra cu betoane, ciocane , dupa prima zi am cerut vedere la sosea, ca era mai bine sa auzim masinile decat constructorii ! Intre hotel si faleza o gradina a hotelului neingrijita de ani buni, cam cum aratau parcurile noastre dupa revolutie .
Mancarea acceptabila, chelneritele foarte dragute, dar cum noi aveam masa cu bonuri valorice, aceste bonuri cred ca erau calculate sa ajunga daca mancai mereu cele mai ieftine mancaruri din lista. Noi care am mancat si altceva, am terminat foarte repede bonurile. Mic dejun a la carte, nici nu auzisera de bufet suedez si pierdeai o gramada de timp pana te vedea chelnerul, comandai, iti aducea mancarea, iti facea nota si achitai. Pe mine ma enerva ca nu puteam sa nu ii dau papa la pitic dimineata si pierdeam exact din timpul ideal pentru plaja copilului !

Am ajuns in acest hotel numai pentru ca pe langa concediul normal doctorul mi-a recomandat pentru pitic inca 10 zile de mare. Asa ca am plecat pe fuga si fiind in ultimul moment nu prea am mai avut de unde alege.

Daca ai alternativa, parerea mea este sa nu alegi acest hotel.
Daca mai ai intrebari, nu ezita !

Vacanta placuta !

Mergi la inceput