Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 9
emanuele4u spune:
Buna fetelor,
Nici eu nu am mai intrat de mult pe forum, dar acum profit ca Amy doarme...de la 23.30..acceptabil zic eu, care m-am obisnuit sa adoarma numai pe la 0.30, poate chiar si mai tarziu
. Asta imi aduce aminte de intrebarea pusa de GODZILA..Amy are 1 an si 9 luni si de la 1 an si o luna a refuzat sistematic somnul de dupa - amiaza. E drept ca noi ne si trezim tarziu ( in jurul orei 11:30), iar daca se intampla cumva sa doarma dupa amiaza, fie si pentru o jum de ora atunci e tragedie...ora de nani se muta undeva in jur de 1:30 :((.
Sarcina usoara Georgiana...si asa cum au spus fetele...alege sa nasti oriunde, numai in Ploiesti nu. Eu am nascut la Campina, cu o doctorita extraordinara...toata stima si respectul pentru ea, atat ca medic , cat si ca om. Nu as fi dus sarcina la sfarsit fara ea.
Am ratat intalnirile de pana acum...dar sper sa jungem la urmatoarea...cu o singura conditie...sa nu fie dimineatza, pentru ca noi ne trezim la pranzul cel mare.
Va pupic pe toate..sa aveti o duminica frumoasa.
P.S. Mamici care stau in Malu Rosu avem pe aici???
geo_ionita spune:
Va multumesc pentru tot si stati linistite, ca in Ploiesti, la maternitate nu m-as duce deloc, mai ales ca stau chiar langa ea. Am citit ca multe fete au nascut la Campina si au fost foarte multumite, atat de doctori cat si de conditiile de acolo...
emanuele4u: la ce dr. ai mers? Avea cabinet particular sau mergeai direct la maternitate?
Raluca: daca ai timp,TE ROG, sa imi dai cateva amanunte pe PM, chiar am ramas socata de ce ai scris despre Nayel... sa si iti activezi si tu PM.
Georgiana
geo_ionita spune:
Va cer mai multe amanunte pentru ca in acest moment chiar sunt in ceata si nu stiu la cine sa merg, am auzit despre asa de multi doctori ca nu stiu ce sa aleg.
Georgiana
crys3000 spune:
geo-ca si emanuele,si eu am mers la dr.Oana Golosneanu,la Campina,are cabinet si in Ploiesti la AL MEDICA BERLIN,programul este marti,miercuri si vineri.Trebuie sa suni sa faci programare.
Este o doctorita buna,eu am fost multumita de ea.
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!
Godzila-sarcina usoara si sa iti dea Dumnezeu un baietel sanatos si frumos.Luca imi doarme foarte bine la pranz cateodata chiar si trei ore,asa ca nu stiu ce sa iti spun.Doarme inca in patutul lui cu grilaj,desi am coborat salteaua jos de tot ca sa nu se aplece peste si sa imi cada in cap,dar noaptea mai cere in patul nostru si il iau ca nu ma deranjeaza.
Geo-bine ai venit printre noi si sarcina usoara iti doresc.Eu am nascut la Polizzu Bucuresti si am fost foarte multumita.Doctorita este ploiesteanca,o cheama Mogos si are consultatii particulare la Al medica berlin.Asta este si marele avantaj cu ea:consultatiile toate le tine la Ploiesti si nasti la Bucuresti.Am fost foarte multumita de ea si de conditiile din spital.
Ne-am programat sa mergem la mare pe 16 iulie(bineinteles cu piticul dupa noi) si vom sta 2 saptamani ca sa ne saturam.Am fost si anul trecut si ia placut enorm,speram ca si anul asta sa se simta la fel de bine si sa fie putin mai cuminte![]()
emanuele4u spune:
Georgiana, asa cum am mai spus, toata sarcina am fost monitorizata de dna dr. Oana Golosneanu. O gasesti la AL Medica Berlin ( programul e cel pe care ti l-a spus Crys)..trebuie sa suni sa iti faci programare. Si eu am nascut tot prin cezariana ( din cauza unor probleme de sanatate) pot sa iti spun ca la mai putin de 1 an nici nu mai simteam operatia. Sunt de acord cu Crys....sunt niste conditii extraordinare la Campina, iar pesonalul este f dragutz. Daca as mai ramane odata insarcinata, as alege acelasi dr si acelasi spital sa nasc....Eu iti recomand cu toata caldura sa mergi pe mana ei.
monicoasa spune:
Georgiana, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos
Eu am nascut la Elias,(pe 29 aprilie) cu dr Cristian Rodica, o dr buna recomandata de o prietena, la 31 de saptamani am ajuns la ea, dupa ce m-am hotarat ca tre sa nasc in Buc, Auzisem si eu de maternitatea din Ploiesti lucruri nu prea bune de la fetele de pe forum.
Asa ca la sarcina inaintata pe care o aveam acea dr m-a primit.
Daca vrei eu ti-o recomand, pt ca e o dr buna si stie cum sa vorbeasca cu pacientele, daca ai intrebari te asculta si iti raspunde
Eu am plecat la ora 04.30 din Ploiesti, atunci mi s-a rupt apa, am sunat-o si a venit la spital, imi era frica ca nu vine , ca o sa nasc cu dr de garda , dar se pare ca isi face meseria cum trebuie.
daca mai vrei detalii iti raspuns cu mare placere.
Tu in cate saptamani esti insarcinata?
Pupici
Ralucaeu ies si dimineata cu piticu si dupa amiaza, dar nu am un program fix (in functie de mese). Activeazati PM-ul ca sa putem sa vorbim mai bine.
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
geo_ionita spune:
Va multumesc foarte, foarte mult fetelor, ca ati raspuns asa repede si m-ati indrumat catre doctorii vostrii. Ma bucur ca sunt doctori care au cabinet si la noi in Ploiesti, eram putin ingrijorata ca nu puteam sa imi iau libere ( atat eu cat si sotul, ca trebuia sa ma duca cu masina) cand as fi avut programari la Bucuresti si de la serviciu ies abia :( la ora 18.
Acum e foarte bine ca ALMEDICA e foarte aproape de locul meu de munca si ma descurc imediat, pot sa plec 20 de minute din timpul programului.
Acum trebuie sa ma decid la care din dr sa merg: Oana Golosneanu sau d-na Mogos. EMMA: mai imi spui ceva si despre maternitate? despre asistente? despre conditii? Multumesc!
M-a intrebat cineva in cate saptamani: am 4 saptamani si patru zile :))
Multa sanatate pentru copii, mamaci si tatici!
Georgiana
LauraNicole spune:
Bine v-am regasit si sper sa fiti cu mult mai bine decat am fost eu in ultima luna si nu ma refer la bani !Niste probleme personale si familiale m-au retinut departe de voi si chiar daca mai intram din an in paste si mai citeam cate ceva pe ici pe colo , nu mi-a fost mintea sa scriu !Imi cer scuze !
Emma , nu-mi vine sa cred ! Tu , aici?De ani intregi nu mai stiam nimic de voi !Da-mi un semn , ceva !Avem de barfit si avem multeeeeeeeeeeee ! Si pustoaica ta e superba !
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html