Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Monica, am PM-ul activat.Pe la ce ore iesiti voi la plimbare si pe unde va plimbati?Noi am iesit ieri seara dupa 6 si ne-am plimbat pe Sos Vestului, pana la Lamaita, apoi prin parcul din spatele pietei.
Gabi, am uitat sa te intreb: la botez ati tinut baiatul cu voi la local?Nu stiu cum sa fac, daca sa o tin sau nu pe fata cu mine.Fetele imi spun ca da, mama zice ca nu, ca ar fi prea obositor pt ea sa stea cu noi acolo.Ma gandesc si la faptul ca trebuie sa o alaptez si asta ar insemna sa fac cel putin 2 drumuri acasa numai pt alaptat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raluca.neacsu/album?.dir=/36b8scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Noi am tinut-o in local, nu s-a fumat in preajma ei...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Si noi tot in local am tinut baiatul la botez si cand trebuia sa il alaptez ma duceam in masina cu el ca sa nu ma dezgolesc la pieptu' gol cu lumea de fata.
A fost foarte cuminte parca stia ca trebuie sa fie cuminte si eu zic ca sta mai linistit daca te simte aproape de el.
Petrecere frumoasa!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

si eu tot la Ortansa Stoianovici!!

da si eu am tinut baiatul in restaurant dar noi am inchiriat toata vila si cind in dadeam sa manince ma duceam cu el sus in camera, stateam un picut si apoi iar la petrecer. Culmea a fost ca in restaurant dormea tun si in camera dupa ce minca era tot o foiala si o graba de zici ca pierdea ceva din petrecere. A fost amuzant.
Poate restauranult are totusi o camera un de sa il poti tine. In carut. Niste prieteni au facut anul trecut intr-un restaurant mititel care este la Cioceanu. Ii zicea odata "La doi capitani" si era o bodega infecta, dar acum este un resturant dragutel foc. Aia aveau o camaruta ca un fel de birou si i-au lasat sa tina copilul acolo. Ce e drept tot statea cineva cu el mereu, ca nu puteau sa il lase singur. Acum tu stii ce e cel mai bine pt copilul tau.

Cind e botezul?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Buna fetelor!
Medeea, Emilia si Gabi, multumesc pentru raspuns!
Botezul este duminica, sper sa fie vreme frumoasa.Restaurantul unde facem noi petrecerea are si terasa cu verdeata si ar fi pacat sa nu ne putem bucura de ea.O sa incerc sa tin fata cu mine si in functie de cum se simte o ducem acasa sau nu.

Va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raluca.neacsu/album?.dir=/36b8scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Ce mica e lumea asta mare ;).Hehehe...ma gandeam eu ca cea "dusa cu patratelul rotund" nu poti fi decat tu , Laura! Sa-ti traiasca Sandra..e frumoasa foc!Doamne, cat de mult a crescut Alexa..nici nu am mai recunoscut-o. Tot mai bine e in Ploiesti, nu? Sorry dar nu pot scrie mai mult acum ca ma lupt cu Amy pe calculator, dar sigur mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetelor -

Nu am mai intrat cam de multisor...nu am reusit sa citesc mare lucru, duc lupte greco-romane cu grasanu meu, e ceva de groaza,intr-o continua miscare, parca nici in carut nu mai are stare..., ne plimbam cam de 2 ori pe zi, dimineata pe racoare si apoi spre seara de la 6 la 8:30
In rest m-a zapacit cu "ma-ma"toata ziua, se catara tot timpul, vrea mai mult in picioare...ce mai un adevarat terorist....

Voi cum va descurcati cu piticii pe caldurile astea?...la noi este sufocant de-a dreptul...il tin numai in pampersi...mi-e asa mila de el cand il vad cat se agita si transpira si bea apa si asa o luam de la capat

Va pup si o sa incerc sa ma pun la punct cu ce s-a mai discutat
Cand mai prind ceva timp liber..promit sa mai intru cu ceva vesti despre noi!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna tuturor !

Da ,Emma , Alexa a crescut mult si e o domnisoara de care sunt tare tare mandra ! Ei bine , noi am fost nevoiti sa ne intoarcem in Ploiesti din doua motive:siguranta Sandrei (iti povestesc eu cand ne intalnim ) si serviciul lui Cezar , sotulachele meu .Mi-ar place sa ne vedem si sa palavragim asa ca uite adresa mea de email :nickysweet 4 u@ yahoo .com .Scrie-mi sau da-mi nr tau de tel si te sun eu !

Va pupicesc pe toate!

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Buna ploiestencelor!
..va tot citesc, nu prea apuc sa raspund, vad ca scriu cand am intrebari...nu va suparati pe mine, va rog mult.

Deci, intrebarea de azi: voi cunoasteti vreo doctorita sau psiholoaga (moama cum suna acordat!) numita Opalski? ..nu sunt sigura de ortografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

draga mea daniella,chiar astazi am fost la o mica clinica,unde sunt mai multe cabinete,eu am fost la stomatolog,este undeva in malu rosu,undeva pe langa stada partizani,acolo au si neuropsihiatrie,este un anume domn dr.ionescu,am inteles ca este destul de bun,eu vreau sa merg cu cristi la el,pentru o a doua parere,un consult costa 40 ron.pe dr.de care ai intrebat nu am auzit...daca esti interesata sa mergi la un control acolo,ne intalnim si merg cu tine.va pup pe toate,pe printi si pe printese!si la multi ani pt ziua copilului!

Mergi la inceput