Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 11
Madachan spune:
Buna seara,fetelor!!!!
Nu am mai intrat demulticel,dar vad ca nu prea ati mai scris.Inca nu am citit,dar recuperez.
Noi am fost bolnaviri iar,la un pas de internare.Acum este bine,manaca iar si este vesel.Ce bine este cand e galagie in casa!!! Cat a fost bolnav nu i se auzea gurita.
Eu nu prea am somn,sunt fara sot acasa de vreo saptamana(pana pe marti),si dupa ce doarme piticul bantui pe aici....
Ce mai faceti?Mai scrieti si voi.Nici o intalnire?
Eu astept vacanta,pe 23 iunie,deja am liste si listute ce sa iau la noi...bineinteles majoritatea pt pitic.
Daniela,nu am auzit de doctora respectiva.
Noapte buna!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
geliza spune:
madachan, si noi plecam in concediu in 23 iunie...voi unde?
emanuelle4u, eu stau prin malu Rosu
Daniella, eu n-am auzit de dr asta
Raluca, petrecere frumoasa la botez...si fiindca aveti si terasa este chiar pacat sa nu tii bebita afara
aaa, restaurantul de la Ciocianu acum se cheama "Banzai house"
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
daniella4 spune:
Corina, daca ati fost la dr Ionescu, sa ne spuneti si noua kum fu!
Noi avem iar otita si de 2 nopti numai dormim, e jale mare
! Suntem pe augumentin si luni mergem iar la doctor. Cred ca e a treia otita in 4 luni.
emanuele4u spune:
Eliza...voi pe unde va faceti veacul? Noi mergem de cele mai multe ori in parcul de langa biserica ( stam pe Dealu cu Piatra si este foarte aproape -plus ca de cand au pus leagane noi, balansoare si nisip, vin o gramada de puiuti aici)
Madachan spune:
BUna seara! Apar si eu tot pe la ore din acestea tarzii.
Daniela,sanatate multa piticului!
Geliza,plecam in Grecia ,pe insula KOS.Apoi daca s-o comporta Edy bine in avion vream sa plecam in Italia pe la sfarsitul lui iulie.Tu?
Azi am avut o zi plina,am fost la o aniversare. Doarme dus Edy de obosit ce e!Maine ma duc sa ma tund,sa-i fac o ,,surpriza,,sotului cand s-o intoarce acasa.
Medeea,nu mai dai nici un semn?
Noapte buna mamici si pitici!
EDWARD 29.11.2004
poze->
alexutza_26 spune:
Buna fetelor!!!
Am mai intrat un pic asa sa vad ce mai faceti, noi stam prost cu timpul, nu mai apuc sa fac mare lucru, sunt franta..de cand cu pitix umblator!!!!Am reusit un weekend la mnte cu pitix cu tot, a fost super fain, lume multe, copii de asemenea, grasan in prim plan...asa da, tot sa traiesti!!dupa o perioada lunga si grea de munca si stress!!!
Emanuelle - unde e asta Dealu cu piara???ca poate suntem si noi prin apropiere si ne vedem intr-o plimbarica!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
geliza spune:
emanuelle, noi de fapt stam in Enachita vacarescu...nici macar nu stiu unde e parcul cu biserica
...noi ne plimbam ...cu masina....prin centru, pe la sala sporturilor..etc
madachan, concediu placut...noi plecam in antalya
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
daniella4 spune:
Ufff, iar intru aici sa ma plang!

A treia noapte nedormita, il doare gatul si urechile si papa aer. Pediatra lui ne-a trimis rapid la ORL, ignorand bubitele de pe picioare.
La ORL la Boldescu am dat peste dr. Lazar, care s-a uitat un pic la pici, a zis ca nu-i ceva grav, ne-a zis sa-i dam augumentin in continuare si Symphoral ...care-i antialergenic. Si basta!
..degeaba am macanit eu ca de 3 zile nu doarme mai mult de 15 minute legate si mananca plangand de durere cand e efectiv capiat de foame.
Voi ce ORL-isti de care sunteti multumite stiti?
geo_ionita spune:
Fetelorrr am fost astazi la dr. si am facut eco...am primit chiar si o fotografie si se vede ceva mic, mic. Imi facusem programare la Dr. GORANEANU dar astazi l-am gasit pe domnul dr. Calin Boeru. Pana la urma am intrat la dansul pentru ca doream foarte mult sa fac eco, ca sa stau eu linistita. Mi-a vorbit foarte frumos, am primit multe sfaturi si am o parere buna despre dansul. Merge cineva la dansul????
MI-a scris asa: CRL: 17MMM, 8 sapt., Activitate cardiaca prezinta, MAF prezente (prezinta)! Sunt foarte fericita! Maine ma duc sa imi fac analize dar nu stiu (sa nu radeti de mine) ce este urocultura?
SUNT FERICITA!!!
Georgiana
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!
Nu am mai scris cam de multicel,dar nu mai am cand sa intru pe calculator.Cand sunt si eu mai libera ma bat cu sotul meu pe el si normal pierd fara nici o replica!!![]()
Suntem satui de caldura.Iesim la plimbare dimineata la 9 si pana la 11-11.30 suntem deja in casa,altfel ne ia cu dureri de cap.La pranz Luca a inceput sa doarma foarte mult(azi a batut recordul-a dormit 4 ore)si eu imi fac treaba prin casa,desi de gateala nu prea imi mai arde pe caldurile astea.Pe la 6 dupa masa iesim iar la plimbare si mai intram pe la 8 seara.In parc ma fugareste de imi ies fulgii,iar seara pic lata.A doua zi o iau de la capat.Nu stiu de unde o avea copilul asta al meu atata energie ca ma termina nu alta.De fapt isi incarca bateriile ca doarme foarte bine si noaptea.Nici nu misca.
A inceput sa se ia rau la bataie cu copilasii pe afara,Deja s-au legat adevarate dusmanii intre ei.Daca ii vezi mogaldetele de doi anisori cum se iau la pumni si picioare te umfla rasul nu alta,dar la un moment dat nu stim cum sa ii mai separam si cum sa mai procedam sa ii facem sa inteleaga ca nu e bine sa se bumbaceasca.Oricum sunt tare caraghiosi sa ii vezi cum isi cara la pumni si cat suflet pun in bataia pe care o trag.De curand Luca s-a capatat cu o muscatura urata pe deget,a plans, s-a vaitat,dar nu prea am avut ce sa ii fac pentru ca el a inceput.
Prin casa purtam numai chilotei,deja cerem olita,foarte rar mai facem accidente cand uitam ca ne scapam pe noi.Cand doarme ii mai pun inca pampers pentru ca nu se trezeste si nici eu nu vreau inca sa ii deranjez somnul,iar afara luam tot pampers pentru ca nu stie sa faca pipi altfel decat la olita.Nu stiu inca cum sa il invat sa faca din picioare sau sa il tin eu pe vine.Am incercat si plange pentru ca nu stie ce vreau de la el.
Geo-imi amintesc prima mea ecografie.A fost asa de emotionant sa ii fad micuta inimioara batand pe ecran!!Urocultura inseamna analiza urinei.Cand te duci sa faci analize la sange duci si prima urina de dimineata intr-un recipient steril cumparat de la farmacii sau de la laboratoare pentru analize.Primul jet de urina il faci in wc si dupa aceea colectezi in recipient.Primul jet nu se pastreaza pentru ca acela curata in calea lui.La ce laborator vei face analizele?
Va pup pe toate!!Si pe puiuti in mod deosebit!