Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 8
gabi78 spune:
irinusha am vazut de curind un "fluturas" de la restauranrul Madlene (asa s-o fi sciind?) Am o prietena care a comandat de acolo pt o masa festiva. Nu erau preturi mari. Ma interesez si iti dau detalii. Eu am fost acolo cind am facut banchetul de sfirsit de facultate si stiu ca maincarea a fost super buna si nu erau preturi mari. Popular restatrantului asta ii mai zice "la Jean" si e spre KM 6.
Despre lumanari sincer nu am auzit, noi am facut baloane cu poza lui Tudor.
Iar despre tacimuri si vesela cred ca trebuie vorbit la o cantina gen Uzuc sau UPG. Asat nu inseaman ca sigur sa dau, dar era o idee.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
Madachan spune:
Unde sunteti????
Edy e mai bine,a mancat chiar.
Acum am venit si eu de la Bucuresti,am fost s-o iau pe nepotica mea.Innebunitor traficul de la Otopeni pana dupa Baneasa.Am facut in jur de 40 minute...
EDWARD 29.11.2004
poze->
geo_ionita spune:
Buna fetelor! Ma numesc Georgiana, sunt din Ploesti si [garvi]in 4 saptamani. Am intrat si eu pe acest subiect pentru ca vreau sa imi dati si mie sfat...nu stiu la ce doctor sa merg, voi unde ati nascut, la ce spital? Cu ce doctor? Eu as vrea sa merg la Dr. Nayel de la CFR 2. Ce ziceti?
Georgiana
monicoasa spune:
Buna dimineata fetelor
Mai intru si eu cate putin sa vad ce mai faceti,bb al meu e cam agitat din cauza colicilor, eu ii dau espumisan, are efect imediat dar nu tine mult, asa ca o mai chinuim pe mami sa stea cu mine in brate (intre orele 18 si 21 e treaz si se smiorcaie), dar o sa treaca, sunt optimista
De cateva zile ies cu el in parc de 2 ori pe zi si e f linistit, dar mai mult de 1 ora nu stau ca incepe sa plinga.
Raluca Mam vazut ca tu stai pe linga Kaufland, tu cand iesi cu bb? As vrea sa ne intalnim, poate am trecut una pe linga alta dar .....daca nu ne cunoastem.
Pupici si un vichend placut
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
raluca.m spune:
Monicoasa, eu nu am ore fixe de iesit la plimbare.Noi ieseam in jurul pranzului, nu suntem persoane matinale, dar de cand cu caldurile astea am mutat plimbarea dupa-masa, in jur de 6.Putem stabili o intalnire daca vrei.
Georgiana, la CFR2 am nascut si eu cu Anca Gherasie.Daca vrei iti pot da amanunte despre conditiile din maternitate, despre asistente.Despre Nayel am auzit in general de bine, toata lumea il lauda, doar ca atunci cand am nascut eu, in acelasi salon a mai venit o fata care nascuse cu Nayel si era cam suparata pe el.Fata respectiva a nascut normal, dar s-a cam chinuit pt ca nu au lasat-o sa se dilate complet, au grabit-o, au folosit forcepsul pt a-i scoate copilul, pt ca doctorul trebuia sa plece la ora 4 la clinica particulara unde avea program in ziua respectiva.Acum eu nu stiu cat este de adevarat, iti reproduc doar ce spunea fata respectiva.Eu am o prietena gravida in 6 luni care merge tot la Nayel si este foarte multumita.Sper sa-ti fie de folos informatiile, sarcina usoara in continuare!
Raluca si Maty
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raluca.neacsu/album?.dir=/36b8scd
Medeea76 spune:
Georgiana, felicitari!!! Erai aspiranta noastra la titlul de mamica, acum dau fuga sa iti schimb statutul! Eu am nascut la Cantacuzino, cu Dr. Posea. Super ok doctorii, maternitatea, sectia neonatologie, totul. Sarcina usoara!!! Inaioana, de pe lista noastra, a, nascut cu Nayel, poti sa ii dai un PM, ca nu stiu pe la ce subiecte o gasesti acum.
Irrinuca, ieri aveai DPN-ul! Ce faci, ai nascut? Daca nu, nastere usoara!!!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Scuze de repezeala, nu apuc sa va raspund tuturor, voiam insa sa va spun ca sambata, 30 mai, la ora 10.oo, Forrest alearga la Stadionul Petrolul, la proba de 3000 de metri. Magandeam ca am putea sa ne vedem atunci la o mica intalnire, fiind sambata dimineata, apoi sa mergem la Jazz Cafe (draguta terasa de pe Praga, cu verdeata multa), la un suc. Ce ziceti? Daca nu sa-l vedem pe Forrest, macar la terasa.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
gabi78 spune:
georgiana felicitari!!! stie toata lumea ce o sa zic: CIT TIMP NU TE DUCI LA PLOIESTI ... E OK!!!
VA PUP AM PUS UN ALBUM NOU SI INCERC SA IL TIN LA ZI!
trebuia cu litere mici dar sunt cu tudor in brate
va pup iar
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
nana72 spune:
Buna fetelor
georgiana felicitari si ai grija de tine.Succes la Bucuresti, nu merge la Ploiesti atat iti spun si eu.
Eu nu pot veni maine la intalnire fiindca mergem la parinti, profitam de statul la curte pe caldurile astea. Pe alta data. Ies destul de des la Sala Sporturilor dar in week-end mergem la parinti.
Nana