Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 12
raluca.m spune:
Buna, fetelor!
Mi-am revenit si eu dupa botez, ieri am dormit toti 3 jumatate din zi, iar cealalta jumatate am strans, am facut curat in casa, apoi a venit nasa sa-i faca baie fetei.
Botezul a iesit bine, singura problema am avut-o la biserica.Preotul ne-a spus sa venim la ora 11.Eu i-am dat sa manance inainte sa plecam de acasa, dar nu am avut deloc inspiratie sa-i pun lapte si in biberon...Am asteptat in fata bisericii pana la 12.30, se facuse cald, lume foarte multa venita la biserica, agitatie ; slujba de botez a durat o ora, asa ca pana la sfarsit incepuse sa urle fata de foame.Mi se rupea inima cum plangea saracuta si nu intelegea de ce nu vreau sa-i dau sa manance...Pana sa terminam cu totul si sa ajung in masina, sa o pun la san a adormit de obosita ce era dupa atata plans 
La local a fost foarte frumos, mancarea buna si multa, servirea impecabila, patronul de nota 10.La inceputul petrecerii a dat din partea lui o sticla de whisky pt parinti, iar la sfarsit ne-a dat 150 Ron pt fata, sa-i luam ceva frumos.A dansat cu noi, ne-a aruncat petale de trandafiri mie si sotului cand dansam o melodie lenta, ne-a spart cateva farfurii pe muzica greceasca, a fost tare haios.Toata mancarea ramasa ne-au pus-o la pachet, avem acum 20 de fripturi in frigider
, bauturile, apa minerala, absolut tot.Am dansat de curgeau apele pe noi, ne-am distrat f bine.
Fata a stat cu noi toata petrecerea, am tinut-o in leganutul ei si a fost cuminte foc.De alaptat o alaptam intr-o camaruta, nu a fost nevoie sa ma duc in masina unde era ingrozitor de cald, asa ca a fost numai bine.
Poze nu prea am, am uitat de aparat in agitatia respectiva, dar astept sa-mi trimita invitatii care au facut.O sa pun neaparat macar o poza cu fata, a fost asa de dragalasa in rochita verde de la nasa ca trebuie sa v-o arat.
Va recomand cu toata increderea restaurantul, patronul - Ali chiar stie cum sa faca oamenii sa se simta bine la el in local si pana la urma asta si conteaza la o petrecere.
Eliza, Madachan concediu placut!
Geo, ma bucur pt tine, stiu cum eram si noi la ecografia unde am vazut pt prima data copila.
Daniella, multa sanatate micutului tau!Nu stiu sa-ti recomand un ORL-ist, eu personal cd am avut nevoie am fost tot la Boldescu, nu mai retin numele doctorului, dar am fost tare dezamagita.
Va pup pe toate!
emanuele4u spune:
Raluca ma bucur sa aud ca a iesit bine botezul, pacat ca a aparut mica problema cu fomica...noi ne-am asigurat ca a mancat inainte sa plecam, dar i-am luatsi biberoanele de lapte si ceai la noi - am avut nevoie numai de ceiutz , ea fiind o mare bautoare de ceai chiar si la vrsta asta. Problema noastra a fost ca i s-a facut somn, abia mai tinea ochii deschisi - se poate vedea si din poze - drept pentru care a adormit in taxi cand am plecat de la biserica.
Miki, te inteleg perfect cu energia de nestavilit...si noi suntem la fel, singura diferenta e ca noaptea Amy se trezeste de 3 -4 ori sa bea laptic ( incerc sa ii scot laptele , dar abia acum am inceput procesul, asa ca o sa mai dureze).
Alexutza, Dealu cu Piatra e o strada paralela cu Sg. Mateescu..in imediata apropiere a parcului de langa biserica de care spuneam. In blocul din fatza parcului e o gradinita, nu stiu numarul dar o sa ma uit sa iti spun. Mi-ar face placere sa ne intalnim odata cu piticii.
Eliza daca stai in Enachita e de inteles ca nu ai idee unde e parcul de care spuneam eu. Nici noi nu ne facem veacul numai in parc aici, mergem la ceas, mai rar in pac la Dero, uneori in Nord (pentru ca am stat in zona si avem multi prieteni acolo), la sala - chiar duminica am fost pe acolo - ne-am dat in leagan, pe tobogan, in balansoar - am venit murdare ca purceii de acolo
. Dar n-am distrat copios..si asta conteaza cel mai mult.
Georgiana felicitari inca odata. Te-ai decis ce medic ginecolog iti va supraveghea sarcina? Imi aduc aminte ca la 8 saptamani de sarcina eram internata in spital cu perfuzii ...si ma gandeam ce mult mai am de asteptat pana imi voi tine puiul in bratze pentru prima oara. Dar timpul a trecut, si acum am fetita mare ;).Eu prima ecografie am facut-o la 22 de saptamani ( tridimensionala) pentru a ne asigura ca bb din burtica nu are malformatii.Tot atunci am aflat ca va fi fetitza ;-)
LauraNicole spune:
Buna tuturor !
Am de dat urgent urgentisimo un pat dublu in stare fffb , un fotoliu care se poate desface ,o vitrina in stare buna (nu e rupta dar e cam veche si grea )si diverse chestii de imbracaminte pentru o femeie mai plinuta plus ce-oi mai gasi pe la maica-mea .
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html
monicoasa spune:
Ralucaunde ai facut botezul fetitei ca din cate ai povestit numai lucruri bune ai spus despre el.
noi avem botezul lui Vladut pe 8 iulie la restaurantul de la Nord(din statia de tranvai), inca nu am vazut sala ca e in renovare, ce capacitate are unde ati facut voi.
noi o sa avem cam 35 de invitati.
Da-mi pe PM nr tau de tel daca vrei, ca asa poate ne intalnim in parc
Georgianama bucur ca esti bine si la eco e OK, eu prima eco am facut-o la 14 saptamani, nu m-a lasat ginecologul meu sa fac mai devreme si eu am fost f emotionata cand am auzit in casti bataile inimioarei micutului. Te-ai hotarat la ce dr mergi? si unde iti faci analizele? Eu le-am facut la GRAL fostul ROMAR
Sanatate multa
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
raluca.m spune:
Monica, localul se numeste "Black Sea", este aproape de Gara de Sud ( strada parca se numeste Hasdeu ) oricum este paralela cu bulevardul.Noi am fost 33 la petrecere, dar capacitatea restaurantului este de 50 de persoane.Daca vrei ne intalnim si iti dau detalii despre meniu si altele.Ti-am trimis nr de telefon pe mail, am vazut ca nu ai PM activat.
Emma, imi vine si acum sa ma iau la bataie ca nu i-am luat fetei lapte in biberon
. Nici nu stiu de ce m-am asteptat sa se respecte ora la care eram chemati, la noi unde nu se mai respecta nimic...
Raluca si Maty (10.04.2007 )
emanuele4u spune:
Raluca nu iti mai face procese de constiinta..a trecut...Maty o sa uite repede...ai vazut tu bebe care sa-si aminteasca cand e mare ca s-a intamplat odata ca mamica lui sa nu ii dea sa pape pentru ca nu era ora de masa si nu stia ca de fapt plange e foame? ;-).
geo_ionita spune:
Si eu sunt rea de caldura...cel mai greu este la serviciu, este o caldura cum nu va imaginati, abia cand mai ajung acasa ma simt mai bine.
Analizele le fac maine la centrul DI MEDICA in spate la Aroma, pentru ca mi s-au parut preturile mai mici si am mai fost aici. Nu am multe de facut ptr moment si am observat ca nu mi-a dat si toxoplasma. Sa cer eu maine sa mi-o faca????
FETELOR VOI CAND ATI FACUT ECO 3D?? Imi puteti da si mie un nr de tel? Ca sa imi fac programare de pe acum :)
Sa va creasca puisorii si multa sanatate!
Georgiana
ardeleanu spune:
draga GEORGIANA,iti doresc multa sanatate tie si lui bb tau micutz din burtica!vreau sa iti spun ca eu am facut prima ecografie cand eram insarcinata in 3 saptamani,intr-adevar ,sangeram,aveam probleme,eco am facut-o la distinsa d-na dr,Goraneanu,care mi-a spus ca bb este mort si ca trebuie sa fac neaparat intrerupere de sarcina,pt ca altfel voi da in septicemie.dumnezeu m-a indrumat sa nu raman atunci la macelarit si sa merg la un alt dr.care mi-a dat speranta si am mers in continuare cu sarcina.acum am un baietel de 2 ani si jumatate si ii multumesc lui DD ca nu m-a lasat sa il omor atunci,la Goraneanu.asa ca..iti doresc succes pe tot parcursul sarcinii si sa deschizi bine ochii la ce medic mergi.este foarte bine sa iti faci absolut toate analizele,inclusiv si cele care nu iti sunt recomandate de medic,ai incredere in ce iti spun.eu nu am facut eco 3D,pt ca in timpul sarcinii am facut vre-o 20-25 de eco la ghita minodora si mi s-a zis sa nu mai fac si 3D.oricum,anomaliile genetice nu se vad intotdeauna la 3d,asa ca poate nici acolo nu s-ar fi vazut ca bb meu are sindromul down.insa analizele trebuiesc facute.toate .si cele mai ciudate si TRIPLU TEST!!!!.iti doresc succes!DANIELLA,sanatate lui alexis,nu cunosc niciun dr.orl,imi pare rau.iar luna aceasta am sa merg cu bb la control la bucuresti,am sa iti spun cum a fost.deocamdata renunt la ideea de a merge la dr.ionescu.va pup pe toate,pe printi si pe printese
crys3000 spune:
Buna dimineata,o
? Am putin timp si am intrat sa vad ce mai faceti.
Georgiana-analizele din perioada sarcinii sunt gratuite daca ai trimitere.Eu le-am facut la fostul Romar si nu am platit nimic. Ecografiile le-am facut la dr.Popescu Madalina,care are program la Panaceea dar si la Grafmedica,in spatele Omniei si la dr.Ghita Minodora,dar la ea trebuie sa-ti faci programare cu vreo luna si jumatate inainte pentru ca este foarte aglomerata.Ambele doctore sunt foarte bune.La dr.Ghita se fac si ecografii 3d,dar costa in jur de 150 Ron,atat era anul trecut pe vremea asta.Daca te hotarasti iti dau si nr. de telefon al ei.
Raluca-bine ca a iesit frumos si invitatii au fost multumiti.
Laura-bine-ai revenit printre noi.Ce-ti fac fetele?
LauraNicole spune:
Multumesc , Crys ! Fetele sunt bine acum .Am avut ceva probleme dar au trecut .Voi?
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html