Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Daa, deci eu tot nu am inteles nimic. Da' nici nu ma agit nenica. Daca ala a zis ca sunt bine si eu si bebe, doar nu era manga cand mi-a executat echografia?!? Acum ce mai conteaza cate saptamani am? Bebe e acolo si mai devreme sau mai tarziu tot o sa trebuiasca sa-l scot la lumina... Hai sa ne traisca bebelinii si sa fim sanatoase si fericite! Astea conteste cel mai tare pe lumea asta! Pam-pam...
sim_stoian spune:
Pai daca ti-a zis marti ca are 22 sapt si 5 zile, e bine crescut inseamna.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
Annisia spune:
Auziti, linkul asta se actualizeaza singur? Eu il pun la semnatura, nu-i bai, dar nu vreau sa raman la 22 de saptamani...
Eu am prestat pe 16 decembrie, deci dupe numai 10 zile am si dat de draga draga...si s-a prins...
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Auziti, linkul asta se actualizeaza singur? Eu il pun la semnatura, nu-i bai, dar nu vreau sa raman la 22 de saptamani...
Eu am prestat pe 16 decembrie, deci dupe numai 10 zile am si dat de draga draga...si s-a prins...
Da, se actualizeaza singur. Dar am tinut minte bine cu alea 26 de zile?
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Poze intalnire
Annisia spune:
Bravooo Mandarinutzoooo... Hai ca pricepui acusica. Deci am AUA 22 si 5 zile, iar GA este 21 si 5 zile...
Multumesc din inima Partidului!
Annisia spune:
Da Sim, eu aveam la 26 de zile. Inainte am avut la 28 fix, dar am racitara la oua si dupa tratament s-a scimbat. De un an aveam la 26. Ce m-a mirat este ca am ramas dupa 10 zile... Nu e aiurea? Ce ovulatie smechera mai e si asta?
Multumesc Sim pentru link!
sim_stoian spune:
Daca era la 26 atunci e corect linkul. Cu placere.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire
Sabina spune:
stai asa,Annisia, ca eu sunt profesoara
daca nici acu nu intelegi, ma platesc astia la facultate degeaba ![]()
deci:
sarcina se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii, timp de 40 de saptamanai.
dupa acel calcul, tie iti rezulta valoarea de pe ecografie GA (gestational age)
asta e o valoare standard.
ecograful insa, masoara marimea bebelusului si ce mai masoara el acolo, si iti calculeaza varsta sarcinii mai aproape de realitate, adica, statistic, bebelusii de 22 sapt si 4 zile au greutatea de 576, asta e un exemplu.
tie ti-a zis ca bb e mare pt ca dupa UM ai varsta gestationala mai mica decat22 de sapt si 4 zile, cat arata masuratorile ecografului.
sper ca nu te-am zapacit mai rau
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Tomasa, vroiam sa zic ca eu la topicul ala cu palmele mi-am dat rau de tot cu dreptul in stangu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Am pricipit mai... Acum mai bine mi-ati spune un banc, pentru ca sufar... Tocmai am aflat ca am cu o saptamana mai putin, deci mai mult de asteptat... De ce vreti voi sa ma deprimati atat de tare? Abia ma incurajasem ca nu mai conteaza ce si cate saptamani am... Acum va trebuie iar sa ma excit singura la intelect si sa imi spun ca nimic nu conteaza, totul o sa fie bine....
Bebe Yannis in evolutie