Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, hai mai, tipa aia cu pene numita de Delidana transexual era unul , ?

Puskin, saptamina viitoare joi e inaltarea, vineri se inchide institutia ca nu-s decit pe sfert oamenii. Asta face o vacanta mica-mica-mititica.
Confirm : eu am 37 de zile lucratoare de concediu (adica fara miercurea). Pe de alta parte, tot nu pot acoperi complet vacantele copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Mik

Tzuni, hai mai, tipa aia cu pene numita de Delidana transexual era unul , ?

Dap. Era...barbat. Ma rog...cu implant de silicoane si probabil si ceva operatie sub penele de la brau. Asa aratau toti. Erau ca niste zane . Frumosi, delicati, cu un corp de sirena, fara celulita...ce mai, sa mor de ciuda langa ei! N-ai fi zis ca sunt barbati! O sa pun si eu poze cu ei, ca m-am fotografiat si eu langa cateva exemplare!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetele...abia acum am reusit sa intru.

Rusii....nexam. Am fost la control, dar...nu a putut confirma o eventuala sarcina. Mi-a zis ca in cazul in care ultima mea menstruatie a fost pe 7 aprilie....sarcina ar fi cam de 3 saptamani si nu se poate simti. Mi-a dat Duphaston 2/zi si mi-a zis ca in cazul in care e sarcina o fixeaza iar in cazul in care nu e imi va veni ciclul.
Eu mi-am mai luat un test "Sure Check" ca nu am gasit "clear Blue" si maine dimineatza imi voi face din nou testul. La control sunt perfecta, colul curat, fara secretii, ovarelenu sunt inflamate deci....nu prea ar fi motive de intarziere. Dar....cine stie???

Tineti-mi pumnii in continuare si va multumesc pt sprijin.

De mancat...azi....am papat asa:
D: un mar
P: piept la gratar cu salata verde cu detoate
C: o felie de sunca goala ca nu am apucat si am venit tz de la dr.

Gata! Va poop si va tin la curent!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Imi pare rau dar ieri am intrat am scris si cred ca a dat eroare, pentru ca nu-mi regasesc mesajul. Nu o sa repet ce v-am scris ieri, iar acum intru pe fuga pentru ca am o situatie de facut pentru servici. Asta este, odata imi iau si eu doua zile libere si atunci se trezeste seful sa vrea situatii.

Bfly, pentru cuvintele frumoase la adresa mea. In ce priveste batoanele FITNESS sau FIBROBAR, sotul tau are partial dreptate. Nici eu nu cred f. mult in eficienta lor, dar cum spuneam, cateodata simt nevoia de dulce ingrozitor de mult, si prefer sa mananc un baton decat sa ma infing in vreo cofetarie.

Cum v-a spus sora mea, Diana, azi am fost la control. Din nefericire la mine a aparut iar o usoara secretie, si trebuie sa fac tratament din nou. Am intrebat-o ce se intampla. Se pare ca microbul il am de mult si el recidiveaza. Bine ca am venit la timp, ca altfel sunt in pericol sa fac iar o rana pe col. Oricum trebuia sa merg la control dupa cauterizarea din noiembrie.

Maine plec la Brasov,la sora noastra cea mare, si ma intorc luni, asa ca zilele urmatoare nu am sa intru. O sa ma cantaresc maine si sper sa ma pot abtine de la tentatii (soacra sora -mii face niste prajituri de mori, sper ca week-endul asta sa uite de prajituri si sa nu faca).

Va urez un week-end placut si insorit, sa ne vedem cu bine.
Raportul o sa-l dau luni dupa-amiaza. Sper sa fie cat de cat favorabil.
Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,multumesc mult de urarile de bine,azi a fost cumplit.Dupa ce v-am scris la pranz mi s-a dezmortit de tot locul si vaaaaaai,cat am mai plansCopilasul plangea de plansul meu si mama incerca sa ne linisteasca pe amandoi.Groaznic!!Daca o scotea intr-o bucata mai era cum mai era,dar asa,ca s-a rupt in gingie a trebuit sa taie si sa scoata bucatile separat.Si sunt asa de adanci ca m-am speriat cand le-am vazut...chiar le-am luat acasa!Brrrrrrrrrrr!!!!
E clar ca azi n-am mancat nimic,decat cateva linguri de iaurt...acum am luat o pastila de durere cu codeina sa dorm macar la noapte.Nici sa fumez n-am putut,numai pufaiala ca aveam senzatia ca imi tasneste sangele artezian daca trag ca lumea,dupa sufletul meu

Si cand ma gandesc ca am si 3 masele de minte care cica ar trebui scoase,desi sunt sanatoase...nu stiu,mai bine ma impusc.Eu am o frica cumplita de dentist si dureri de dinti,nu suport bine deloc.

Sunt tare curioasa ce-o sa-mi arate cantarul maine...macar atata parte buna sa fie in povestea asta.Oricum am recuperat bine si asta va urez si voua,tuturor!!!

Va pup cu drag,

Anca

editez sa ma inscriu si eu la concursul urmator,Carmen,trece-ma pe lista te rog!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Tzuni, ai povestit frumos si ma bucur ca ti-a placut vacanta. Daca ti-am parut prea "rece" este din cauza ca eu am vazut destui elefanti aici incit sa nu ma mai emotionez la vederea lor. Imi plac si mie foarte mult...
Cit despre caldura, mie imi place foarte mult si o prefer frigului; eu simt imediat cea mai mica scadere in temperatura si la 25 de grade mi se face frig.
Despre "logoreea verbala" nu-ti face probleme. Eu sint mai tacuta de felul meu si daca eram amindoua la fel era mai grav.

Mik, transsexualul ala a luat o groaza de hormoni, tind sa cred ca de la ei i-au crescut sinii mai degraba decit de la silicoane. In plus, avea o piele fina si alba si intinsa, super-model, ce mai!

Violeta, drum bun!

Azi noapte m-au muscat tintarii de m-au zapacit, am un intreg relief pe partea din spate a picioarelor, cu munti si vai, o frumusete... N-ar fi trebuit sa se intimple pentru ca am o chestie in care se baga "o pastila" si apoi se baga in priza, dar...

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Violeta...eu zic ca raportul il poti da si marti dimineatza...ca in 5 min intri si ne spui. Ca sa te poti cantari pe acelasi cantar. Bineinteles daca sunt si fetele de acord avand in vedere ca luni dimi esti la BV si nu acasa cu cantarul tau.

Si acuma......Ca sa nu va mai tin in suspance..........va pun 2 poze cu testul de sarcina aici si aici ca sa va dati cu parerea. Ar fi 2 liniute dar prima e proeminenta iar cea de-a doua e vaga. Oare...asta ce-o mai fi???

Va poop si plec la scarbici...si mai vb de acolo!Spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata si haideti la o cafea calda.Eu iar sunt intoarsa. Dupa 7 zile de antibiotic Eric are acum febra din nou si muci...nu stiu ce sa-i mai dau. Sun pediatra mai incolo puitin.
Dordia, mai Sure Check e un test nou si bun nu prea da rateuri. Pozele nu sunt clare dar se zareste a 2a liniuta. Eu am avut asa la a2a sarcina si a fost bebe. Abia dupa vreo saptamana de la primul test ieseau amandoua liniutele rosii. Eu zic sa mai iei unul maine si sa-l faci poimaine dimineata. In 48de ore stiu ca cantitatea de hormon se dubleaza. Sau cel mai sigur ar i o analiza din sange de BHCg. Eu stiu de asemenea ca slab pozitiv=pozitiv, mai ales la un test bun. Servici usor!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mamica dulce, daca am putea sa-ti alinam cumva durerea, bine ar fi. Eu stiu cum e dupa ce am trecut numai printr-o decopertare de masea la care anestezia nu a prins si nu am putut vorbi normal si manca vreo saptamana. Dar trece. Pup fata.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

dordia2000- in cazul in care a doua liniuta ti a iesit doar in cateva minute fie si pala eu zic ca esti gravi. Mai fa o incercare peste cateva zile. Felicitari!

Vei vedea ca iti va fi greu cu 2 copilasi daer iti spun din surse sigure ca merita.

cornelia_laura- sanatate la bolnavior.

Tzuni- felicitari pentru concediul minunat.

Mergi la inceput