Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 23
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Cui ma lasaaaaaati?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cu mine?!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by Tzuni
Cui ma lasaaaaaati?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cu mine?!
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Si cu moi..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
ina C spune:
la etc Zuzilici si anky...
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
dordia2000 spune:
me tooo, ca doar nu va las nici daca vreti!
Ce mai faceti fetelor??? Mie imi e somn de mor dar...nu ma pot culca pana nu citesc si....ce vad??? Pauze...d-astea, pai...ok, faceti pauze la concursuri dar...nu si de DC. Haide-ti ca asa frumos era si acuma...parca s-a stricat treaba. Vreti sa mai lasam o luna fara concurs??? V-ati plictisit de atatea concursuri????
Oricum la mine ar fi ultimul pt o luuunga perioada dar...tot voi intra sa vad ce faceti!
Va poop si va doresc noapte buna!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
mamica dulce spune:
dordia,dar vad ca esti in focuri !!:) de ce sa stam o luna fara concurs?Pe mine ma stimuleaza si imi place si ideea de raport.
La urma urmei nu ne ponteaza nimeni la cantitatea de postari,ci la calitatea lor.
Si eu am intrat azi de vreo 4 ori la subiect,dar nu insemna sa postez de fiecare data,ca doar n-oi fi slabit de la 3 la 4.Din pacate
Si astazi ca am avut noroc si am stat pe acasa,in rest sunt pe drumuri si banuiesc ca si restul fetelor,de asta nu mai scriem romane ca in iarna.
Eu va pup si ma duc la culcare ca e 1 jumate si maine nu stiu cat ma lasa juniorul sa dorm....Si ca sa nu plec pana nu scriu si ceva de kile-e prost!!!Cand ajung la prag mi se lipeste sunca si mai tare si nu se mai duce nici de-al naibii si nu stiu ce sa mai fac.Eu tot sper sa trec pragul pana luni,daca nu-mi ating targetul,macar sa scap de 3 kile in cap si de prag...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fete dragi.M-am trezit cu noaptea in cap...nici nu am prea reusit sa dorm din cauza maimutzei care e iar bolnava dar nici din cauza emotilor.
Mi-am facut cafelutza si am zis...acum e momentul...sa intru si eu repede repede sa va salut si sa va doresc un sf de saptamana placut.
Eu sunt bine,trag in continuare cu serviciul,casa,Delia si scoala de soferi
.Am inceput condusul,am zile in care sunt o catastrofa(ca ieri de exemplu) si mor de nervi ca nu pot si eu asa...batând din palme sa conduc bine si sa imi coordonez ametzitele astea de picioare cu mâinile,ochii si creierasul.
Nu stiu,ori am eu o problema,ori asa o fi la inceput.
Maimutza e si ea ok...creste,e o nazdravana si vorbeste numai prostii.
Carmen tu ce mai faci iubita?Cum merge cu slabitul?Copilasii nu ti-au scos peri albi inca?![]()
Zuzi,tu si frumoasa mica sunteti bine?A inceput sa vb prichindica asa cate putin?
Tzuni si Delia am vazut si eu pozele cu voi.Sunteti niste frumoase,asa cum va stiam si aratati supeeeeeeeeeeeer bine.
Doina tu "mai traiesti"?Cum iti mai merge?Doruletz si Onitza sunt bine?
Cristinutza esti in febra examenelor?Printzesa ta ce mai face?
Mik,la voi totul ok?
Dordia,felicitari pt burtica.Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Salut si pup si celelalte fete.Merg sa ma imbrac si plec sa conducere.
Pup dulce dulce fetele frumoase.
IOANA
mephala30 spune:
Neatza!
Ioana, te pup si ma bucur sa te citesc.
Slabitul nu merge asa cum vreau. Sunt obosita, ocupata mai tot timpul, ca orice mamica -stii prea bine-
Cat priveste sofatul, fii linistita, incepul e mai greu. Nici eu n-am carnet, dar sotul l-a capatat curand si stiu cum a fost....
Bafta multa si spor in toate!
Diana, "La multi anisori Timeei! 
Asteptam poze de la petrecere. S-au distrat copilasii?
Va pup pe toate
Week. placut si mergeti la vot!
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Ioana
. Ce bine ca ne mai dai vesti. Sanatate multa micutei!
Gata ma duc sa votez!!!!!!!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
puskin spune:
Buna ziua fetele,
eu de la serviciu nu reusesc sa intru nici moarta, am infiorator de multa treaba.
Am lasat-o moarta cu alergatul saptamana asta ca ma luase durerea de genunchi
, am fost insa 1 data la sala si am facut antrenament cu greutati.
Regimul este ok, numai ca nu prea am timp sa mananc la serviciu.
Am si o stare generala proasta, nu stiu de ce...
.
Va pup, revin mai tarziu,
Ruxandra
ina C spune:
[quote]Originally posted by mamica dulce
La urma urmei nu ne ponteaza nimeni la cantitatea de postari,ci la calitatea lor.
Si eu am intrat azi de vreo 4 ori la subiect,dar nu insemna sa postez de fiecare data,ca doar n-oi fi slabit de la 3 la 4.
mamicadulce, sa nu ma intelegi gresit!
E vorba de postarea cuiva ca punct de sprijin pentru mine, deci nu neaparat sa intram sa raportam +/- kg.Eu de exemplu intram mereu cind imi era foame crunta si mai evitam astfel frigiderul, apoi ma mobilizam vazind ca n fete s-au mai chinuit in ziua aia, au mincat mai putin decit mine, au facut mai mult sport etc.
Cind am intrat prima data pe subiect nu apucam sa citesc ce s-a scris , insa acum e pauza...vezi si tu.
ina C
"O zi minunata!"
pupici multi si sper la o mai buna mobilizare!
...GRASE