Nou stil de viatza (140)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu de luni voi merge la sala aproape zilnic,sper ca la urmatorul concurs sa fac fata cu brio.

si weekend placut

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mephala,si eu ma simt obosita si aiurea.E drept ca se apropie si rusii.Sint convinsa ca de luni ma voi simti mult mai bine mergind la sala.Sportul e foarte benefic pentru mine,imi dau seama de asta.Daca fac sport, am mult mai multa energie.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Vai, ce de activitate pe subiect! Si ce lene domneste! E astenia de vara?

Anky, spor la sala!

Cum v-ati petrecut weekend-ul?
Haideti, sa invioram subiectul!

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza Carmen ...buna dimineatza fetelor.
Ce faci,la cafelutza?Eu da.M-a trezit iar pitica la 5 dimineatza.Ardea toata,dar i-am dat nurofen si acum vad ca e iar vioaie.
Puii mici ce fac?Sunt cuminti de poti sta pe net sau sta tati cu ei?
Eu am acum putina liniste pt ca se uita la desene.
Te cred cand spui ca esti obosita.Vad la mine,nu ma mai recunosc pt ca normal sunt o persoana f vioaie si plina de energie dar de ceva timp parca sunt stoarsa de puteri.La tine cu 2 copilasi e normal sa fi asa,dar cresc ei...merg la gradi si o sa iti intri si tu in normal.
Eu mi-am petrecut weekendul asa:dimineatza am fost la scoala,l-am mai enervat o tura pe d-nul instructor.Mi-a spus ca in prima zi cand am inceput conducerea s-a gandit ca o sa fiu o eleva super pt ca prindeam si invatzam f repede ce spunea.Acum nu stiu ce am de cateva zile...parca sunt batuta in cap. Comic...conduc de 2 zile precum "o cizma" dar ma parchez singurica,fara ajutor si fara probleme.
Apoi am fost la cumparaturi,a venit soacra la noi...am bagat dupa aceea curatenie si gata...nani...asa a trecut sambata.
Acum astept sa se trezeasca sotzul unei prietene sa merg cu el in poligon sa mai exersez.Cu sotul meu nu pot pt ca pe cat de calm e in viatza de zi cu zi...pe atat de nervos e cand fac ceva gresit cand conduc.Zbiara la mine si eu ma blochez si nu mai pot sa fac nimic...asa ca mai bine cu strainii la proba de rabdare.
Dupa masa daca nu mai face Delia febra si e la fel de vioaie iesim putin la plimbare cu ea si gata weekend-ul.
De maine iar la munca!!!
Cum spui ca merge greu slabitul?Imediat ajungi la 60 de kg.Bravo tie...asa te stiu eu ambitioasa.
Mai alaptezi?M-am uitat la pozele cu piticii.Doamne ce frumosi sunt.Stiu ca iti spun asta de fiecare data dar mor dupa ei cat de dulci sunt asa bucalatzi si cu ochisorii lor albastrii.,Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.Tie,curaj mamico...sunt sigura ca vei reusi in tot ceea ce ti-ai propus.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Anky,spor la slabit si la sala.Si mie imi da sportul multa energie,pacat cu nu am timp sa il si practic,dar am noroc pt ca la munca alerg f mult.8-9 ore pe zi alerg de nu imi mai simt picioarele.

Ina,iti doresc si tie spor la slabit in continuare.

Ruxandra,sa-ti treaca starea proasta.

Dordia,merci mult.E vremea asta aiurea ...ba e cald...ba e frig si pitica de cand merge la gradinitza e cam sensibila.A facut odata otita si de atunci cum o prinde putin curentul...se imbolnaveste.

Zuziliciu...ai inceput munca pe bune...sau doar asa ...program scurt pana creste putin printesa?

Cristinutza...nu ne-am mai vazut demult pe messeng.Dupa ce termin cu scoala de soferi...gata...o las moale pt un timp,sa ma mai linistesc si eu si sa scap de stres si sper sa ne auzim si vedem mai des pe net.Pupici tie si piticutzei.

Doina cand vi sa ne mai pove ce nazdravanii face pitica?Eu ma minunez cate prostii invata Delia de la copiii mai mari.Vine acasa scoate limba,scuipa,spune "tu esti prost"..."tu esti cachi"...arata fundul.Vai de capul meu cat ma chinui sa o fac sa inteleaga ca nu e frumos ce face...dar pt ea e o distractie.

Tzunelu' frumusel iti trimit si tie muuuulti pupici dulci.

Delia

Aaaa,Carmen,stiu ca sunt la mentzinere,dar cand ai timp poti sa imi schimbi greutatea,te rog? Am 53,5 kg.Parca arata mai bine si ma motiveaza cand ma uit in listutza.

Gata,iar m-am intins si va plictisesc cu romanele mele.V-am pupacit si va doresc o duminica placuta.

IOANA

Mergi la inceput

Ioana, neatza!
Multumesc de incurajari si de aprecieri.
De net nu prea mai am timp, fur ceteva minute dimineatza si seara. Sotul ma ajuta mult cu copiii, altfel nu stiu cum as face fatza...
Da, mai alaptez, in special noaptea, ma trezeste de vreo 6-7 ori.

tu? numai munca, fara concediu? in tara nu vii?
Sanatate Deliei si tie spor in toate!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neata fetelor!!!

Eu nu sunt asa vioaie pt ca ieri...am fost la mama si am mancat oarecum interzise. De fapr am mancat ceva branza cu mamaliga, si o sarma si 2 bucatele de peste prajit cu usturoi. Dar...am baut mult suc ceea ce s-a vazut dimineatza la cantar. Si ma oftic...si ma sint umflata...deci azi voi baga apa plata cu lamaie....si papa ca la carte poate revin macar la greutatea de luni. Offf ce rau imi pare...

In alta ordine de idei...e o vreme de cacao afara...nu am chef da nik, puiul e ok...asa ca...voi sta in casa si probabil ii voi face lui ceva de papa.

Justa sanatate muuulta printesei!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

53 de kg? Felicitari!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

si eu cu in fata, am intrat sa vad ce faceti.

Carmen, eu ieri am stat prin casa, am facut putina ordine, mi-am facut o praji de regim ( cu mere coapte si blat de oua, fructoza si migdale macinate fin ), am fost la sala si acum am o febra de numa', dar e o febra musculara placuta.
Azi merg cu 2 colege la un fel de strand, adica e amenajat ca o plaja pe malul raului, dar nu se poate baie, doar plaja. Sotul mi-e plecat in tara...deci imi fac de cap .
Da' tu Carmen ce-ai facut ieri?

Ioana, ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai faci. Cu scoala de soferi nu-ti face probleme ca nu te poti coordona inca, asta e procesul natural de invatare. Te pup, sanatate Deliei .

Dordia, nu am apucat sa te felicit pentru sarcina, o fac acum! Sa fiti sanatosi amandoi! Si apropo de ingrasat pe perioada sarcinii, iti recomand Montignac pentru gravide. Eu il tin pe cel normal si sunt foarte multumita.

Duminica placuta,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

Nici eu nu stau prea bine cu kg, dar imi merit soarta.Ieri la prinz am mincat cartofi prajiti cu pulpita de pui la gratar( cartofii la comanda copilului), iar seara peste prajit cu mamaliga ( facuti de sot care venise de la pescuit).Plus bere si 4 patratele de ciocolata alba.

As vrea sa spun de azi ca mi-am facut toate poftele si sa intru in normal, dar mi se pare atit de greu...

Ieri am stat in casa ( cred ca de asta am si mincat asa aiurea).Astazi vad ca e frumos si vom iesi dupa prinz.

In toate zilele astea cu abuzuri alimentare am facut stepper ( macar atita constiinta am avut).

Trebuie neaparat sa ma mobilizez pentru ca weekendul viitor am musafiri si daca ma scap in dulciuri e jale mare...

Sustin cu mult interes concursul viitor!

O zi minunata!
ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput