Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 14
doroty spune:
Buna dimineata!
Tzuni, frumoase poze, frumoase locuri, frumoase amintiri dar si tu esti frumoasa! 
![]()

Pentru echipa ciocolatie nu pot sa calculez ca Anky nu a dat inca raportul si nici nu a mai intrat de o saptamana.
Anky, sper ca esti bine sanatoasa! Da-ne un semn!
Oricum cred ca suntem pe ultimul loc.![]()
Mik spune:
Raport pe fuga mare : 5&,2kg, adica minus 100g amarite de la ultimul raport.
Mai vin peste o saptamina, caci plec in vacanta.
Dianami spune:
Imi cer scuze ca dau raportul astazi, nu am avut internet. Am mai dat jos 1 kg, deci am 75
!
Mi-am atins target-ul pt concursul asta si sunt mai motivata ca niciodata. Sper ca saptamana viitoare sa mai zboare macar 1 kg.
Indra, La multi ani! Sa fii sanatoasa si implinita! 
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
miag spune:
Salutare natiune!
Pentru raport: stagnare.
Dordia2000, felictari pt burtica
Deci pana la urma bem sampanie?
Tzuni abia astept sa imi fac un pic de timp sa ma uit la poze

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Tzuni spune:
Multumesc frumos, fetelor, pentru aprecieri! Da, vacanta a fost MINUNATA. O sa mai pun poze (si cele cu maimutele si tigrul), dar abia maine.
Raportez: 64,8 kg.
Delidana, eu cred ca eram umflata de la apa. Altfel nu-mi explic cum ma dezumflu acum atat de repede, fara prea mare efort.... As manca ceva de la MK...![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
anky spune:
Buna fetele,vin si eu cu raportul:stagnare.Nu am mai intrat pentru ca am fost in Disneyland,am sarbatorit ziua baietelului nostru,a implinit 2 anisori.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
mamica dulce spune:
Buna fetele!! Felicitari celor care au slabit si multa ambitie in continuare fetelor care au stagnat!! Nu-i nimic,se mai intampla!
Raportul meu e bunicel,putea fi si mai bine insa...-1,5 kg,am ajuns la 80.500
Saptamana asta nu ma las pana nu trec de prag,va pup si va urez o saptamana frumoasa si insorita!!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
[purple]Imi cer scuze ca dau raportul astazi, nu am avut internet. Am mai dat jos 1 kg, deci am 75!
Mi-am atins target-ul pt concursul asta si sunt mai motivata ca niciodata. Sper ca saptamana viitoare sa mai zboare macar 1 kg.
Felicitari!
Tu esti baza la concursul asta, ca dupa mine... Tu si Mimi
.So, saptamana asta lamaitele au slabit 1.200 kg. Total: 11.1 kg 61.6 %
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Tzuni, foarte frumoase pozele. Si tu arati super!
Delia, frumoasa tara ai! Sunt tare impresionata. Chiar, sotul e tailandez? Scuze
, sunt mai noua si nu stiu prea multe despre voi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Delidana spune:
Buna,
Azi am inceput munca si sint foarte obosita...ce bine era in vacanta...
Mik, distractie placuta in concediu! 
Andre_ea, sotul meu e roman.
Tzuni, mie imi suride o masa la arabu': niste hummus cu kebab si cu pita. 
Carmen, dind o raita pe la emoticoane, m-am gindit la
(dar mi s-a parut cam negativ totusi) sau
sau
(asta mi se pare cel mai potrivit). Acum tu faci ce vrei, nu e musai sa ma asculti pe mine, alegerea iti apartine si n-o iau personal daca nu faci ca mine. ![]()
Felicitari celor care au slabit si tinem pumnii pentru mamicadulce sa treaca pragul. 
Meniul de azi arata asa:
MD: 2 bucati ananas, cereale cu lapte de soia
P: omleta din 2 oua cu cirnaciori din conserva, 2 felii de piine si vegetale crude - rosie, castraveti, ardei verde (fara ulei, sare, otet).
C: aproximativ 150g piept de pui taiat bucatele, 125g fasole verde, totul prajit cu putin sos de soia, 1 felie piine, 1 ardei portocaliu.
Intre mese: 2 mere, 1 cana de cafea fara zahar si o bautura de cereale.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie