Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 13
nastad spune:
ANCA,felicitari si sarcina usoara !
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor!!!
Iaca si eu pe aici...
Felicitari fetelor pt kg in minus!!!
Anka burtica mea cred ca va incepe sa cresca....desi eu continui cu dieta sanatoasa sa mai dau ceva jos pana oi incepe sa pun. Macar o luna 2 poate sa mai pierc 2-3 kg din grasimile de prisos. Oricum...nu am confirmare oficiala dar nici rusii nu au venit deci...mai mult ca sigur sunt gravi.
Meniul de azi:
D:iaurt
P: un ou, sunca, branza cu rosie si castravete
S: friptura la tava cu gulie
2l apa plata cu lamaie.
Bfly, Ina felicitari pt kg in minus. O asteptam maine si pe Violeta cu rapotul ca azi s-a intors de la Bv asa ca...maine pot calcula procentul. Mai avem o saptamana si....sa tragem tare ca suntem pe podium.
Pt urmatorul concurs...ramanem in aceeasi formatie, da???
Va poop si va doresc o noapte buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
DianaR spune:
Tzuni, f interesante pozele! Iar tu pozezi frumos in toate ca un fotomodel!
Raportul de azi nu-i f bun: 51.5 kg, m-am ingrasat juma de kil. Ma simt cumplit de balonata, as zice ca imi vine ciclul desi alte semne nu am. Ar fi cazul dupa un an de la nastere sa mai si vina... Dupa prima nastere abia la 15 luni mi-a venit ciclul...
Primul si ultimul. Bine o fost asa!
Saptamana viitoare sper sa-mi iau cantar electronic. Cantarul meu arata muuuult mai putin decat in realitate, probabil am vreo 55 sau poate 56, Daca asa imi arata si cantarul intru iar la cura sa ajung la 53-54. Pana atunci, macar sa ma mentin.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
cookie spune:
Buna dimineata!
Raportez: stagnare 
Fetelor, efectiv nu-mi mai sta mintea la slabit, am o groaza de probleme pe cap, bine macar ca mi-e fata mai bine ca altfel nu stiu ce m-as fi facut.
Mi-e tare rusine de voi
, dar sper sa ma intelegeti.
An-k, felicitari pentru burtica! 
Dordia, sper sa fie si la tine asa cum iti doresti! 
Felicitari fetelor care au slabit! 
...si, ca de obicei,
la munca!
adameasca spune:
'neatza!
Si eu tot o stagnare raportez...
De data asta nici eu n-am reusit sa ma mobilizez ca la concursurile trecute... 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
violeta70 spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit!
Ieri m-am intors de la Brasov, dupa un week-end "super" (ca sa folosesc o expresie a brasovenilor). M-am intors tarziu, asa ca nu am apucat sa va scriu. De citit am citit aseara, ce ramasesem in urma.
Pentru raport: 71.00 kg ( ceea ce inseamna -2,5 kg.)
Dordia , cum stam cu raportul?
Va las acum, am sa intru cel mai probabil diseara (ca la servici voi avea o zi....), sa va povestesc cum a fost la Brasov. Oricum sunt super fericita de greutate, ma asteptam sa ma ingras, dar nu.
Pe diseara. 
...GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
dordia2000 spune:
Deci...calculez rapid: sapt asta = 1.1+0.5+1.0+2.5 = 5.1 kg pierdute ; total perioada = 15.7 kg => 104.66 %
Uraaaaaa.....am atins target-ul....bravoooooo albastricilor. Dar mai avem o saptamana asa ca nu va puneti pe tanjeala ca ma supar da???? Puteti sa mai scapati un dulce ceva...dar atat da????
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Delidana spune:
Raportez si eu +1 kg, deci 69 kg.
Incasez porcul, asta e...scap eu de el...
Carmen, ce e cu emoticonul asta
, s-au suparat fetele sau ce?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mercedes spune:
Noi stam asa: 1kg+0.800+ stagnare=1,800 kg +9,6kg(sapt trecute)deci avem un 81,43% realizat
cookie-lasa mai avem o saptamana recuperezi tu
alma- felicitari pt gramele pierdute
Avand in vedere ca daria cred eu ca a renuntat conform postarilor anterioare 81,43% acesta e rezultatul pana acum.
Bafta fetele la slabit in continuare!
mephala30 spune:
Neatza!
Delia, emoticonul l-am folosit pentru fetele carora nu le sta capul la 'dieta', care au luat o pauza.
Altul mai potrivit n-am gasit. Ai tu ceva idei?
Violeta, felicitari, ocupi pozitia 1 pe podium cu Daria. 
Astept si azi raportul. Apoi iau masuri.
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi