Nou stil de viatza (140)
Raspunsuri - Pagina 12
oLo spune:
fetele, pe mine nu ma datzi diapsruta... o sa fiu mai activa pe la vara. Deocamdata nu mai am timp de diete si urmatit acul cantarului. Sper sa n-o ia razna...
Pupici
mimi_dumy spune:
Hello, hello
la raport : -700 g, deci 70,8 kg .
LA MULTI ANI, INDRA! sa fii sanatoasa, fericita si iubita.
Va pup.
Andre_ea -DianaMirela - Adameasca - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
mephala30 spune:
Delia, minunate! Si pozele, si florile!
Transmite asta si fotografului.
Tzuni, chiar ai reusit sa ma uimesti.
Faine si pozele tale! Ce friganele mancai?
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Tzuni spune:
Mephala, erau un fel de... octopus, caracatitza, sepia...ceva cu picioare multe! Dar nu le-am mancat, ca n-am putut. Doar m-am pozat si am rontait putin piciorusele mai prajite....
Io as fi vrut gandaci, dar cica nu mai era sezonul lor...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Azi dimineata nu m-am urcat pe cintar decit o data imbracata, deci nu se pune. Va scriu miine.
Crys, imi pare bine ca mai treci.
Indra, la multi ani !
Pupici la toate.
nastad spune:
Buna dragelor!
Imi e asa doooor de voi!
Din pacate am din ce in ce mai putzin timp.
La serviciu e debandada mare, colegii mei isi fac de cap( sefii sunt plecati) eu nu mai am timp nici sa respir si colac peste pupaza trebuie sa raportez , seara ,ce s-a intamplat la firma.Si ce naiba sa raportez: gratare,vodci si muzica?
Seara ajung rupta si scot copii in parc pe la ora 21.
Imi e dor de copii, ii vad foarte putzin 2-3 ore pe zi.
Oana e o scumpica plina de fitze , acum avem scandal cu imbracatul.
Doruletz a crescut , vorbeste pe limba lui, aplauda , se ridica, incearca sa mearga .
Nici nu stiu cand trec saptamanile, in we mai iesim la gratar.
Am fost la Vidraru, mare lucru nu am vazut ca imi e frica de inaltime, mi s-a facut rau si cand am vazut pozele....plus ca am mers foarte mult cu masina si copii se plictisisera.
In we viitor mergem la Sarata Monteoru....sper sa fac o baie.
Cam atat despre noi.
Sper ca suntetzi bine, am citit pe sarite.
As vrea sa stau de vorba cu fiecare , dar nu POOOOT
VA [pup
PE TOATE!
si sa nu uit , pt raport :+1kg.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
Salutere fetelor!!!
La multi ani Indra, sa fii sanatoasa si voioasa!!!
Eu nu-mi vad capul de treburi dar....tot am bagat un ochi sa va citesc.
Va poop si ....haide-ti la raport fetelor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Bfly spune:
Buna fetelor!
Pentru raport: 73 kg. Asadar - 1 kg.
IndraLA MULTI ANI! Multa sanatate si bucurii!
Din pacate n-am avut timp sa citesc ce ati mai scris. Sper sa-mi fac zilele astea. Sotul meu tot in plimbari ma tine, iar cand suntem acasa el sta "lipit" de calculator, plus ca si bebe ma mai tine ocupata. Soooooorrryyyy! As fi intrat mai des, dar...
Daca a ramas in picioare treaba cu urmatoarea editie a concursului, vreau sa ma inscriu si eu in aceeasi echipa daca ma mai primesc albastrelele. Gata! Fug la bucatarie ca am pe foc cartofiorii pt bebe.
Va
! Felicitari tuturor celor care au slabit saptamana asta!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
an-k spune:
buna seara dragelor, mai apar si eu, ca mi-e cam rusine acu ca is la cura de ingrasare.
Multumesc tuturor pentru urari sunteti niste dragute.
Dupa acest timp in care am scapat des prin frigider, de maine vreau sa intru zilnic sa declar meniul, macar cu gandul la voi sa scap de ciocolata si ea de mine.
Tzuni si Delia, superbe poze, locuri, si voi dou niste frumoase. Travestitii aia...greu de crezut au niste trasaturi atat de gingase... cum Doamne? Visul meu e sa vizitez Australia, pacat ca n-au elefanti...
Dordia, cum e cu burtica... e cu ochi?
Noi suntem bine, azi am fost la dr sa-mi ia sange pentru analize. Si cu Bia care taman acu' s-a pricopsit cu o varicela (acum ca eu sunt gravida si ta'su e plecat), eu nu-mi aduc aminte sa fi avut si nici mama
, o sa iasa la analize daca am anticorpi sau nu. Deocamdata stau acasa cu domnisoara careia nu-i convine deloc ca trebuie sa stea in casa. Saptamana viitoare o sa ajung si la control pentru prima ecografie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)