Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

michelle,draga mea,daca tu simti ca nu e bine luna asta pentru ca ai conceput-o pe fetita ta,atunci nu incerca.e mai bine sa simti tu ca esti pregatita.nu stiu ce sa spun,poate ca ai sta mai stresata (oricum vei fi) si te vei gandi tot timpul la sarcina cu fetita...parerea mea este (sau speranta mai degraba) ca puiutii nostri au grija sa ne trimita un sufletel...eu pe 12 mai acum doi ani trebuia sa nasc fetita,dar parca treaba asta imi da putere sa incerc.si tot pe 12 mai se implinesc 7 ani de cand mi-am cunoscut sotul.ce frumos ar fi fost sa nasc bb pe 12 mai,asa cum trebuia,dar n-a fost sa fie.Dumnezeu are grija de noi,dar nu inteleg de ce ne da atata suferinta.nu vreau sa te intreistez cu mesajul meu,asa ca inveseleste-te,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

danangie,dar ce ii fac cumnatei tale?s-a schimbat cumva metoda de chiuretare?ce doctori!...ce chin.dupa ce ca te chinuie soarta,te mai lupti si cu prejudecatile...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10707;107/st/20070425/o/12/l/28/k/8500/ttc.png[/img]
[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Chantal, eu stiu ca prolactina mare este o cauza de infertilitate (acuma nu stiu de la ce valoare incepe sa puna probleme pentru o sarcina). Ca tratament, stiu ca am citit tot pe aici pe forum ca se da Bromcriptin. (asta am luat si eu dupa nastere ca sa-mi opreasca lactatia). Dar daca doctorul tau ti-a dat Mastodinon, o stii el ce face. S-ar putea ca din cauza asta sa nu ramai insarcinata, asa ca trebuie neaparat sa rezolvi aceasta problema. Fibromul probabil ca a scazut foarte mult dupa nastere si de-asta nu se mai vede, ceea ce e de bine. Oricum era destul de mic, asa ca nu merita operatia. Iti tin pumnii sa ti se rezolve probelemele cit mai repede si sa prinzi din nou curaj pentru bebe!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

A stat cumnata inauntru aproape 2 ore. Cand au dus-o in sala au tinut-o acolo cam juma de ora fara sa-i faca nimic . Deci, erau prea "comozi" nenorocitii....sfarsit de program....doamne cred ca daca eram acolo se auzea in toata Italia scandalul meu. Am asa niste draci pe mine de nu va puteti imagina.....Deci, au adormit-o, multumesc lui D-zeu nu a simtit nimic.....sangereaza foarte tare.....e foarte trista ......dar sunt sigura ca va trece cu bine. Va sta in spital pana maine dimineata.
Pa noapte buna

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina iti multumesc mult! Ar fi asa de frumos sa pot da o veste buna dupa toate cele intamplate!
Asa ma bucur pentru tine ca esti mai bine,imi inchipui in ce stres stai cand ai contractii.Numai bine iti doresc!
Teo mersi mult.Ce bine ca ai scapat de stresul analizelor si ca de acum te poti apuca serios de treaba.Multa bafta iti doresc!
Michelle te rog mult sa nu te descurajezi.Suntem in mainile lui Dumnezeu si doar El hotaraste pentru noi.Ai sa vezi ca totul va fi bine,lasa sa vina totul de la sine,detaseaza-te putin si nu te mai stresa.Sunt sigura ca va veni si bebe cand te astepti mai putin.
Nana iti multumesc mult!Si eu iti trimit o mare imbratisare!
Laura multumesc mult!Ai dreptate,trebuie sa credem din tot sufletul in Dumneze si sigur ne va ajuta.
Se pare ca simptomele isi fac aparitia,hmm?Sper ca esti mai linistita!Petrecere frumoasa maine!
Lau-Meli iti multumesc din inima!
Imi pare rau pentru Z1,dar urmeaza o noua incercare si de data asta sa te ajute Dumnezeu sa fie cu noroc.Partea buna este ca ti-a venit CM fara tratament!
Dana imi pare rau pentru cumnata ta,offf,cata tristete! Multa putere sa mearga mai departe!
Multumesc pentru gandurile bune!
Cristina26 multumesc mult!
Iti tin pumnii ca rezultatul de marti sa fie bun!Imi inchipui cat de mult iti iubesti fetita!
Flavia super tare faza cu Dominic!Cred ca te-ai speriat rau!
dan_ny imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina!De cate ori vrei sa vorbesti cu cineva,suntem aici!
Si eu am zis ca nu voi face niciodata un chiuretaj si uite ca Dumnezeu are alte planuri pentru noi.Sper ca dupa toata suferinta pe care am indurat-o sa urmeze numai bine!

Va multumesc inca o data tuturor!Sunteti minunate!
Am sa mai intru cand am putin timp liber!Week-end placut tuturor!

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irene, nu stiam ca ti s-a rupt apa in somn, mie, la Dominic nu mi s-a rupt apa deloc, la spital mi-au rupt ei membranele!

danangie, merci mult de pupici si de sanatate, asemeni si tie!of, trista povestea cu nepotica ta! of, lasa ca va avea alti verisori!

jojo, ce mult ma bucur ca sinteti bine! nici pe mine nu ma interesa ce este, important era ca e bine! e super ca poti sta acasa si sa ai grija de tine, dar oare e chiar bine sa nu te ingrasi deloc? bafta la rezultate, sa iasa bine! si eu am facut testul asta! vei avea si tu 35s ca si mine, si va fi bine ai sa vezi! oau, avem aceeasi pasiune : goblenul, pai sa vezi ce expozitie virtuala tragem noi! am sa-mi fac si eu poze la ce am facut, si la ce fac acuma!sanatate multa, ai mare grija de tine!

michelle, ia fi atenta ca e rindul meu sa scot parul! nu ma fa sa fac efort ca si asa sint rupta! daca tu crezi ca mai bine luna asta nu ramii, atunci nu ramine si incerci de luna cealalta! nu te panica, abia incerci de 2 luni!!!in plus nici macar nu ai prestat cum trebuie!hai, uite citiva pupici mari de la mine si Dominic(la mine se pun dublu)!

mari, iubito, in visul meu erai inconjurata de multi medici, era mare agitatie in jurul tau, multa umblatura! nastere usoara mamico de 3 ori!!!galeria incepe acuma daca apoi nu mai poti intra!!! sa ne tina la curent sora ta, te rog! si abia astept pozele cu tine si cele trei prinztese in brate toate odata!te pup tare, va fi bine!

mirelush, imi pare tare rau ptr mama ta, cita incompetenta frate.....uite tin pumnii strinsi, multa sanatate, cu atitea ginduri pozitive catre dinsa, sigur va fi bine!

cristina, a fost rindul meu sa rid cind am citit de pisicute!

teo, asa e, fara ajutorul sotului mai greu....abia astept concediul, in planul meu este sa mai merg maxim inca saptamina viitoare, dar sa vad cum se va descurca sotul, ca nu mai pot, obosesc si vreau sa mai profit de timpul ce a ramas cu Dominic! lasa ca te vei descurca si daca te muti la casa, ca uite noi din octombrie 2006 stam si la casa si avem si ap cu 2 camere, si a trebuit sa ma ocup de ambele, si am reusit! e drept cu ajutorul sotului, si la casa eram doar in weekend, dar totusi nu a fost usor, dar atit de mult ne place la casa.....am terminat de decorat tot, mai am niste perdele de pus si apoi sa terminam si camera lui David, si am sa va pun poze!

dan_ny, eu nu sint o adepta a avortului la cerere, dar cum zicea si mirela, uite ca am trecut deja prin 2 chiuretaje fara sa am ceva de ales! imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva, si e atit de nedrept ca fete care nu vor sa pastreze sarcinile nu au probleme si cele care isi doresc atit de mult nu au!

laura, da ai dreptate, mai stii ca nu al meu sot a facut pe el?ca sforaia linga!! auzi ia lasa tu petrecerile de acuma tre sa te odihnesti(uite cine da sfaturi).

cristina26, mare bafta la examenul ce a ramas! e super ca misca a mica, si al meu misca atit de tare......acuma nu cred ca mai are asa loc! of, ma simt obosita, serviciul asta, si faptul ca-l am in formare si pe sot ma termina de energie! nici mincare nu am chef sa fac.....abia astept concediul!da, mai putin si tragem o betiee pe cinste!te astept cu rezultatul!

lau, iubito, macar e si o parte pozitiva in tot, ti-a venit ciclul fara medicatie! bravo, ma bucur ca nu esti in butoi!de acuma la munca cu voi!ai dreptate nu sint mare, cu Dominic eram mai mare, luasem 21 kg, dar stai ca mai am 4 saptamini....chiar imi faceam grija ca am burta prea mica....ma termina durerile astea de spate, am un inceput de hernie, sarcina cu Dominic mi-a agravat treaba, iar acuma de citeva zile ma blochez pur si simplu spre seara, nici nu mai pot pune in pamint piciorul drept! dar ce ma pling, suport orice, bebe sa fie bine!

va pup fetelor, ma duc la somn, ati vazut ce interesant e articolul din prima pagina, l-am pus si eu in pagina de inceput!ii zice pierderea sarcinii se poate preveni?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1134

Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Teo2irina e greu cu mutatul, noi locuiam la 3 camere si acum stam in garsonierain plus o parte din lucruri sunt in Arad alta in Tm si tot timpul ai nevoie de ceva care e in cealalta parte
Sper sa ne gasim cat mai repede un apartament iar eu nu nou servici.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Flavia abia astept pozele de la casa, si noi vrem in viitorul nu prea indepartat sa ne mutam la casa dar momentan era prea mare efortul.
Dan ny multa putere sa treci peste aceasta incercareDin pacate asa stau lucrurile, noi am face orice sa avem copilasi si altele orice sa scape de ei. Important este sa nu ne pierdem speranta.
Michelle lasa stresul deoparte si atunci va veni si bebe
Eu cred ca voi mai amana proiectul bebe. Zilele trecute ma gandeam oare sunt pregatita psihic pentru o noua pierdere. Nu se stie sigur ce va fi.Nu ma gandesc la asta dar trebuie pus si raul in fata.
Luna aceasta ar fi avut un anisor
Am cumparat hainite pentru finuta mea pe care o voi boteza saptamana viitoare.
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRIS nu te mai gandi la cat ar fi avut...ca-ti faci rau.......iti spun asta ca si eu deja ma gandesc ca peste 5 zile ar fi trebuit sa-l vad la eco.....ca in iunie cand vine mama ar fi trebuit sa am burtica....of...e tare greu.....iti doresc sa treci peste suferinta asta si sa ramai cat mai repede posibil gravidutza.

In ultimul timp fac asa niste vise urate.....brrrr....ieri am visat ca aveam barba....dar o asa multa barba ca nu reuseam sa ma rad..

Ce mai faceti? Eu azi sunt acasa....dupa-amiaza voi fi singura......m-am decis ca miercurea si vinerea sa tin post.Tare as vrea sa incep sa merg si Duminica la biserica, dar e departe de mine cea ortodoxa din Milano si nu stiu sa ajung.....trebuie sa profit cand e sotul acasa. Ca tare mi-ar place. Eu mi-am mai revenit....ma gandesc....sufar in liniste dar sunt si nerabdatoare si plina de speranta ca totul va fi bine.

Week-end placut tuturor.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tizo imi pare rau ca nu a fost bebe, dar e o veste buna ca ti-a venit ciclul fara tratament. Merita si asta sarbatorita De acum vei putea sti cand ovulezi si sa profiti la maxim de acea perioada Iti tin pumnii sa reusesti din prima.

Flavia multa sanatate! Am mai auzit de hernie si dureri dinastea, imi pare rau ca le ai si tu! Un pic mai ai si vei fi usurata Abia astept si eu pozicile cu casuta voastra

Dana e bine ca te-ai hotarat sa tii post si miercurea si vinerea. Eu nu reusesc decat vinerea. Hmm ciudat vis, urat! Duca-se cu noaptea!

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput